Така сме и ние. Чалгарчето под нас даже ми надра колата с пирон, когато една вечер почти влязох с вратата у тях, след като започна с диви анадолски маанета в 2 сутринта. Не знам кога ще си изпусна нервите и ще му направя главата на плодова салата...
07.01.2013 - Неренировъчен
DAY 47
Коментар:
Добро утрооооо :)
Повече от 8 часа сън (rock)
Едит: Трябваше да почивам утре, а днес да тренирам, но вместо това ще разменя дните. Почивката ще е днес, понеже се оказа, че трябва да се подготвям за изпит по компютърно счетоводство, за утре.
Workout:
—-
Undereating:
1.1 ябълка
2.Кафе с мляко
3.Зеле (поне 300-400 гр.) :D
Overeating:
Между 14:00 и 17:30:
1.Голяма салата от зеле с малко сол, оцет и 2-3 с.л. зехтин
2.Купа домашна, пилешка супа (от бутчета, зеленчуци и около 50 гр. масло на цялата супа)
3.Пастет от яйца с топено сирене и кашкавал (6 варени яйца, 50 гр. кашкавал, 150 гр. топено сирене Лайт, подправки)
4.Кофичка кис. мляко с малко Стевия и канела
Течности, добавки,лекарства:
1 табл. комплекс витамини на АбоФарма, 2 разтворими табл. витамин C, фолиоева киселина, метформин, противозачатъчни
Дерби, вода, чай
<3
П.П. Моето момче обмисля да си купува гладиатор (wasntme)
Мнението беше редактирано от Kath на 07.01.13 20:18.
07.01.13
06:48
Защо пиеш това Дерби? Струва ми се, че преди не го правеше. Защо го включи сега и то всеки ден?
казано от Златина Цонева на 07.01.13, 06:48:
Защо пиеш това Дерби? Струва ми се, че преди не го правеше. Защо го включи сега и то всеки ден?
Да кажем, убива ми апетита за сладко, запълва времето... знам ли :)
Не мога да се пазя от всичко вредно, ще взема да изгубя естествения имунитет на организма си :D
08.01.2013 - Tренировъчен
DAY 48
Коментар:
Добро утро (coffee)
Спах около 6 часа, което не е напълно достатъчно, но днес много исках да тренирам, а следобяд съм в районното за издаване на нова лична карта и не знам дали ще имам възможност да тренирам по-късно през деня. За това станах към 5:30 и след чашка чисто кафе, направих много добра тренировка.
В петък, тази седмица, или понеделник, идната седмица, отивам на гинеколог за контролен преглед.
Wish me luck :) :) :)
Workout:
Ето я и сутрешната тренировка:
Double Kettlebell Workout
Искам да изтъкна, че това се превърна в една от любимите ми тренировки на Fitnessblender. През цялото време пулса ми беше ускорен. Тренировката представлява едно отлично силово кардио - единственият вариант на кардио, с който се “погаждаме” :D. В същото време имаше много хубави, силови упражнения (Клекове, напади, ренегатско гребане, раменни преси, лег...а последното упражнение, което е за корем, е убиец
<3).
За съжаление нямам пудовки, но все пак успешно модифицирах упражненията, за да са максимално ефективни, дори изпълнени с дъмбели.
Използвах за повечето упражнения 10 кг. (2 дъмбела по 5 кг), само за суинга използвах 12 кг, а за "Vental Drops" използвах 2 дъмбела по 4 кг.
Направих общо 3 кръга, не 2, както е във видеото, за около 35-40 мин със загрявката.
Double dumbbell Swing – 20 Reps
Dumbbell Squat – 16 Reps
Double High Pull – 20 Reps
Double Lunge Rotation – 10 Reps
Shoulder Press (Alternating) – 16 Reps
Clean and Press – 16 Reps
Biceps Curls – 15 Reps
Ventral Drops – 10 Reps
Swing Squat – 20 Reps
Renegade Row – 10 Reps
Dumbbell Chest Press (Alternating) – 14 Reps
Dumbbell Dragonfly – 8 Reps
Undereating:
1.1 ябълка
2.1 чисто кафе и 1 с мляко
3.500 гр. зеле
Overeating:
Между 14:30 и 17:00
1.Салата от маруля, репички и 1 консерва риба тон + 1 с.л. зехтин
2.Яйчен кейк с месо (100 гр. извара, 6 яйца, 20 гр. масло, 200 гр. пилешко филе)
3.1 пълна чаша вино - розе
4.200 гр. заквасена сметана с 40 гр. настърган тъмен шоколад, без захар и 1 с.л. сусамов тахан
1 табл. комплекс витамини на АбоФарма, 2 разтворими табл. витамин C, фолиоева киселина, метформин, противозачатъчни
Вода, кафе и чай, малко мляко...
