30.11.12
23:03
30.11.2012
6:20 закуска – овесени ядки с канела,ябълка,филиика със сусамов тахан,кафе;
12:40 тренировка – P90X Core Synergistics/Interval X Plus;
15:00 останалите картофи от вчера с месото,сирене,няколко маслини;
20:30 малко печени зеленчуци,половин пилешка пържола;
Избързах,не погледнах какво ме чакаше днес и... двойна тренировка без да е замислена.Е вярно,допълнителното натоварване не е излишно понякога.Глупостта ми костваше по-голям капацитет от силите.Пропуснах разтягането днес...shit…
Бях на гости,спретнахме палачинки,естетически палачинки с един уникално хитър уред!
(не ме съблазниха,аз си хапвах круша)
30.11.12
23:12
Буквално след всеки твой пост, описващ храненето ти, отивам дълбоко разстроен в кухнята, отварям хладилника и се тъпча почти просълзен от съчувствие с всичко, което може да се консумира без подгряване(не знам защо ми действаш така.)...
И аз имам лош апетит, но ти просто ме убиваш!
Все пак - явно от някъде ти идва power за всички тези изтощителни упражнение, за което РЕСПЕКТ !!!
Ето едно зареждане от мен,поздрав \m/
30.11.12
23:26
казано от NightCrawler на 30.11.12, 23:12:
Буквално след всеки твой пост, описващ храненето ти, отивам дълбоко разстроен в кухнята, отварям хладилника и се тъпча почти просълзен от съчувствие с всичко, което може да се консумира без подгряване(не знам защо ми действаш така.)...
И аз имам лош апетит, но ти просто ме убиваш!
Все пак - явно от някъде ти идва power за всички тези изтощителни упражнение, за което РЕСПЕКТ !!!
Ето едно зареждане от мен,поздрав \m/
Как позна,че съм на вълна Gorgoroth?! ;o Евала!
“Храната прави борбата” попринцип.Колкото и изтъркана да звучи тази фраза,аз мога да я оспоря.Не съм наясно с енергийния си източник,но го има.
Иначе това е силата на добре представената храна.Когато е способна да събуди зрителния и хранителен апетит,значи презентацията е успешна.Като новаторска картина в галерия.
01.12.12
23:23
01.12.2012 – /последен ден от втора фаза/
8:15 закуска – овесени ядки с канела,ябълка,филиика с фъстъчено масло,конска доза кафе;
11:30 тренировка – замених Yoga X,с Insanity Max Recovery,20минутно интервално бягане навън,20 минути индивидуално разтягане (всичко около 80 минути);
14:00 „Кралски омлет” или „Короната на Луцифер” ;D моя измислица... – омлет от три яйца с две чушки,извара около 150гр,варени моркови и броколи,хапнах и по между другото парченце луканка;
20:00 една круша;
Hell yeah!Тичаше ми се,толкова много.Майната му на синузита,влажното време,всички бариери.Чувствам се като проклета машина,ще тичам и с кубинки.
„...кат лъвове тичат по страшний редут,
не сещат ни жега,ни жажда,ни труд.”
Наистина си беше компенсация за вчера.За моя изненада съм напреднала доста от последния път в които правих тренировка от Insanity.При тичането също усетих сила....бедрата ми горяха,обаче съсредоточих енергията си и бързината се подобри.Няма нищо по-хубаво от нахъсваща музика,студен въздух и чифт крака,които си заслужават да бъдат натоварени.Просеха си го ;D.
На всичкото хубаво обаче,по закона за всеобщата(лична мизерия) гадост,ми се възпали колита.Болките ме изнервят...Крушата беше за залъгване на глада.Сега съм нервна и гладна.Лоша комбинация.
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 01.12.12 23:29.
02.12.12
12:24
Гледам ти на снимка календара,всичко задраскано...да разбираме ли,че програмата свърши и започваш нещо ново? :)
Аз нямам търпение да приложа моя,но днес ми е едва средата на програмата :) Успех!
