03.11.12
20:14
добър вечер.
Тренирах редовно през летната ваканция,но когато почнах даскало нещата малко се пообъркаха,защото уча извън моя град и се прибирам само за уикендите и през това време немога да тренирам както тренирам през почивните дни(петък вечер,събота и неделя).Когато съм в квартирата ми нямам лост и успоредка,единствените упражнения които правя са диамантени,кофички и хенд стенд с лицеви и предна везна на масата...Когато се прибера петък вечерта нито мога силово,нито предна везна,нито нищо...в събота нещата малко се пооправят и в неделя вече си ги мога перфе и се оформя горе-доло 1 ден в седмицата за добра тренировка!Опитвал съм се като се прибера да почивам и чак събота каде 3-4 да тренирам но тогава съм още по-задръстен,та въпроса ми е следния,на какво се дължи това забавяне(не ям пържено и пия редко газирано)???като чета из сайтовете пише че основните упражнения ми помагат,а при мен е обратното...
Ако може някой който разбира и знае да ми каже на какво се дължи това и ако може да ми каже с какви упражнения да си подпомагам а не да изоставам! :)
Благодаря предварително!