Поздрав!
Снимка на яйчения кейк с месо и виното
Мнението беше редактирано от Kath на 08.01.13 16:47.
09.01.2013 - Tренировъчен
DAY 49
Коментар:
Здравейте!
Сънят днес е около 7 часа, доволно. Имам енергия, ще си проличи и от описанието на тренировката. Гладна съм за разни сладкишииииии (inlove), което пък ще си проличи в описанието на overeating-a :D
Workout:
Първа част
Spartan workout 500 rep (cardio)
-10 rounds total:
10 Reps - Burpees
10 Reps - Squat Jacks
10 Reps - Mt Climbers
10 Reps - Agility Dots
10 Reps - Jump Squats
Втора част
4 кръга
1.Лиц. опори на 1 крак х 10
2.Кофички с 10 кг. диск х 10
3.Кор. преси с 10 кг. диск х 30
4 кръга
1.Трицепсови лиц. опори (от колене) х 10
2.Биц. сгъвания х 10
3.Плъзгания с аб ролер х 10
3 кръга
1.Повдигане на ръце напред х 10
2.Кик-бек х 10
3.Повд. на крака за корем, с отлепяне на таза от земята х 10
3 кръга
1.Повд. на ръцете встрани за рамо х 10
2.Руски туист с 10 кг. диск х 40 (20 за всяка страна)
3 кръга
1.Knee hugs x 15
2.Mount. climbers x 40
Overeating:
Между 16:00 и 17:30
1.Голяяяма салата с краставици, домати и 100 гр. сирене
2.Мъъъничко свинско със зеле
3.Домашни рожкови бисквитки (100 гр. рожково брашно, 5 белтъка, 200 гр. ябълково пюре, 2 с.л. тахан, ванилия, Стевия, малко сода, канела, джинджифил)
4.80 гр. тъмен шоколад
5.1 коф. кисело мляко
Вода, чай, кафе, Дерби :)
Снимки на сладките с рожково брашно
Мнението беше редактирано от Kath на 09.01.13 17:53.
09.01.13
17:38
Сладкишиии!Изглеждат супер. (bow)
Ще те уволнят от кухнята :D Косъм в яденето не се допуска (giggle)
Справка снимка 1 (wait)
казано от Breackk на 09.01.13, 17:39:
Ще те уволнят от кухнята :D Косъм в яденето не се допуска (giggle)
Справка снимка 1 (wait)
Прав си, но все пак това си е моят косъм, в моите бисквитки.. (nfun)
09.01.13
18:14
Пускай рецептата Кате (wasntme) (giggle)
Сладки с рожково брашно
Продукти:
100 гр. рошково брашно
200 гр. белтъци
ванилова есенция - 1 ампула
Стевия (на вкус)
200 гр. ябълково пюре
3 с.л. прясно мляко (макар че май може и без него)
Щипка джинджифил
Щипка сода
Канела на вкус (аз сложих мноооого)
Приготвяне:
Смесвате в купа сухите съставки. В друга купа мокрите. Накрая разбърквате двете смеси до хомогенност. Върху силиконова тавичка или форма за печене (може и върху хартия за печене) изсипвате кръгли”купчинки” от сместта. Пече се до готовност на 200 градуса.
Коментар:
Пекох сладките около 20 минути, като накрая оставих да изстинат, преди да ги отлепя от силиконовата формичка. Имат консистенция на меки и вкусни сладки, но като поизстинат стават по-скоро с бисквитена консистенция (малко по-хрупкави). Изключително наситени на аромати и вкусове! Напрааааааво любов (inlove)
Накрая сложих малко тахан и по парченце диетичен шоколад и го разтопих на микровълновата.
