Art of War.

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.12.12
23:22

Я да си гледаш работата. коремчето е СУПЕР !!!

Едит - и гащичките са сладки...:) хи хи хи

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 19.12.12 23:24.

19.12.12
23:35

казано от NightCrawler на 19.12.12, 23:22:

Има какво да се желае.Не мога да избягам от ендоморфния си белег.

19.12.12
23:40

казано от Lucifer на 19.12.12, 23:35:

казано от NightCrawler на 19.12.12, 23:22:

Има какво да се желае.Не мога да избягам от ендоморфния си белег.

ВИНАГИ има какво да се желае, но в твоя случай има и какво да се види (личи си че започва да се оформя нещо много здраво) и то не е никак зле!
Сигурен съм, че всеки ще го потвърди!!!

20.12.12
09:34

ох на батя ....

20.12.12
09:38

казано от Queen Kobra на 20.12.12, 09:34:

ох на батя ....

Тук не бях чел толкова лъхащ на тестостерон коментар...от момиче при това!!!
Респект, хахаха

20.12.12
22:39

20.12.2012

8:00 закуска –овесени ядки накиснати във вода с мед,ябълка,круша и много канела, филиика хляб „Бонус” със фъстъчено масло,кафе;
11:00 тренировка – Insanity Max Recovery;
13:40 кафяв ориз на фурна с тиквички и моркови,сирене и круша;
18:30 ябълка...;

Приятна мускулна треска по гърба,бицепсите и малко по бедрата и глутесите.В комбинация с тренировката от днес,не ми се стори като recovery,но...to the max limit.Имаше и леко разтягане.

21.12.12
09:15

казано от Lucifer на 20.12.12, 22:39:

20.12.2012

Приятна мускулна треска по гърба,бицепсите и малко по бедрата и глутесите.В комбинация с тренировката от днес,не ми се стори като recovery,но...to the max limit.Имаше и леко разтягане.

Ми то тази тренировка наистина не е особено Recovery,ама явно за да се разграничава от останалите интензивно подскачащи упражнения :) И аз след нея не бих казала,че съм се възстановила,ама определено е доста по-различна и си почиваш от другия тип тренировки.Междудругото в Insanity Asylum ми се стори ,че има една,която наистина е за възстановяване и стречинг.Казва се Relief.

21.12.12
15:40

Все пак ми харесва.Хубавото е,че не ти позволява да се отпуснеш напълно,но сериите за краката са killer към края...

21.12.12
23:50

21.12.2012

8:00 закуска –овесени ядки накиснати във вода с мед,ябълка,круша и много канела, филиика хляб „Бонус” със сусамов тахан,кафе;
12:45 тренировка – P90X Legs & Back + Ab Ripper – 80min;
15:15 ориза от вчера с пилешко,сирене;
20:00 парче пилешко филе,морков,ябълка;

Мразя да пропускам определения час за тренировка...Стресирах тялото си жестоко при минусови температури;
Anyway,влязох в ритъм,но резултата е сегашното главоболие.

”Но грижите и болката бяха това,което поддържа човек жив.
Или по-скоро опитите му да се справи с грижите и болката.”

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 21.12.12 23:51.

23.12.12
00:28

22.12.2012 - Lean,mean burning machine.

8:00 закуска –овесени ядки накиснати във вода с мед,ябълка и много канела,филиика хляб „Бонус” фъстъчено масло,кафе;
11:30 тренировка – Insanity Max Interval Plyo – 55min;
13:40 запечени зеленчуци(броколи,моркови,картофи) на фурна с яйце и сирене,пилешко;
20:00 пилешко филе,морков (с диаметър Ф40 ;D),малко сирене,ябълка;

Развила съм wicked мултифункционалност - тренирам и готвя едновременно.Правя един интервал и на 30 секундната почивка тичам към фурната и обратно.Сладките са окей,няма бракувани(препечени),зеленчуците са приготвени и като цяло успях да се раздам на макс и с тренировката.

