11.11.12
12:53
Здравейте! Въпросът ми към вас е относно , хранителния ми режим , и как по-точно да си разпределя тренировките.. и какви фитнес упражнения да използвам за Стягане на цялото тяло. Значи , аз тренирам плуване 4- пъти седмично ( понеделник , сряда, четвъртък и събота) , тренировката ми не е особено натоварваща , защото ходя предимно заради травмата ми на лявото бедро (скъсани мускулни влакна) , а и за да поддържам форма. Тренировката включва 500 метра ( свободен стил) това ми е загрявката , след това правя от всички стилове по 100 метра застигане и след това 100 метра кординация. Сега се записах на фитнес , но не знам какво да правя , затова се обръщам към вас за помощ , да ми предложите някаква програма за стягане и оформяне на тялото ( предимно : бедра , задник , корем и ръце) , също и да ми помогнете с избора на храни , с кое да внимавам и кое няма да ми пречи особено. Адски фен съм на сладкото и няма как да го огранича до минимум.. Благодаря ви предварително , ще чакам вашите съвети :)