Това определено се превърна в рецептата за най-вкусните и любими мои бисквити. Мисля, че съм пристрастена към тях! :D
Внимание: Рожковото брашно има наситен вкус и ако е необходимо може да намалите количеството в рецептата (напр. използвайте 50 гр. рожково брашно и 50 гр. бадемово)
Мнението беше редактирано от Kath на 09.01.13 18:44.
09.01.13
18:45
Може косъмът да е тайната съставка или просто екстравагантна декорация :D
Но с косъм или без,Катето кърти с рецепти (nlick)
10.01.2013 - Tренировъчен
DAY 50
Коментар:
Добро утро (nlick) (coffee)
Спах около 7 ч., напълно достатъчни :)
Наложи се отново да тренирам сутринта, понеже следобед ще ходя до българския филиал на университета в Портсмут. Нека обясня защо - трябва да проверя каква е процедурата за записване, тъй като ми трябват алтернативни варианти, ако не стане работата с чужбина. В този ред на мисли, възникна един съществен проблем. Първоначално, нека кажа, че шанса ми да ме приемат в UK (поне според консултантката ми в Интеграл) е 90%, понеже успеха ми за последните 4 години е над 5.50, мотивационното ми писмо “лъщи” отвсякъде, освен това имам куп препоръки, грамоти и сертификати от участия в разни благотворителни акции и прочие. Документацията ми е изрядна....и сега следва голямото НО - баща ми е на път да ме отреже, по повод финансирането...........Да, нещата в семейството ми открай време клонят към пълен разпад (преди повече от година баща ми ни напусна), но чак до тук (да се колебае дали да уча...), не съм вярвала, че ще се стигне... А не е като да няма пари :D
Workout:
Пак правих тренировка, предназначена за пудовки, но я модифицирах, за да ми е удобно да изпълнявам упражненията с дъмбели. Просто установих, че това е най-безшумното, същевременно ефективно, силово кардио, на което съм попадала :D Идеално е за сутрешна тренировка.
Ето видео: Kettlebell HIIT workout
Ето описането:
Направих 3 кръга, вместо 2
40 секунди работа, 20 секунди почивка
1. Clean and Press - изпълнено по 2 пъти за всяка ръка, за 1 кръг
2. Full Swing - изпълнено общо 2 пъти в 1 кръг
3. Figure 8 Curl - изпълнено 2 пъти в 1 кръг
Undereating:
1.Мляко с кафе
2.2 ябълки
3.Още едно мляко с кафе
Overeating:
1.Гооооляма зелева салата с 3 с.л. майонеза (домашнаааа)
2.500 гр. порция свинско със зеле (не съм добавяла мазнини, защото свинското не беше филе, а някакво мазно, крехко, вкусно :D)
3.1 кофа кисело мляко, в която сложих 100 гр. кашу, 3 с.л. брашно от рожков и Стевия (inlove)
4.Чаша топло мляко с 1 с.л. какао
Мляко, кафе, вода
(nlove2)
Мнението беше редактирано от Kath на 10.01.13 17:01.
казано от Kath на 10.01.13, 06:52:
Наложи се отново да тренирам сутринта, понеже следобед ще ходя до българския филиал на университета в Портсмут. Нека обясня защо - трябва да проверя каква е процедурата за записване, тъй като ми трябват алтернативни варианти, ако не стане работата с чужбина. В този ред на мисли, възникна един съществен проблем. Първоначално, нека кажа, че шанса ми да ме приемат в UK (поне според консултантката ми в Интеграл) е 90%, понеже успеха ми за последните 4 години е над 5.50, мотивационното ми писмо “лъщи” отвсякъде, освен това имам куп препоръки, грамоти и сертификати от участия в разни благотворителни акции и прочие. Документацията ми е изрядна....и сега следва голямото НО - баща ми е на път да ме отреже, по повод финансирането...........Да, нещата в семейството ми открай време клонят към пълен разпад (преди повече от година баща ми ни напусна), но чак до тук (да се колебае дали да уча...), не съм вярвала, че ще се стигне... А не е като да няма пари :D
Наистина кофти ситуация :( Знам, че е малко спам това, за което се извинявам, но исках само да споделя, че за учене в UK съществува и възможността със заем, който се връща след като завършиш. Ти може и да знаеш де :) Брат ми е с такъв заем вече трета година, а и много от неговите съученици направиха така.