23.12.12
23:43

23.12.2012/нетренировъчен/

8:00 закуска – бананови палачинки,кисело мляко с ябълка и много канела,кафе;
13:40 като вчера - запечени зеленчуци(броколи,моркови,картофи) на фурна с яйце и сирене,пилешко;
15:00 няколко сурови лешника;
20:30 свинско бон филе с парченце кашкавал на скара,морков,червена чушка;

(В последните дни се храня малко повече от обикновено,но не нарочно.Нямаше как да се измъкна от тази вечеря anyway.Чувствам се добре,надявам се и така да ми се отрази.)
Веднага след закуската (която я определям като “разглезване”) започнах с моите занимания,та до обяд на крак.Довърших бисквитките за коледа,започнах една торта и предстоят още неща + трапезата за утре.”Празниците” не са с такъв голям преоритет за мен,но поне мога да се ‘развихря’ в кухнята и да импровизирам.

24.12.12
17:56

24.12.2012If you want ‘guns’,you gotta work hard.

8:00 закуска –овесени ядки накиснати във вода с мед,ябълка и много канела,филиика хляб „Бонус” с сусамов тахан,кафе;
11:00 тренировка – P90X Chest & Back – 55min;
                                    Abs Core Plus – 20min;
                                    Stretching;
14:00 варени зеленчуци (моркови и броколи),пилешко,сирене;

Yup,не съм в крак с традициите.Днес менюто ми не е особено постно.Ореолчето ми избяга някъде.Тези дни ми предстои да се въздържам от доста изкушения,но няма да пропусна една чаша червено вино.
При тренировката всичко мина добре,но ме притесняват разтяганията...Трябва отново да се „разчупя” сериозно.
Е това е от мен.
Весело и уютно прекарване на трапезата!Понякога няма нищо по-хубаво от най-близките хора на едно място в топла обстановка. : )

П.С: Retarded fun lol.9GAG for the win.
към снимката “All I want for X-mas” : На кой му трябва шоколад anyway ? ;D

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 24.12.12 17:57.

25.12.12
18:52

25.12.2012Hurts so good.

8:00 закуска – варено жито със сушени плодове + малка ябълка,мляни орехи и канела,филиика хляб „Бонус” с фъстъчено масло,кафе;
11:30 тренировка – Insanity Max Interval Circuit – 60min;
                                    Stretching;
14:15 варени моркови,месо,сирене/след това един портокал и мандарина;

Ех тези плодове,не мога да се спра.
Снощи нямаше кой знае какви издънки с храненето.Общо взето на плодове и вино карах ;D даже не можах да го изпия...Не мога да се приспособя към нещата от които съм се лишила вече, губя умението да им се наслаждавам.
Не спах добре,легнах си преди полунощ.Бях скапана,целия ден тичах по задачи.Мислех,че няма да се справя с тренировката...е причерня ми няколко пъти,но аз не се предавам и не „претупвам” нещата.Кондицията се появи на пук на мускулната треска и всичко останало.Даже се разтегнах по-стабилно и продължително,за което се радвам.
Довечера незнам какво ще се очертае.Смятам да спазвам умерена дистанция от трапезата и да не се получават преяждания.Обикновено знам какво се случва след това,така че не мисля да си го причинявам.

Честита Коледа и весело прекарване на празника!
*от мен поздрав със снимка на тортата за днес,която майсторих два дни :}

25.12.12
19:16

Уоуу :) Тортата ти е уникална,впечатлена съм.Всеъщност как се прави на два етажа?(въпросът може да е глупав,за което се извинявам,ама наистина ми е интересно).

Весела Коледа!!! :)

Мнението беше редактирано от abigale099 на 25.12.12 19:17.