П.П.Сега видях,че пише фаза 2 :)
Мнението беше редактирано от abigale099 на 02.12.12 12:24.
02.12.12
14:09
казано от abigale099 на 02.12.12, 12:24:
Гледам ти на снимка календара,всичко задраскано...да разбираме ли,че програмата свърши и започваш нещо ново? :)
Аз нямам търпение да приложа моя,но днес ми е едва средата на програмата :) Успех!П.П.Сега видях,че пише фаза 2 :)
Да,завърши втора фаза. :} Благодаря.
02.12.12
23:07
02.12.2012 – нетренировъчен
8:00 закуска – овесени ядки с канела,ябълка,2 филиики със сусамов тахан,кафе;
13:40 зеленчуково-месно гювече,този път вместо сирене сложих извара – yummy!;
16:30 две парченца печена,неувкосена тиква(here we go again);
17:30 - 18:00 четири мандарини,една ябълка;
Днес няма част от тялото ми,която да не е така приятно болезнена.Вчера наистина съм поработих здраво върху себе си и съм доволна.Въпреки всичко от сутринта съм на крак.Превърна се в традиция,неделя сутрин да пека сладки/сладкиши,да готвя,чистя и т.н(не че не домакинствам през другото време,обаче имам някаква мания за прецизна чистота и подредба).Най-вероятно през следващата седмица ще поствам по-рядко.Полага ми се възстановителна седмица преди...чудовището,което създадох.Ще се отдам на разтягане и една „активна почивка”.То е ясно,че цяла седмица няма да мога да бездействам.
П.С сладките от днес,а за себе си приготвих тиква ;D
10.12.12
21:55
10.12.2012 – Self vs Self /Day 1/
6:20 закуска – овесени ядки във вода с лъжичка мед,ябълка и канела,филиика с фъстъчено масло,кафе;
11:15 тренировка – P90X Chest and Back – 50min;
Abs Core Plus – 20min;
Stretching – 25min;
13:30 кафяв ориз с моркови,месо на скара и круша след това;
17:00 три парчета печена,неувкосена тиква;
19:00 ябълка и круша,които не можех да не хапна,бяха ми грижливо нарязани и поднесени;
Да наблегна на:
“Diamond Push ups”
“Military Push ups”
/Гръдните ми мускули са раздрани : )/
Im back,след седмица разтягания,малки HIIT отскоци,отпочинала и навлязла в новата фаза.
P90X/Insanity Hybrid Edition. – представена от Тони и Шон,модифицирана от мен/hard edition/.Този етап го определям като моментът на истината,ще си дам сметка дали подценявам себе си или се изхвърлям твърде напред.От една страна съм изключително доволна от модификациите,в общи линии по-тежки тренировки с тежести,core crusher от P90X,по-интензивно кардио и recovery от Insanity.От друга страна имам и лек момент на съмнение,поставям тялото си пред изпитание.По време на Insanity имаше период в които съвсем се сринах,но тогава храната беше малко,режима трагичен...Надявам се да съм надживяла провалите и увереността ми да се окаже оправдана.Продължавам и с разтягането.Постигам виден прогрес,който се и усеща между другото.
Цял ден съм на крак.Успях да се отскубна рано от училище,за мой късмет.След тренировката се заех със задължения,учене...Добър старт на новата седмица,динамичен и ползотворен.
11.12.12
09:45
Welcome back! :)
Да, наистина хубав старт на седмицата, дано все така да е занапред.
А това core crusher, колко ми харесва как звучи!!!
11.12.12
22:48
11.12.2012 – Determination.
6:20 закуска – овесени ядки във вода с лъжичка мед,ябълка и канела,филиика с фъстъчено масло,кафе;
12:45 тренировка – Insanity Max Interval Plyo;
14:50 останалият ориз от вчера,с месо,което си изпекох с мъничко топено сирене;
От около 4 седмици не бях консумирала захар/сладко под някаква форма,почерпиха ме днес за рожден ден и опитах минимално количество от сладкиша,след обяда...Im guilty.