Домашна майонеза с кокосово масло:
ВПРОЧЕМ, разбрах как баба ми прави домашната майонеза, ще мога да си я приготвям (party)
Ето рецептата :)
Продукти: 2 яйчени жълтъка; 1-2 лъжици горчица (аз ще слагам повече, защото я обичам); 3-4 лъжици лимонов сок; 1/2 ч.ч. кокосово масло - разтопено и 1/2 ч.ч. зехтин.
Приготвяне: Жълтъците, лимона и горчицата се разбиват хубаво, после добавяте зехтина мнооооого бавно, почти на капчици, накрая и кокосовото масло.
Съхранява се в буркан, с трайност около 1-2 седмици.
Yum :)
Мнението беше редактирано от Kath на 10.01.13 15:24.
казано от Puma на 10.01.13, 08:13:
казано от Kath на 10.01.13, 06:52:
Наистина кофти ситуация :( Знам, че е малко спам това, за което се извинявам, но исках само да споделя, че за учене в UK съществува и възможността със заем, който се връща след като завършиш. Ти може и да знаеш де :) Брат ми е с такъв заем вече трета година, а и много от неговите съученици направиха така.
Е, то оставаше и да не знам за този заем...разбира се, това е единствения вариант за повечето българи, да си позволят обучение в UK. Въпроса не е в парите за самото учение, а в парите за месечна издръжка. Все пак, поне първата 1 година сигурно ще се налага да ми праща пари...а бе, ситуацията, като цяло, е абсолютна боза.
Да, трябваше да се досетя, че сигурно е за месечната издръжка :) Нищо, все пак ти пожелавам много късмет, за да се уреди всичко! Мисля, че е много тъжно образованието на човек с потенциал и желание за учене да зависи от такива ситуации.
Кат, дори да не успееш да заминеш сега, това не означава,че автоматично нямаш други шансове.Може спокойно да се запишеш в някой университет и след 3-4 курс да заминеш.Доста хора постъпват по този начин и се спестяват не само пари, но и първоначалния шок, защото едно е да занимеш на 18,друго е на 22-23 години.Много по-важно е,че имаш амбицията и желанието. :)
Елизабет - права си. Дано да съм жива, здрава и да имам успех. Ако всичко е ОК, записвам магистъра навън. Рано или късно ще постигна мечтите си - важното е, че се стремя към тях!
Подкрепата ви определено ме кара да се чувствам по-добре :) Благодаря - и на Пума, и на Елизабет.
11.01.2013 - Tренировъчен
DAY 51
Коментар:
Здравейте!
Сънят за тази вечер беше около 7 часа.
Денят беше много дълъг, а в същото време динамичен, а дори не е свършил - имам още неща за вършене.. Прибрах се от училище чааак към 15:00. Имахме тежки предмети - много писане, много мислене... После се прибрах и подхванах овърийтинга, а по-късно учих, учих, учих... Като цяло всичко клонеше към НЕтренировъчен ден, но в последствие ми останаха 30-тина свободни минути и реших да се възползвам - кратко, но определено ползотворно. За съжаление се наложи да тренирам след овърийтинг фазата.
Workout:
6 rounds, 15 mins:
1.Dynamic squats x 15
2.Kick ups (for abs) x 15
3.Dive bombers x 10
4.Half burpee + dead lift x 15
Undereating:
1.Мляко с кафе
2.500 гр. зеле
Overeating:
1.Зелева салата с 3 с.л. майонеза и 1 с.л. горчица
2.Яйчена запеканка с гъби (около 400 гр. гъби, 5 яйца, 15 гр. масло)
3.Кофичка кис. мляко с 80 гр. тъмен шоколад с портокалови корички, без захар (на “Милмекс”)
Последните 2000 мг. Л-карнитин и пак правя пауза, поради наличие на безпаричие :D
Вода, чай мента, зелен чай, кафета, около 500 мл. Дерби без захар
(nmob)
Мнението беше редактирано от Kath на 11.01.13 19:14.