26.12.12
10:20

казано от abigale099 на 25.12.12, 19:16:

Уоуу :) Тортата ти е уникална,впечатлена съм.Всеъщност как се прави на два етажа?(въпросът може да е глупав,за което се извинявам,ама наистина ми е интересно).

Весела Коледа!!! :)

Весела Коледа и на теб!
Изобщо не е глупав,радвам се,че проявяваш интерес. : )

26.12.12
18:51

Честита Коледа :)

26.12.12
23:53

26.12.2012

8:00 закуска –ябълка,портокал,филиика хляб „Бонус” със сусамов тахан,кафе;
11:30 тренировка:
Insanity Upper Body Weight Training – 47min;
Warm-up 2 rounds;
Speed Jog
Jump Rope
Jumping Jacks
Heisman’s
123-123 Heisman
Power Hooks

Workout 1:
3 кръга,като се започва от 12 повторения,10 и накрая 8;
(аз правих между 12-15,защото дъмбелите са ми леки)
360 Shoulder Presses
Pulse Bicep Curls
In-Out Abs w/Tricep Push-ups
Floor Sprints

Workout 2:
3 кръга,на същия принцип и моята модификация;
Squat Bicep Curls (на последния кръг,повторенията ми бяха 8 с 11кг)
180 Lateral Raises
Elevated Tricep Dips
Power Jumps

Workout 3:
3 кръга,на същия принцип;
Full Rotation Flys
Push up with Front Hand Raise
High Knees with Twist

Workout 4:
3 кръга,на същия принцип;
Chest Press Leg Raise (при повдигането на краката добавих и 2кг)
Bent Over Rows
Ski Abs
+ Cardio Abs – 17min;
+ Stretching;
14:15 варени моркови,два белтъка,парче печена тиква;
19:00 чаша чай...;

Обаче имам мускулна треска по целия гръб.Pull-ups си вършат работата.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 27.12.12 09:54.

27.12.12
09:21

честита коледа и от мен !
много се радвам, че написа какви са упражненията в тази програма и как се изпълняват
ще продължиш ли в този дух? :)

27.12.12
09:54

казано от Queen Kobra на 27.12.12, 09:21:

честита коледа и от мен !
много се радвам, че написа какви са упражненията в тази програма и как се изпълняват
ще продължиш ли в този дух? :)

Благодаря,честита и на теб.
Реших да изнамеря описанието на упражненията.Намирам тренировката за доста интересна,съчетание между тежести и кардио.Хареса ми факта,че се работи върху горната част на тялото и коремните мускули едновременно.

27.12.12
23:32

27.12.2012

8:00 закуска: няколко лешника,ябълка,портокал,филиика хляб „Бонус” с фъстъчено масло,кафе;
Comprehensive Total Body HIIT Cardio and Core Workout Link ;
/при гръговете на Static Runner и Russian Twist прибавих тежести./                     
Stretching;
14:15 салата от една бяла ряпа и три моркова с лимонов сок,парче пилешко филе,половин парче печена тиква;
18:30 ябълка;
19:30 чай;

Притеснява ме липсата на апетит.Хапвам на сила,след обяда започна да ми се гади.Скапана работа...
Иначе енергия има.Днес реших да пропусна “recovery” и да разнообразя графика с HIIT.Все повече започвам да се радвам на тези тренировки.Изолирам мускулната треска...
Разтягането не мина много добре.20 пъти ме прекъснаха...днес не ми е ден.

П.С : Ето какво се получава,когато един ентусиазиран човек разполага с електрожен,ъглошлайф и няколко тръби. lol

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 27.12.12 23:33.

28.12.12
09:47

казано от Lucifer на 27.12.12, 23:32:

27.12.2012
...
П.С : Ето какво се получава,когато един ентусиазиран човек разполага с електрожен,ъглошлайф и няколко тръби. lol

Поздравления!
Първо за хубавото лостче!
Второ, за човека с уменията да го изработи с  електрожен и ъглошлайф! (ако си ти, на което истински ще се удивя-респект):)

28.12.12
10:29

казано от NightCrawler на 28.12.12, 09:47:

казано от Lucifer на 27.12.12, 23:32:

27.12.2012
...

