Art of War.

Темата е заключена.
Прескочи до:

17.02.13
18:36

Тая твоя рисунка става за татус, даже би бил мега як (минимум). 8-)

Аз за нищо не бих заменила рисуването на лист с молив. (h) Както казваш, като се занимаваш с разни работи, мозъкът ти “спи”. Аз също обичам да рисувам, като почнах да “уча” рисуване вече хич не ми беше кеф да се занимавам с него. За това съм на мнение, че хобито ти не трябва да се превръща в професия :D

17.02.13
23:25

Membaris,благодаря. : )

Иве,съгласна съм с теб.Но съществува и един далечен,оптимистичен вариант,че хобито може да се превърне в доходна професия и да носи удоволствие.Какво по-хубаво от това да правиш каквото ти харесва и в което те бива най-много и actually да ти се заплаща?! мираж... ;D

18.02.13
17:34

18.02.2013

През Undereating:
- две кафета;
- ябълка;

Тренировка:
> Раздвижване.

> Another Dumbbell Complex /Warrior Complex/.
- 5 reps each:
1) Power Snatch;
2) Power Clean Thruster;
3) One Leg Deadlift;
4) One Arm Swing;
5) Goblet Squat – стават ми любими :] ;
- 6 rounds /3 each side/;
- 20:20 mins total;

> Abs.
1) Quick Crunches - x30 sec
5 sec rest
2) Reverse Crunches - x30 sec
5 sec rest
3) Pendulum’s - x30 sec
5 sec rest
4) Weighted Quick Crunches - x30 sec
5 sec rest
5) Weighted Reverse Crunches - x30 sec
5 sec rest
6) Weighted Pendulum’s - x30 sec
- 3 rounds,1 min rest between;
- 13:30 mins total;
* тежеста ми беше 3кг дъмбел;

През Overeating (от 15:00 до 18:00ч):
- зеле;
- зеленчуково-месно гювече (микс от зеленчуци за гювече,свинско,подправки...),варени тиквички,малко останало месо на скара,сирене ...йъп гладна съм : D ;
- кисело мляко с лъжичка мед,сусамов тахан и канела;

Снощи не мирясах докато не си прочетох книгата.Навя ми една носталгия,защото беше толкова хубава,а свърши...Съня пак нещо се развали,мигрената се обажда и на сутринта ме мъчеше и ще продължи.
Тренировката мина успешно и доста се поизморих/поизпотих.Държа да отбележа,че не претендирам с правилна форма,сигурна съм че ми куца някъде,колкото и да проучвам как се изпълняват упражненията съм на мнение,че „око да види,ръка да пипне“ или с други думи,би било хубаво да го видя на показно.Иначе се старая да изпълнявам всичко,стегнато,прецизно и безопастно,пък осъвършенстването ще си дойде с времето.

П.С: нескопосана снимка на „нахапаната“ порция.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 18.02.13 17:34.

18.02.13
23:06

И понеже от седмици тялом съм тук,духом някъде в подножието на Фуджи...

19.02.13
17:43

19.02.2013

През Undereating:
- две кафета;
- две ябълки;

Тренировка:
> Раздвижване.

> Legs and Core.
Circuit #1
1) Dumbbell Deadlifts – 15reps;
2) Alternating Step Lunges – 15reps;
3) Dummbell toe raises - 30reps;
- 5 сета,без почивка между тях;

Circuit #2
1) Sumo Squats – 25reps;
2) Stiff Legged Deadlifts – 15reps;
3) Static Lunge + Twist – 15reps each side;
- 5 сета,но имаше малко почивки;

Circuit #3
1) Hold Low Plank – 45sec;
2) Single Leg Bridge – 15reps each side;
3) Russian Twist with weight – 15reps each side;
- 4 сета;

> ZWOW #56,8 minutes AMRAP;
-тук краката ми по едно време отказаха да работят lol…