11.01.13
19:25
Това от домашната майонеза ли е ? Ньом - ньом ! Би ли ми обяснила стъпка по стъпка , съвсем като на малоумна , как я приготвяш , защото колкото пъти съм се опитала досега да си направя , толкова пъти става на вода (tmi)
казано от Т. Тодорова на 11.01.13, 19:25:
Това от домашната майонеза ли е ? Ньом - ньом ! Би ли ми обяснила стъпка по стъпка , съвсем като на малоумна , как я приготвяш , защото колкото пъти съм се опитала досега да си направя , толкова пъти става на вода (tmi)
Заповядай: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/64766/P520#p-864799
С малко уточнение: наистина сипвай зехтина бавно, защото целта е мазнината хубаво да се поеме от яйцата, а не да се отделя. Кокосовото масло се добавя пак на капчици, но този път по-динамично.
11.01.13
19:55
Аха , без никакви изисквания за температури на маслата и яйцата , пак с пасатор,буркан,бавно издърпване нагоре ... ?
Мерси :)
казано от Т. Тодорова на 11.01.13, 19:55:
Аха , без никакви изисквания за температури на маслата и яйцата , пак с пасатор,буркан,бавно издърпване нагоре ... ?
Аз лично 1-2 часа предварително изваждам яйцаа от хладилника - добре е да са със стайна температура. Зехтина също да е със стайна температура. Относно кокосовото масло - аз го използвам максимум до 15 мин, след разтапянето, понеже се втвърдява отново.
11.01.13
23:03
казано от Jikata на 10.01.13, 15:26:
С олио става по-вкусна майонезата..
Трансмазнини, изпращат метаболизма в транс
казано от Lachezar Tomov на 11.01.13, 23:03:
казано от Jikata на 10.01.13, 15:26:
С олио става по-вкусна майонезата..
Трансмазнини, изпращат метаболизма в транс
Не мисля, че е проблем, ако е студено пресовано олио :)
Експертите да кажат.. :D
12.01.2013 - Тренировъчен
DAY 52
Коментар:
;)
6 часа сън + курс по английски + задържане на вода + предменструални симптоми = липса на енергия, малко кофти настроение и вълчи апетит :D
МНого ми е странно дали наистина ще ми дойде МЦ..то ще е твърде скоро, след последното му посещение, но пък нали онова беше някакъв инцидентен случай...
ТРЕНИРАХ - мислех да почивам, но реших да се възползвам от наличието на тежести, понеже бях в приятеля ми. Та по този повод тренировката си я бивашее :)
Workout:
Отделям тренировката в нов пост.
Undereating:
1.Мляко с кафе
2.600 гр. зеле
Overeating:
Между 15:00 и 17:30:
1.Голяма салата от зеле с 2 с.л. зехтин
2.Сладка запеканка от тофу и яйца (400 гр тофу, 3 яйца, канела, Стевия..)
3.Кофичка кис мляко с 2 с.л. сусамов тахан и канела
4.Около 40 гр. тъмен шоколад с портокалови корички, без захар
Зелен антиоксидантен чай,2 кафета, до тук литър вода - ще ги направя поне 2 до края на деня
Снимки на шоколада и киселото мляко, както и на запеканката с тофу
Мнението беше редактирано от Kath на 12.01.13 20:06.
12.01.2014
Workout:
Загрявка на ставите + 3-4 мин скоци и други аеробни; последваха:
Гърди:
Загряваща серия лег с дъмбели, 5 кг Х 20
1. Лег с дъмбели
4серии: 8пов. 8кг./8пов.-8кг/8пов.-8кг./6пов.-10кг.
2. Флайс
4 серии: 12повт.-5кг/ 12повт.-5кг/6повт.- 8 кг.
3. Лицеви опори широк стенд
3серии: 20 х 5кг/14-5кг,6-0кг/12-10кг,8-0кг.
4. Лицеви опори високи крака
2 х 15
Гръб:
1. Гребане с Т щанга
4 Х 20 повт. , 20-20-15-25 кг
2. Чукчета (с фитили)
4 Х 20пов. , 20-20-15-15кг.