Поздравления!
Първо за хубавото лостче!
Второ, за човека с уменията да го изработи с  електрожен и ъглошлайф! (ако си ти, на което истински ще се удивя-респект):)

Благодаря!Ами... малко аз поработих,малко помощ получих,сговорна дружина планина повдига.
Всестранен талант съм. ;D

28.12.12
11:41

Похвално, малко момичета може да се гордеят с подобни таланти, браво!!!
Леко казано съм изненадан, наистина-мъжко момиче си!

28.12.12
23:44

28.12.2012

8:00 закуска – две круши,филиика хляб „Бонус” със сусамов тахан,кафе;
11:00 тренировка:
P90X Total Body Plus – 45 min:
1. O Crunch Push-Ups;
2. Pull-Up Crunch – при мен имаше само pull-ups,понеже няма как да си повдигна краката;
3. Dead Lift Curl Press;
4. Step Kick Back Chair Position;
5. Sumo Chair;

6. Chuck-Ups: лицеви с три различни позиции на крака/ръце;
- лицеви с повдигане на един крак при спускане;
-лицеви с изнасяне на опънат крак в страни към лакътя;
-и лицеви със свиване на крака към гърдите;
(надявам се обяснението да не е толкова объркано ;D)
7. Clink On Run – тук пак имаше само pull-ups при мен – проблема с краката;
8. Lunge Press Bella Twist;
9. Balance Curls;
10. Running Man;

11.Hindu Pike Push-Ups – съчетание от V-push up с Dive bomber push up;
12.Lunge/Squat/Back Lunge;
13.Mr. Moon – или half moon;
14.Kid Play – комбинация от лицева,след това triceps dips и отново,кръг който се повтаря;
15.3 & 3 – клек с дъмбели,лицева (вариации),набиране – max reps на кръга за 2 минути;

16.Half Dervish;
17.Weighted Warrior;
18.1 & 1 – кръг – лицева,набиране;
19.Lara Lunge Crunch
20.Spiderman Jumps;
BONUS Plyo Push-Ups;
Insanity – Insane Abs - 30 min;
13:40 няколко варени картофа и моркова,2 парченца свинско филе на скара,сирене;
16:30 убих един малък портокал;
20:00 две варени яйца,един морков;

Сефтосах лоста.Хареса  ми.Апетита ми леко се възвръща(надявам се);

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 28.12.12 23:48.

29.12.12
19:49

29.12.2012Focus and Go.

8:00 закуска – овесени ядки накиснати във вода с мед,ябълка и канела,круша,филиика хляб „Бонус” с фъстъчено масло,кафе;
Insanity Plyo Cardio;                     
Stretching;
13:40 кафяв ориз,пилешко,сирене;
17:00 портокал;
/най-вероятно ще карам на чайове,не ми се хапва нищо/

Днешната тренировка беше носталгична.Преди месеци,когато започвах Insanity,бях останала без дъх по средата на кардиото,а днес... беше ми малко : ).Но се понатоварих,когато вече съм минала по този път,на следващия мога да се фокусирам и да се боря за повече издържливост,както и стана.Кондицията ми бяга,дадох максимума от себе си и съм изтощена.Разтягането беше сравнително добре и доста дълго.Компенсирам си за вчера.

П.С: на снимката: My cure,my drug.
Страхотна музика,badass слушалки и творчески хъс.Това ми е достатъчно.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 29.12.12 19:49.

29.12.12
20:12

казано от Lucifer на 29.12.12, 19:49:

Преди месеци,когато започвах Insanity,бях останала без дъх по средата на кардиото,а днес... беше ми малко : ).