- зеле,моркови;
- пилешка запеканка с гъби и заливка от яйце и кисело мляко,останали 4 парчета варени тиквички от вчера,сирене;
- купичка домашно прясно мляко с 3 с.л овесени ядки,лъжичка мед,какао;

С пълна сила експлоатирам единствения 10-12кг дъмбел,който имам (кантара всеки път го мери различно...).Обаче дори и с един дъмбел,може да се спретне разумна тренировка с малко въображение.Надявам се да се сдобия с някакъв набор от тежести скоро,но все не остават средства...
Иначе,след хоризонталния лост съм се заела с друг проект - „Homemade Sandbag”.Първия стадий,вече е завършен,резултата – фермерска разходка с кофи от латекс (25kg) ,пълни с мокър пясък ;D До края на седмицата ще си спретна тренировка със sandbag.

19.02.13
19:15

Абе тая рисунка да не представлява “Ловец на хубави сънища” (devil)

19.02.13
19:43

казано от Заболотная на 19.02.13, 19:15:

Абе тая рисунка да не представлява “Ловец на хубави сънища” (devil)

Под закрилата на Луцифер (wasntme)

20.02.13
17:48

20.02.2013

През Undereating:
- две кафета;
- две ябълки;

Тренировка:
> Загрявка.

> Another Day,Another HIIT.
(разбирасе модифицирана от мен,за да я осъществя с дъмбела)
Circuit #1
1) Bulgarian Split Squat – 8reps each leg;
- 3 sets;

Circuit #2
1) Two-Arm Dumbbell Swing;
2) Burpee;
3) Renegade Row left/right(на следващия сет);
4) Stand-Kneel-Stand left;
5) Stand-Kneel-Stand right;
- 4 sets,20 cycles,45sec work/15rest;
* умишлено направих сетовете 4-ри,за да мога да „греба“ наравно  с двете страни,отне ми около 20:15 минути;

Circuit #3
1) Hold Low Plank;
2) Side Plank Crunch left;
3) Side Plank Crunch right;
- 12 cycles,45work/15rest;
- Total: ~12min;
* на последните planks,леко започнах да поддавам...

> И тичах... около 12 минути (спринтове,интервално,прескачане на кофи за боклук и дупки) през квартала,но все още е леко хладно,а аз бях потна и реших да не си насилвам късмета.
...добавям и stretching.

- зеле,три кисели краставички;
- омлет (4яйца,чушки,разни зеленинки с плънка от сирене),телешко от консерва...;
- кисело мляко с лъжичка мед,тахан,канела,какао;

Храната днес беше „каквото намеря в хладилника“,тоест от нищо нещо...Провизиите свършиха,парите ги няма и аз съм в задънена улица.Нямаше да посегна към консервата,обаче това беше „изостанало“,иначе е вкусно,но това не го прави по-полезно.То по дяволите кое ли e полезно,при това пласиране на продукти 3то качество в България.Anyway… къде си ти съвест,когато изяждам две парчета торта,а сега се тровим взаимно за едно парченце месо ;D.Но тренировката си беше стабилна...

П.С: Завършена е.Калиграфията ми сигурно е кошмар за целия японски народ,но поне знам,че не означава „пиле със зеле“.

20.02.13
17:50

<3

21.02.13
19:43

21.02.2013

През Undereating:
- кафе;
- ябълка;

Тренировка:
> Total Upperbody Workout.
- 6 cycles,10-15 reps each:
1) Horizontal Pull-Ups - 15,15,12,14,14,14;
2) Elevated Push-Ups – 15,15,15,15,15,15;
3) Pike Shoulder Press – 15,15,14,15,15,15;
4) Horizontal Chin-Ups – 15,15,15,15,15,14;
5) Overhead Tricep Push – 15,15,15,15,15,15;
Total ~34min;

* Не бързах особено,не исках да претупвам нещата.Личи си къде е слабата ми страна,затрудни ме...иначе почивката,която взимах между кръговете бе максимално кратка.Отне ми време при набиранията,но съм на мнение,че по-добре бавно и изометрично от колкото да отбивам номера.По едно време обаче,така ми се подуха ръцете,че спрях да си сваля гривните.

