Волейбол + Фитнес

06.11.12
18:54

Здравейте . Волейбола ми е страст от малък , но нямаше тогава в моя град .Тренирах карате 3 години , спрях за 3 като през това време футбол играех редовно (не тренирах) и преди близо 2 години започнах фитнеса.Бях  63 кг. Преди няколко седмици се започнаха тренировки по волейбол и аз разбира се , се записах (2 пъти седмично вторник и четвъртък по около 2 часа).Не ми се ще да спирам фитнеса , които ми е 3 пъти седмично .затова искам да попитам как да ги комбинирам тези два спорта?. 71 кг съм в момента , а целта ми е 77 някъде , за да мога след като изчистя да се върна на около 73-4 , но чист. Волейбола е нещо като леко кардио в почивните дни , та се чудех дали няма да се получи?!.. Храня се доста и едва ли би било проблем , но моля коментираите..

Темата беше редактирана от Пенев на 06.11.12 18:56.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1