Kолко ми се иска след месеци да кажа нещо подобно за deadlift-а и squat-а (по-точно килограмите,които ме тормозят).
От повече от седмица не съм тренирал, но още ми държи влага, обадиха се някои стари болежки.
Свалям ти шапка за прогреса, Луцифере!!!

казано от Lucifer на 29.12.12, 19:49:

П.С: на снимката: My cure,my drug.
Страхотна музика, badass слушалки и творчески хъс.Това ми е достатъчно.

Снимката е майсторска, имаш усет към фотографията и изкуството изобщо.

Secrets of the Black Art, a?

Ta, като споменавам този албум, някак ми се струва голям контраста между слушалките и музиката, звучаща от тях, хи хи хи...:)

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 29.12.12 20:14.

29.12.12
22:38

Чувството е невероятно - да подобряваш собствени постижения.
Благодаря!Аз също те поздравявам за твоя прогрес.Ако се работи здраво,резултатите са на лице.
Как позна,колко разнообразна е музиката.Невинния вид на слушалките не трябва да те заблуждава,те възпроизвеждат само качествен,twisted “шум”. ;}

30.12.12
23:55

30.12.2012 - /нетренировъчен/ Come to the dark side,I’ve made cookies.

8:15 закуска – овесени ядки накиснати във вода с мед,ябълка и канела,круша,две филиики хляб „Бонус” с сусамов тахан,кафе;
14:00 останалият ориз от вчера,пилешко,сирене;
20:30 две круши;

След закуска започнах да приготвям десертното меню за утре.Адски ми е приятно да вършея из кухнята по мой стил.Изискват се някой нинджа умения...Във връзка с това,ще споделя някой „упражнения” по време на приготвянето на десертите (просто,за да е забавно и опасно понякога):
- Патешко ходене под опънатия кабел на миксера;
- Прескачане през кабела на миксера;
- Спринт между мивката и котлона(за да предотвратя унищожението на килима) и обратно;
- Катерене по кухненски мебели (високи шкафове,трудно ги достигам);
- Баланс с кухненски прибори и съдове;
- Нинджа съчетания с уръжие(точилка);
- Още баланс с горещи предмети;
- Спринт...
- Докато минавах под кабела за следващия “squat walk” неусетно се спънах и паднах на пода за няколко лицеви.
Следва продължение...
Важното е,че нямаше пострадали,както хора така и ...сладкиши.
/по дяволите,такова съм психо... :}/
С нетърпение си чакам утрешната тренировка.

31.12.12
17:41

31.12.2012 - Stay strong.

7:50 закуска – по-малко от половин кофичка кисело мляко(400гр) с една ябълка и канела,круша,филиика с фъстъчено масло и няколко лешника; (по дяволите тези лешници...);
11:00 тренировка:
P90X Chest,Shoulders & Triceps – 55 min;
Сериите с лицеви са максимум повторения,като всеки път се стремя да подобря резултатите.Останалите упражнения с повторения в зависимост от тежестите.При мен от 12-15-17;
1.Slow-Motion 3-in-1 Push-Ups;
2.In & Out Shoulder Flys;
3.Chair Dips;
3.Plange Push-Ups;
4.Pike Presses;
5.Side Tri-Rises;
5.Floor Flys;
6.Scarecrows;
7.Overhead Tricep Extensions;
8.Two-Twitch Speed Push-Ups;
9.Y-Presses;
10.Lying Tricep Extensions;
11.Side-to-Side Push-Ups;
12.Pour Flys;
13.Side-Leaning Tricep Extensions;
14.One-Arm Push-Ups;
15.Weighted Circles;
16.Throw the Bomb; - изпълнението е буквално като хвърляне на граната,трицепсово упражнение;
17.Clap or Plyo Push-Ups; - правих Plyo;
18.Slo-Mo Throws;
19.Front-to-Back Tricep Extensions;
20.One-Arm Balance Push-Ups;
21.Fly-Row Presses;
22.Dumbbell Cross-Body Blows;
бонус от мен:
+ 10 pull ups;
+ 10 chin ups;