Снощи едвам се завлякох до леглото.Сутринта се сабудих със “зла” мускулна треска по целия гръб,гърдите и ръцете.Damn…не можех даже да се облека,но се радвам на приятната болка.Мускулната треска се лекува с повече натоварване.Доброто insanity интервално кардио ми помогна.Харесва ми факта,че подобрявам собствените си рекорди.
П.С “Show-off” със скромната ми уеб камера.Просто проследявам прогреса и извивките до колкото е възможно с 1.3pix -__- ;
12.12.12
10:11
кафиш :) (малко спам, че си нямам работа :)
набирай се-да се разширят малко перките :)
12.12.12
14:36
казано от Queen Kobra на 12.12.12, 10:11:
набирай се-да се разширят малко перките :)
Благодаря.”Спама” понякога не е излишен.
Иска ми се,но за съжаление нямам достъп до никакви съоражения.Мислех го в къщи да направя нещо по въпроса,обаче основите на самата сграда не са стабилни и не е удачно.Поставила съм си го за цел,само да се стопли времето(или ако ми попадне подходящ момент).
12.12.12
14:57
на мен гърбът ми е слабост и затова се изказах :)
пък и колкото по-широк, толкова по-малка е талията- оптически
ами според мен гребането със щанга или дъмбел може да го замени до известна степен-да развие латисимусите, а иначе някакви хоризонтални, ако измислиш
пък и ти колко кила човек си-перце-няма да събориш основите :)
няма ли люлки или детски катерушки или лост за тупане на килими наблизо? всичко върши работа :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 12.12.12 14:59.
12.12.12
15:14
Много готини снимки,искрено ме зарадваха клендара и броколите...и аз ще черпя сила от сериозното ти отношение към спорта :Д
12.12.12
17:10
Обмислям хоризонталните!Наскоро започнах гребанията,ще видим ефекта.
Благодаря,ChemicalBoy.Щом мога да предавам част от ентусиазма,които притежавам,се радвам.
12.12.12
20:25
12.12.2012 – Keep breathing.
6:15 закуска – фитнес палачинка (смес от овесени ядки,яйце,няколко лъжици прясно мляко,щипка бакпулвер и добавих ванилия) с фъстъчено масло и мед,ябълка,кафе;
12:45 тренировка – P90X Soulders and Arms – 60min;
Abs Core Plus – 20min;
Stretching – 25min;
14:50 голяма порция запечени зеленчуци (картофи,тиквички,моркови),месо и сирене; (+допълнително зеленчуци)
19:30 един морков,три парчета печена,неувкосена тиква;
Боря се с мускулната треска,вече не се усеща толкова.Натоварването е най-доброто лекарство.В моя проклет град няма никъде сусамов тахан,а аз съм пристрастена.Принудих се да продължа с фъстъченото масло...
13.12.12
13:51
Относно набиранията,има едни много удобни лостове за вкъщи,които се слагат на вратата без да се пробива нищо и се свалят веднага след тренировка.Аз обмислям да си взема такъв за следващите програми,за които са необходими набирания.Не че мога да се набирам,ама все трябва да се започне отнякъде :)
13.12.12
14:37
казано от abigale099 на 13.12.12, 13:51:
Относно набиранията,има едни много удобни лостове за вкъщи,които се слагат на вратата без да се пробива нищо и се свалят веднага след тренировка.Аз обмислям да си взема такъв за следващите програми,за които са необходими набирания.Не че мога да се набирам,ама все трябва да се започне отнякъде :)
Знам,обмисляла съм го и този вариант.Разположението в къщата ми е кофти,а касите на вратите са ниски.
13.12.12
22:04
13.12.2012 – Deeper.