През Overeating (от 17:00 до 20:00ч):
- зеле,моркови с лимонов сок;
- микс зеленчуци (броколи,грах,царевица,моркови,лук) задушени с малко масло и соев сос,три пилешки шницела на скара,сирене;
- заквасена сметана с лъжичка мед,канела,какао;

Днес глада ми надхвърли доста определеното време,когато ситуацията не зависи от мен така се получава.Училище,задачи и пазар...с жени(as known as - майка ми).Не почувствах голям глад,но за сметка на това активността ми беше на ниво,като прибавим и тренировката.Долната част на тялото ми е леко премазана,за това днес я щадих.
Днес започвам 1Q84 ! (nhappy2)

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 21.02.13 21:45.

22.02.13
19:52

22.02.2013

Undereating:
- кафе;
- ябълка;

Тренировка:
/нетренировъчен/

Overeating (от 15:15 до 18:15ч):
- свински гърди на скара,елда със зеленчуци... +още малко от елдата;
- кисело мляко с лъжичка мед,канела,какао,тахан;

Днес е един от онези дни,в които всичко е решило да работи срещу мен по-усърдно от обичайното.Конфликти,нерви,дразги,главобол...shit.
Бедрата ми още не са възстановени напълно,а се появи и пареща мускулна треска в горната част на тялото.Доволна съм от тренировките в последните дни,сега ми се почива (ще си наваксам).Използвах свободното време да си боядисам косата,експерименти в кухнята и прочие.Действа ми успокояващо.Между другото,за първи път си купувам елда.Импровизирах в комбинация със зеленчуци.Хареса ми.

Порциите ми станахa по-големи,гони ме глад.Подсъзнателно се надявам да не прекалявам...

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 22.02.13 19:58.

23.02.13
18:39

23.02.2013

Undereating:
- две кафета;
- ябълка;

Тренировка:
Приготовленията със „the sandbag” са леко възпрепядствани,а днес планирах да я подмятам...
> Natural Brazilian Butt Lift.
* на втория рунд където мога прибавих и тежест;
+
> ZWOW #55.
*стана ми любима,но днес като че ли се забавих повече,направих 3 рунда като на третия не ми стигна времето за последното упражнение...следващия път по-добре;

Overeating (от 15:00 до 19:00ч):
- омлет (три яйца + зеленинка и плънка от сирене),пилешко на скара,парченце кашкавал;
- овесена палачинка с лъжичка мед и тахан(който свърши...*cry) и една малка ябълка;

Днес от сутринта ежедневието ми е динамично.Вчерашните дразги ми се отразиха,продължава да ме боли глава,а и нещо колита ми се обажда...Anyway,довечера може да се мярна в рок клуба.Това означава чайче с ром,който не съм пила от години.

24.02.13
17:01

24.02.2013

Undereating:
- кафе;
- ябълка;

Тренировка:
/нетренировъчен/

Overeating (от 15:00 до 17:30ч):
- зеле,моркови с лимонов сок,кисела краставичка;
- “пъстроцветна” запеканка със зеленчуци (картофи,броколи,тиквички,моркови) и заливка от яйце + сирене;
- кисело мляко с лъжичка мед,две с.л овесени трици,канела и какао;

Снощи се прибрах към 03:00 часа,станах в 8:30.Играхме джаги,слушахме хард музика,наслаждавах се на 50грамовото ромче с чай.То иначе доста се услажда глътката (а пък с мезе шоколад...*което нямах*...е върха) :D обаче се въздържах.Приятна вечер.Иначе ми харесва,че времето се пооправя,усеща се свежестта във въздуха,дори и посред нощ (студовата алергия не се обади!).