Insanity Cardio Abs ~16min;
13:40 салата от моркови,бяла ряпа с лимонов сок,две парченца свинско филе на скара,сирене,парче луканка;
17:00 кафе;

Като последна тренировка за тази година беше добре.Доволна съм,макар че китката ми леко ме съботира.Старите травми винаги избират „подходящия” момент.
Постигнах това,което си бях поставила за цел тази година.Станах по-дисциплинирана,силна и издържлива.Най-вече успях да достигна почти единството между дух и тяло и резултатите са на лице.Като всеки човек и аз си имах своите падения и възходи,две неща които не могат да съществуват едно без друго.Поучих се от грешките си,работих над себе си,осъвършенствах се.Но все още ми предстои да извъврвя трудни пътища.Това е само началото...
  Вечерта се очертава да е динамична by the way.

Хубаво посрещане на новата година.Пожелавам както на себе си,така и на другите повече покорени върхове,успехи и постигнати цели. (nmuchfun)

02.01.13
23:13

02.01.2013

8:00 закуска – една ябълка,круша,филиика хляб „Бонус” със сусамов тахан,кафе;
11:15 тренировка:
P90X Back and Biceps50min;
Сериите (отново) с набиранията са максимум повторения.Останалите упражнения с повторения в зависимост от тежестите.При мен от 12-15-17;
Това е стандартно за всяка тренировка.
-Wide Front Pull-Ups;
-Lawnmowers – гребане с дъмбел;
Twenty-Ones;
-One-Arm Cross-Body Curls;
-Switch Grip Pull-Ups;
-Elbows-Out Lawnmowers – гребане с различна позиция на лакътя;
-Standing Bicep Curls;
-One-Arm Concentration Curls;
-Corn Cob Pull-Ups – тези почти ще започна да ги харесвам,представлява набиране с широк захват,като при позиция когато гърдите са до лоста се местя наляво,после надясно (ръцете са неподвижни) и се спускам,но все още ми е трудно;
-Reverse Grip Bent-Over Rows;
-Open Arm Curls;
-Static Arm Curls;
-Towel Pull-Ups;
-Congdon Locomotives;
-Crouching Cohen Curls;
-One-Arm Corkscrew Curls;
-Chin-Ups;
-Seated Bent-Over Back Flys;
-Curl-Up/Hammer Downs;
-Hammer Curls;
-Max Rep Pull-Ups – моите бяха стандартни;
-Superman;
-In-Out Hammer Curls;
-Strip-Set Curls – бицепсово сгъване от 4 рунда по 8-10 повторения,като се започва от най-тежките дъмбели и след това надолу.Тъй като нямам избор от тежести,повторенията ми бяха 12-17 и всеки рунд бе различно упражнение за бицепс:
-Standing curls;
-Hammer Curls;
- Out Hammer Curls;
- Crouching Cohen Curls;
Abs Core Plus20min;
13:45 запечен микс от зеленчуци:картофи,моркови,броколи,тиквички,грах,домати на фурна с яйце и сирене,парченце луканка,един портокал;
19:15 парче свинско бон филе на скара,малко парченце наденица и една мандарина;
(мисля,че не е точно правилната вечеря,но бях на гости...)

Честита Нова Година на всички!
Първия ден от 2013-та беше отреден на реанимация и хибернация.Липсата на сън ме убива,за това реших да си почина.Изкарах целия ден на плодове,нямах особен апетит.
Anyway единствената цел,която имам през тази година е да позволя на самокритиката да ми срита задника и да работя по-усърдно.Тогава всяка цел няма да представлява трудност,ако има старание има и резултати.
Днешната тренировка беше добре като за старт.Една от любимите ми.От както се сдобих с лоста чакам с нетърпение дните да го експлоатирам(не че не го правя през другото време).Единственото от което не съм доволна е разтягането.За съжаление страничните фактори доста ме съботират,нервна съм и това се отразява.Ако при тренировката мога да вложа агресията и да я консумирам,при разтягането не мога да се успокоя и да се съсредоточа.Опитах се,но не искам да го правя на сила,тогава се губи смисъла.Надявам се този факт да се промени.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 02.01.13 23:14.