8:15 закуска –овесени ядки накиснати във вода с мед,ябълка и канела,две филиики хляб „Бонус” с фъстъчено масло,кафе;
11:30 тренировка – Insanity Max Recovery – 47min;
Stretching – 30min;
14:00 останалите зеленчуци от вчера (картофи,тиквички,моркови) пооочти половин тавичка,сирене и парченце печена тиква;
18:30 чаша топло мляко;
Мускулната треска вече я няма.Тренировката мина добре.Slow,isometric workout.Разтягането беше най-успешното до сега,скъсявам разстоянието до пода в мъжки шпагат,но не се насилвам.Рим не е бил построен за един ден.
”Това е моята слабост,която ми се донесла доста неприятности.Докато се опитвам да не нараня някого,собствената ми душа често се оказва смляна на кайма.”
...и хвърлих чувството на меланхолия и депресия в рисунка,докато не ме беше завладяло съвсем.
13.12.12
22:14
Колко да са ниски пък тези каси на вратите?
Свиваш краката и дърпаш, какъв е проблема?
Рисунката е много freaky но точно затова ме кефи МНОГО !!!
Поздравления и за нея!
13.12.12
22:25
казано от NightCrawler на 13.12.12, 22:14:
Колко да са ниски пък тези каси на вратите?
Свиваш краката и дърпаш, какъв е проблема?
Рисунката е много freaky но точно затова ме кефи МНОГО !!!
Поздравления и за нея!
Ще намеря решение.Благодаря.
казано от Lucifer на 12.12.12, 14:36:
казано от Queen Kobra на 12.12.12, 10:11:
набирай се-да се разширят малко перките :)Благодаря.”Спама” понякога не е излишен.
Иска ми се,но за съжаление нямам достъп до никакви съоражения.Мислех го в къщи да направя нещо по въпроса,обаче основите на самата сграда не са стабилни и не е удачно.Поставила съм си го за цел,само да се стопли времето(или ако ми попадне подходящ момент).
И за да не е абсолютен спам предното ми включване - аз съветвам да започнеш хоризонтални набирания - може с ластици или под маса, дип стейшън и прочие. Be creative.
14.12.12
22:15
казано от Niki G на 14.12.12, 21:24:
Като ти видях рисунката, се присетих за това:))
Midnight Queen
Уникално попадение, @Niki G имаш много добър музикален вкус или поне с такова впечатление оставам!!!
Поздравления, а и Lucifer го заслужава напълно този поздрав!!!
14.12.12
22:41
14.12.2012 – Chikusho!
6:15 закуска –овесени ядки накиснати във вода с мед,ябълка и канела, филиика хляб „Бонус” с фъстъчено масло,две кафета;
12:45 тренировка – P90X Total Body Plus – 47min;
Abs Core Plus – 20min
Stretching – 20min;
14:50 гювече със зеленчуци,месо и сирене,1 парче луканка и за десерт две парченца тиква;
19:30 броколи,моркови и 3-4 супени лъжици ориз на пара + няколко маслини;
Деня ми започна ужасно.Всичко,което ми беше пред очите получаваше или удар,или някой ритник.Ако машината за кафе имаше права,щеше да ме съди...Не мога да контролирам агресията си.
Тренировката ме изтощи,а днес съм изключително гладна (и жадна...).Странен апетит се обажда(...и вече водата се равнява над три и половина литра за отрицателно време).Разтягането завърши с няколко неочаквани сълзи,просто реших да се спусна още по-надолу и...заболя,обаче се зарадвах.Поне тренировките минават успешно.Сълзите са физиологична реакция при физическа(и не само) болка.Тялото се съпротивлява,ума настоява и се получава наистина конфликтна ситуация.Но пък успях да докосна брадичка и гърди до земята при навеждане напред в седеж с максимално разтворени крака,задържах 40 секунди.
15.12.12
23:56
15.12.2012
8:00 закуска –овесени ядки накиснати във вода с мед,ябълка и канела, филиика хляб „Бонус” със СУСАМОВ ТАХАН YES!, кафе;
11:30 тренировка – Insanity Cardio Power and Resistance – 45min;
Stretching – 40min +;
13:40 шепа печени фъстъци,пиле на грил + варени моркови,сирене и парченце домашна питка,за да я опитам;
18:30 един портокал;
20:00 чаша мляко;
...
