боцкане - B12

BA

09.05.05
19:08

Здравейте хора мисля че ще ви се сторя банален, но искам да ви питам как се боцка B12, защото вече си купих 10 ампулки по 1000mg и смятам да започвам цикъла, но незнам как да го боцкам точно - значи интересува ме в коя област да пробода, на колко дълбоко, рязко ли да вкарам веществото, с една спринцовка ли да си бия и 10 ампулки ли всеки път да си купувам нова ... И ми казаха че циклите били препоръчително 10на дена да бъдат и да питам колко време да почивам между отделните цикли ?

10.05.05
19:38

От FBI :twisted:
Наистина ставаш банален :twisted:
Поне 10 теми като твоята.Бъди хитър-първо чети после питай

BA

10.05.05
20:05

ей брато не съм банален защото сега проверих сички теми в които е писано за B12 и никъде не е описан начина по който да го си го бия !!! И ти земи малко се позаинтересовай и поразгледай - видех че си писал по некои теми и сиурно за това мислиш че всичко е описано но не е така !!! Искам да знам как да си го бия - къде, как и какво може да постигна(това последното може и да не го казвате щото четох  :roll:  )

TH

10.05.05
23:47

здрасти значи относно б12 ще кажа каквото знам дано ти помогна..
схемата мисля че беше с 13 ампулки от наи големите...после почиваш бая 6-9 месеца защото се натрупва витамина в черния дроб...
таа как се бие ... чупиш ампулката там има отбелязано едно кръгче издърпваш с спринцовка..иглата трябва да е за мускулна инжекция не за подкожно..после разделяш едната бузка на задника на 4 равни части като биеш в горна дясна част.дано съм ти помогнал.Ако усетиш изтръпване на крака или остра силна болка може би си засегнал нерв и опитаи да смениш мястото на инжектиране :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1