03.01.13
09:24

здравей
интересна и трудна програма, браво
интересно ми е как се справяш с всички тези видове набирания-до скоро пишеше, че не можеш да се набираш, а сега вече правиш такива хватки
какви тежести ползваш,ако не е тайна :)

03.01.13
09:37

казано от Queen Kobra на 03.01.13, 09:24:

здравей
интересна и трудна програма, браво
интересно ми е как се справяш с всички тези видове набирания-до скоро пишеше, че не можеш да се набираш, а сега вече правиш такива хватки
какви тежести ползваш,ако не е тайна :)

Както бях споменала,направих си лост за хоризонтални,те донякъде са по-лесни за изпълнение от стандартните според мен.Та... така мъча се общо взето,за да постигна прогрес,но в никакъв случай не чийтвам.В първите повторения добре,после едвам скъсявам разстоянието между лоста и гърдите и това ме вбесява,но ръцете винаги са ми били слабата част.Oпитвам,ако не друго не ми липсва ентусиазъм.
Тежестите са смешни,но не разполагам с други за сега.Имам само един чифт по 2кг,когато се изисква да работя с две ръце използвам тях и се осланям на повече повторения,повече модификации,за да го направя възможно най-трудно.Когато трябва да правя повторения с една ръка,специално гребането,минавам на 11 килограмовата самоделка която имам.Нея често я използвам когато не се изисква чифт.Клякам с нея,подмятам я,както намеря за атрактивно ;D.
С течение на времето забелязах,колко по-леки започват да ми стават дъмбелите...за това този месец ще работя по въпроса да си изнамеря комплект до 10-15кг.
На принципа...по-добре с това което имам за сега,отколкото нищо.

03.01.13
10:03

Ако наистина си нервна, не прави разтяжки!

03.01.13
22:08

03.01.2013

8:00 закуска – няколко лешника,една ябълка,круша,мандарина,филиика хляб „Бонус” със сусамов тахан,кафе;
11:30 тренировка: Insanity Max Cardio Recovery – микс от изометрични упражнения/разтягания засягащи цялото тяло;
13:45  останалите зеленчуци от вчера,един портокал;
19:00 две парчета печена тиква,шепа сурови лешници;

Честно казано днес нищо не ми се правеше.Уморена съм,отпаднала...Бях на косъм да пропусна физическите занимания,но волята ми е по-силна.Мразя ги тези периоди на безпомощност и безпокойство.
Мисля,че прекалих с плодовете сутринта...anyway преди закуска си харесах кратка HIIT разгрявка,която да правя за тонус.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 03.01.13 22:09.

04.01.13
23:28

04.01.2013

8:00 HIIT за отскок;
8:15 закуска – овесени ядки с ябълка,филиика хляб „Бонус” със сусамов тахан,кафе;
11:30 тренировка:
P90X Total Body Plus45 min:
- O Crunch Push-Ups;
-Pull-Up Crunch – при мен само pull-ups;
- Dead Lift Curl Press;
-Step Kick Back Chair Position;
-Sumo Chair;
-Chuck-Ups: лицеви с три различни позиции на крака/ръце,този път ги направих по-трудоемки;
-Clink On Run – при мен - chin ups;
-Lunge Press Bella Twist;
-Balance Curls;
-Running Man;
-Hindu Pike Push-Ups – съчетание от V-push up с Dive bomber push up;
-Lunge/Squat/Back Lunge;
-Mr. Moon – или half moon;
-.Kid Play – комбинация от лицева,след това triceps dips и отново,кръг който се повтаря;
-.3 & 3 – клек с дъмбели,лицева (вариации),набиране – max reps на кръга за 2 минути;
-Half Dervish;
-Weighted Warrior;
-1 & 1 – кръг – лицева,набиране;
-Lara Lunge Crunch
-Spiderman Jumps;
BONUS Plyo Push-Ups; - пропуснах,заради проблем в коляното;
Замених Abs Core Plus с HIIT Abs;
13:50 кафяв ориз с зеленчуци,сирене;
19:20 половин парче наденица,малко пилешко,ябълка;

