07.11.12
22:28
Здравйте казвам се Ивайло и съм на 17 години . Преди 10 месеца бях много запален по Леката Атлетика . На 21 март беше първата ни тренировка навън след зимния сезон . Всичко мина по реда си : загрявка и т.н. и почна самата тренировка . Имахме бързина и първата ни отсечка беше 50 м , но със средна скорост и точно преди да завърша отсечката ,и чух как левият ми крак изпука нещо и за почнах да куцукам . От тогава спрях да тренирам . Ортопедът ми каза , че съм скъсал една от главите на бедрените мускули и ми каза , че ще ми мине . И до ден днешен имам една дупка в бедрото . Когато клякам усещам как този мускул го няма и след шестото повторение усещам болка там.Въпросът ми е дали след толкова време мога да го натоварвам с щанги и т.н ?
Благодаря ви предварително !
Поздрави :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.11.12 22:36.
08.11.12
09:50
Явно мускула ти е атрофирал,това се оправя само с тренировки и то много.Отначало ако имаш болки почни по леки тренировки и постепенно увеличавай натоварването.
08.11.12
09:56
За коя част на бедрото става въпрос ?
08.11.12
19:41
Става въпрос за средната част на бедрото . По точно ортопедът ми каза , че съм я разкъсал и да спра тренировките ако не искам да я скъсам изяцо и да ми шият мускула.
Мнението беше редактирано от Ivailo Milev на 08.11.12 19:48.