3. Едностранно гребане с дъмбел
4 Х 10пов. , 15-15-10-10 кг
4. Супермен
3 Х 30пов. 2.5-5-10кг
Мнението беше редактирано от Kath на 12.01.13 20:15.
13.01.2013 - Нетренировъчен
DAY 53
Коментар:
7 часа сън :)
След вчерашната тренировка дори не искам да си помислям да тренирам днес. Такава мускулна треска имам, че ако тренирам отново, най-много да припадна :D
Workout:
—-
Undereating:
1.Мляко с кафе
2.600 гр. зеле
^същото като вчера
Overeating:
Между 14:00 и 16:30:
1.Зелева салата с 2 с.л. зехтин
2.Омлет (5 яйца, 2 белтъка, подправки)
3.200 гр. котидж сирене + 100 гр. свинско филе (към омлета бяха)
4.250 гр. заквасена сметана с 1 с.л. какао
Зелен чай, вода, Дерби
Снимки на салатата и омлета
Мнението беше редактирано от Kath на 13.01.13 18:46.
14.01.2013 -Тренировъчен
DAY 54
Коментар:
Легнах си в 9 и 30 :D ... и станах към 6:00 - получи се едно кааачествено наспиване (grin)
Днес бях на гинекологичен преглед.
Предупреждавам: ще си опиша най-важните неща от прегледа. Малко или много, може да не ви хареса описанието :D. Който иска, просто да не чете :)
Кисти няма. Докторката каза, че яйчниците ми са “идеални”. Обаче имам някаква течност в матката, която “МОООЖЕ БИ” е от настинките и честата смяна на лекарства и т.н. Изписа ми антибиотик, който ще приемам 3 дни, а след това съм отново на контролен преглед. В понеделник (21 януари) е контролния, за това ще започна хапчетата в петък (18 януари). Попитах дали не е добре да пусна изследвания на някои хормони, за да видим как се развиват там нещата. Тя обаче каза, че е безсмислено да се правят подобни изследвания, по време на прием на хормонални лекарства. Трябва да ги спра за известно време, и чак тогава ще имаме реална представа какви хормони произвеждат яйчниците ми самостоятелно. Но, тъй като за сега няма да спирам противозачатъчните, съответно хормони няма да изследвам.
Workout:
1. 20 min Brutal HIIT Ladder Workout
2. 30 min Kettlebell workout - Cardio & Strength Training Blend——> не изпълних частта с warm up
3. Силова:
Кофички на пейка 4х10 - 10,10,13,13 кг
Биц. сгъвания 4х10 - 5 кг
Кик-бек 4х10 - 5 кг
Чуково сгъване с дъмбели 4х10 - 5 кг
Хибридни арнолд преси 4х10 - 5 кг
Трицепсово разгъване с дъмбел, зад глава 4х10 - 3,4,5,6 кг :D
Undereating:
1.Мляко с кафе
2.3 ябълки
Overeating:
Между 15:00 и 18:00:
1.Зелева салата с 2 с.л. зехтин, около 200 гр. риба Хек
2.5 яйца, направени на мини омлети с формички, които поръсих с 50 гр. сирене
3.”Кекс” от тофу, ниско въглехидратен (4 белтъка, 200 гр. тофу, 2 с.л. брашно от рошков, канела, стевия, есенции разни...)
4.Кофичка кис. мляко с канела
Чай, вода, кафе
Снимки на яйцата и сладкиша с тофу
Мнението беше редактирано от Kath на 14.01.13 20:31.
14.01.13
21:45
Днес май е ден на гинеколога тука (giggle)
радвам,се че нямаш кисти и стискам палци да е наред и останалото.А за хормоните - как ти дават направление ?Има ли някакво “общо хормонално изследване” или те пращат винаги за конкретен хормон ? (wasntme)
* За пудовка и аз рева,ама няма да ме огрее скоро (giggle)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.01.13 21:45.