”Човек започва да чувства как животът му се смачква на пюре под безмилостните
удари на изгубеното време.”
16.12.12
22:55
16.12.2012 - /нетренировъчен/
8:00 закуска – бaнанови палачинки,кисело мляко с канела и ябълка,кафе;
14:00 пиле на грил,варени моркови и сирене;
19:00 чаша топло мляко;
Днес бях запланувала да се почерпя с банановите палачинки,а рецептата открих във форума.Оказаха се непростимо вкусни.Иначе всичко ме болеше и движенията ми бяха ограничени,дадох си почивка до колкото е възможно...макар,че след закуска до към обяд вършеех из къщата и дори празничната украса сложих.
Жалко само,че настроението ми е убито.
17.12.12
16:52
След пропагандата на Найт Кроулер и аз отворих този силно артистичен дневник. Почувствах се веднага в света на Дартвейдър. :Д Коментарът на Петър относно Свети Петър ме разби и още ме държи от вчера, но не затова наминах.
Поздрави за добрия режим на тренировки, храната ми се струва малко малко, ама пък изглеждаш добре, няма да влизам в спорове. И аз те следя! :)
Заформя се нова би би тийм фентъзи двойка :Д
Сори за спама, не знам какво ми става напоследък, даже не съм в ПМС. :Д
17.12.12
17:05
казано от fire.is.my.nature на 17.12.12, 16:52:
Заформя се нова би би тийм фентъзи двойка :Д
Какво точно имаш предвид, защото не съм срещал все още ник Свети Петър? :)
17.12.12
17:09
Госпожица Луцифер обаче ми краде идеите :) аз толкова години се вписвах навсякъде като Княз Луцифер, обаче си нямам авторско право :(
днес само спамя- маце, набирай се-искам ГЪРБИНА да видя у тебе :)
17.12.12
17:18
Найт, Петър с еротиЧната профилна снимка на първа страница ;)
Кобра, а ти от къде знаеш, Че нежната 18 годишна госпожица иска Гърбина? ;) Всях смут и сега изЧезвам. Не беше в мой стил, но май стана :Д Пак казвам :шегата настрана, браво за тренировките и визията!
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 17.12.12 17:20.
17.12.12
17:19
казано от Петър на 12.11.12, 16:32:
Хахах, докъде се били развили социалните мрежи...Аз пък ще чакам на Св. Петър дневника! :D
NightCrawler, фаярчето може би това има предвид :D Виж първата страница (nod) А за това, което ти си цитирал и аз имам наблюдения (wasntme) :D
17.12.12
21:09
казано от fire.is.my.nature на 17.12.12, 17:18:
Найт, Петър с еротиЧната профилна снимка на първа страница ;)
Кобра, а ти от къде знаеш, Че нежната 18 годишна госпожица иска Гърбина? ;)
fire.is.my.nature, бъди сигурна, че иска ГЪРБИНА!!! :)
Говорили сме с нея, а и малко по-назад в дневника има ясни признаци за такива “мераци”.
И май скоро ще я постигне, по мои наблюдения.
Мда, бях пропуснал еротиката в снимката на Петър, сори, ха ха ха.Все още го раздавам хетеро.
казано от Danniii :) на 17.12.12, 17:19:
казано от Петър на 12.11.12, 16:32:
Хахах, докъде се били развили социалните мрежи...Аз пък ще чакам на Св. Петър дневника! :D
NightCrawler, фаярчето може би това има предвид :D Виж първата страница (nod) А за това, което ти си цитирал и аз имам наблюдения (wasntme) :D
Danniii, сподели ги ако искаш и да сравним наблюденията си, наистина ми стана любопитно. :)
Мнението беше редактирано от NightCrawler на 17.12.12 21:09.
17.12.12
23:28
fire.is.my.nature Благодаря!Знам,че храната е проблемна,но и корема ми е доста капризен...Vader is too mainstream anyway :}.Пък в рая си нямат his majesty-the internet,това обяснява липсата на “Свети Петър”,предполагам.То останаха ли “светии” между другото?