Днес се чувствам по-добре,но мускулната треска си остана.Трудно се възстановявам в последно време.
Тренировката беше на ниво.Психическото ми състояние все още е уязвимо.
Апетитът ми...ако го няма,не е добре...ако го има,пак не е добре.
Скоро ще се ходи на лекар...
Общо взето - прецакана съм,както винаги.

05.01.13
23:45

05.01.2013

8:15 закуска – овесени ядки с ябълка,един портокал,филиика хляб „Бонус” със сусамов тахан,кафе (бяха останали няколко лешника и се оттървах от тях);
11:30 тренировка: Insanity Max Interval Circuit ~ 55min;
13:50 ориза с зеленчуци от вчера,сирене и след това няколко парченца варена тиква;
16:00 чаша домашен сок от вишни,неподсладен;
(собствено производство)
19:00 морков и ябълка;

Необичаен глад...
Това трябваше да ми е последната седмица от програмата като цяло.Аз реших да продължа с още една седмица,която е предназначена за експерименти,преди да си дам малка почивка.
Общо взето през следващата седмица ще експериментирам с тежести и HIIT + периодично гладуване до три пъти в седмицата.Искам повече натоварване.Това е старт/репетиция преди нещо по-мащабно.
(Благодарности на Кат!)
Имаше леки разтяжки.Бавно започвам да се уравновесявам.Радвам се,че не съм загубила гъвкавостта си.

П.С: на снимката,да се похваля с новия “fitness armor”.Снимката не е с най-хубавото качество,но ми хареса за това я споделям.
...и нещо,което ме разсмя доста.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 05.01.13 23:46.

06.01.13
23:10

06.01.2013 - /нетренировъчен/

8:15 закуска – кисело мляко с лъжичка мед,ябълка и много канела,две филиики “Бонус” с оскъдното(останало) количество сусамов тахан,кафе;
14:00 трябваше да е омлет,но накрая се превърна в три бъркани яйца с чушки,малко сирене + парченце и половина печена тиква;
19:30 морков,малко сирене,ябълка (и си куснах 2-3 пъти от едно чуждо хапване,защото ме лишиха от няколко парченца морков lol);

Това кисело мляко,щях да започна да го санувам за това реших,че е време да хапна.Изобщо голям апетит за млечни продукти...

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 06.01.13 23:10.

07.01.13
06:16

Алекс (F)

Успех с режима! Ако не ти допадне, не се притеснявай, просто го прекрати. Но си дай време! Организмът има нужда да се адаптира към този начин на хранене. В началото може да ти пада кръвното, да те понаболява главата (макар че при мен нямаше такива истории), но в рамките на 1-2 седмици всичко ще бъде далеч по-розово.

П.П. Обичам ти слушалките! :D (boooww)

Мнението беше редактирано от Kath на 07.01.13 06:17.

07.01.13
10:01

Благодаря Кат,отново.Твърдо съм решена да го осъществя.Имам опит с “глада”.Единственото,което ме притеснява е кръвното,но ще се разбера и с него.

07.01.13
10:15

казано от Lucifer на 06.01.13, 23:10:

Това кисело мляко,щях да започна да го санувам за това реших,че е време да хапна.Изобщо голям апетит за млечни продукти...

Имаш ли по-принцип проблеми с млечните продукти?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1