казано от Т. Тодорова на 14.01.13, 21:45:
Днес май е ден на гинеколога тука (giggle)
радвам,се че нямаш кисти и стискам палци да е наред и останалото.А за хормоните - как ти дават направление ?Има ли някакво “общо хормонално изследване” или те пращат винаги за конкретен хормон ? (wasntme)
Е, всичко е доста индивидуално. Ако поискаш някакво “общо хормонално изследване”, трябва да знаеш, че тялото ти произвежда стотици хормони, а цената за изследване само на един е около 20 лв. Какво ли би се случило, ако изследваш всички :D ?
Това кои хормони трябва да се изследват, няма как да си го определиш сама, нито може да ти го определи GP-то. Той само ще ти даде направление за гинеколог/ендокринолог, а той пък вече ще те направлява кое да изследваш, като преценката му се базира на обстоен преглед на състоянието ти. По принцип можеш и сама да поискаш някои определени хормони, които да ти изследват, но те съветвам да не го правиш (освен ако не си лекар и не си наясно със здравословното си състояние).
А защо ти е на теб да се изследваш? Някакви проблеми ли са възникнали?
казано от Т. Тодорова на 14.01.13, 21:45:
* За пудовка и аз рева,ама няма да ме огрее скоро (giggle)
Много са скъпи ;(
15.01.13
10:30
Да,де,аз по отделно и без да минават по каса знам,че са много скъпи.Не знам и кои биват поемани от нея.Идеята ми беше,че ще е хубаво да има изследване “Топ 10 на Вашите хормони” ,което да могат да ти пускат понякога :D Искам да проверя инсулин и кортизол.Няма да е лошо и тестостерона да ми видят,предвид каква агресия ме е обладала :D :D (хиля се,ама сериозно съм много агресивна,което е абсолютно нетипично за благата ми душица) .
Пудовките са много скъпи - и нови,и стари.Аз много харесвам на г-ца Манева лилавката , гледах и разни други - изрисувани,супер готини - ще ми заспят в хола (nhappy2)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.01.13 10:31.
Здравей, Кат :)
Много хубав дневник имаш :), но трябва да се гледа на пълен стомах :)
Давала ли си някъде рецептата за яйчения пай с изварата, защото изглежда чудесно?
Тренировките ти също са много хубави и ти пожелавам скоро да се сдобиеш със пудовка!
казано от Inchester на 15.01.13, 11:07:
Здравей, Кат :)
Много хубав дневник имаш :), но трябва да се гледа на пълен стомах :)
Давала ли си някъде рецептата за яйчения пай с изварата, защото изглежда чудесно?Тренировките ти също са много хубави и ти пожелавам скоро да се сдобиеш със пудовка!
Рецептата: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/64766/P240#p-849717
За пудовката..и аз на същото се надявам! (nsleep)
казано от Т. Тодорова на 15.01.13, 10:30:
Да,де,аз по отделно и без да минават по каса знам,че са много скъпи.Не знам и кои биват поемани от нея.Идеята ми беше,че ще е хубаво да има изследване “Топ 10 на Вашите хормони” ,което да могат да ти пускат понякога :D Искам да проверя инсулин и кортизол.Няма да е лошо и тестостерона да ми видят,предвид каква агресия ме е обладала :D :D (хиля се,ама сериозно съм много агресивна,което е абсолютно нетипично за благата ми душица) .
Пудовките са много скъпи - и нови,и стари.Аз много харесвам на г-ца Манева лилавката , гледах и разни други - изрисувани,супер готини - ще ми заспят в хола (nhappy2)
Не само тестостерона предизвиква агресия. Би могло да се дължи на понижени серотонин, норадреналин, или пък повишени кортизол, тироксин, дори в някои случаи пролактина. Наистина те съветвам, преди да си се консултирала със специалист, да не изследваш нищо, защото рискуваш здраво да се “изръсиш” с пари. Но, все пак, това е просто съвет. Нали си имаш глава на раменете :P
15.01.13
15:19
Специалистът е задължителен - нали трябва да ме насочи къде,как , аи да ме снабди с направление.Оф,то не е една беля :)
Пудовки има в e-bay—не са скъпи, бе момичета.
Моята беше 20 лева—нова от там. (5 кг)
16 кила беше даже по-евтина, също нова.
Е, не са розови и едната има даже картинка на горила, ама стават :)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 15.01.13 15:51.