Queen Kobra ще си поделим правата ;D Работя по въпроса с набиранията.Надявам се в близките дни да се сдобия с homemade съоражение.
17.12.12
23:32
17.12.2012 – Bring it.
8:00 закуска – овесени ядки накиснати във вода с мед,ябълка и канела, филиика хляб „Бонус” със сусамов тахан,кафе;
11:30 тренировка – P90X Chest,Shouders & Triceps – 55min;
Abs Core Plus – 20min;
Stretching;
14:15 варени зеленчуци с месо на скара,сирене;
19:30 ябълка,портокал;
Усещам подобрението.Отново:повече повторения,повече сила от предишната фаза.Лошото е,че нямах достатъчно време да се разтегна пълноценно,поне болката леко отшумя и се движа по-добре.
За да съм съпричастна към празничното настроение,споделям „плода” на сутрешните ми занимания преди тренировка,а именно коледни,маслени сладки.Намирам приготвянето им за доста забавно,особено когато навън вали усилено сняг и обстановката е побеляла и чиста.
18.12.12
16:37
NightCrawler, ще си ги запазя за себе си, защото може да прозвучи глуповато от моя страна. Беше шега, а ако дойде времето може и да ги споделя (nod) Само да кажа, че не мисля нищо лошо!
Lucifer, правиш страхотни неща! Не знам как се удържаш да не ги опитваш (inlove)
18.12.12
23:44
18.12.2012 - Fuel for hatred.
6:20 закуска –овесени ядки накиснати във вода с мед,ябълка и канела, филиика хляб „Бонус” с фъстъчено масло,две кафета;
11:00 тренировка – Insanity Max Cardio Conditioning – 55min;
Stretching – 47min;
13:40 запечени зеленчуци(картофи,моркови,броколи) на фурна със заливка от яйце и сирене,след това няколко парченца варена тиква;
18:30 ябълка,портокал;
Обичам за „отскок” на деня,да чакам градския транспорт 45 минути,почти премръзнала и той да не се появи.Тогава обичам още повече да изразявам мислите си „анатомично”.Anyway…върнах се в къщи с умисъл за пъклени дела.Тренировката мина изключително добре и съм доволна.Също така и разтягането.
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 18.12.12 23:44.
18.12.12
23:48
Дани,всичко е пренастройка на ума,внушение.След като овладях желанията/апетита си,се почувствах сякаш цял товар беше свален от мен.Сега на воля мога да импровизирам без сериозни последствия за мен,да му мислят околните хе-хе.Удоволствието идва от самата техническа част,изработката,презентацията.Pure art. (:
19.12.12
23:08
19.12.2012 - Bring the pain.
8:20 закуска –овесени ядки накиснати във вода с мед,2 намачкани круши и много канела, филиика хляб „Бонус” със сусамов тахан,две кафета;
11:15 тренировка – P90X Back and Biceps + Ab Ripper X – 80min;
13:40 oстаналите зеленчуци от вчера,няколко печени фъстъка след това;
19:00 ябълка;
20:00 парче пилешко филе с резен сирене;
Днес изпробвах хоризонталните набирания с импровизиран dip station докато чакам,моето съоражение да стане готово.Знам,че съм скръб в набиранията,но започвам да работя по въпроса с пълна сила.Anyway остатъка от тренировката мина повече от добре,дисциплинирала съм се да извличам само положителното.Въпреки,че никога не съм се оплаквала от ежемесечните биологични проблеми характерни за женския организъм,днес малко ми попречи болката.Давам всичко от себе си и изолирам дискомфорта.Налага ми се да пропусна разтягането за няколко дни,поне докато отшумят проблемите...
П.С: Колебаех се за снимката...това е обекта на моите комплекси.Все още не съм доволна,никак даже.Обаче като направя една съпоставка в ума си „преди/след” се радвам на прогреса,пък и си напомням,че аз едва започвам.