П.С: хареса ми контраста на запеканката.

25.02.13
17:57

25.02.2013

Undereating:
- две кафета;
- ябълка;

Тренировка:
> Another “One Dumbbell” Workout.
- 8-10 reps of each;
- 5 cycles;

1) Shoulder Press (left & right);
2) Two-handed Row;
3) Curls & Press;
4) Overhead Tricep Extension;
5) Rowing Motion;
~ 28min Total с почивките и т.н;
* на петия рунд,повторенията станаха по 8 на някой упражнения,ударно си дойдe,но правилната форма е над всичко;

> Brutal Ladder.
1) Push-Up;
2) Squat Thrust;
3) Burpee (without push-up);
* по-различното на тази „стълбичка“ е,че си поставям определено време (от 10-15 минути) и се стремя да се изкачвам нагоре,тоест:
1rep + 1rep + 1rep = 1 cycle
2reps + 2reps + 2reps = 2 cycle
3reps + 3reps + 3reps = 3 cycle ….
И така,колкото се може повече повторения в рамките на 12минути в моя случай.Аз стигнах до 10.Като за първи път съм доволна.Хубавото е,че това е универсален метод и всеки път може,да се променя според напредъка,нагласата или просто да се бият стари „рекорди“.

Overeating (от 15:00 до 18:00ч):
- запечено пилешко с малко топено сирене,една малка,пълнозърнеста принцеса;
- импровизация въз основа на рецептата за „Канелени крекери с мед“ на Membaris.При мен се получи овесена,ароматна „питка“ - 1яйце,4 с.л кисело мляко,шипка сода,4 с.л фини овесени ядки(следващия път ще е по-добре с по-едри) и много канела,меда сложих след като я изпекох.

Отново да си кажа,че съм доволна.Локвата пот е доказателство.
От доста време ми се ядеше „принцеса“,днес си я заслужих.Иначе за канелената вкусотия ще експериментирам по-натам.Благодарности за рецептата,ще я експлоатирам.Ох и дойде ми музата за сериозно разтягане,изненадана съм от резултатите.Следващият път - мъжки шпагат : )
...имам един час на ден,в който отделям време за себе си и харесвам това което правя.Радвам се че поне тук не търпя огромни разочарования.Всичко друго може да е наопаки,обаче не позволявам мизерията да навлезе по-далеч.

Teddy

25.02.13
23:22

Извинявай за спама, но как точно се правят Канеленитe крекери с мед (wasntme)

26.02.13
08:20

казано от TeddyBear на 25.02.13, 23:22:

Извинявай за спама, но как точно се правят Канеленитe крекери с мед (wasntme)

Няма проблеми.Всъщност патента е на Membaris,аз импровизирах.
Много е семпло,разбърквам едно яйце,в отделна купичка слагам 4 с.л кисело мляко и щипка сода и чакам малко да стане “химична реакция”,тоест да “шупне” : ) и прибавям към яйцето.Разбърквам отново,слагам ароматите и овесените ядки (освен това могат да се прибавят орехи,бадеми и т.н. но аз нямах),изсипвам в леко намазнена тавичка и хвърлям в предварително загрята фурна на 200 градуса.Не съм засичала време тъй като всяка печка е индивидуална,аз пека на интуиция.След като е готова,намазвам с лъжичка мед.Това е.

26.02.13
08:23

сорри и за моя спам , но знам , че ще те изкефи

26.02.13
08:27

казано от Стоян на 26.02.13, 08:23:

сорри и за моя спам , но знам , че ще те изкефи

<3 !!!!111
И wallpaper-a ми хареса.

26.02.13
22:27

26.02.2013

Undereating:
- кафе;
- ябълка;

Тренировка:
> Silent Killer Workout.
1) Lunge Squat (left);
2) Squat;
3) Lunge Squat (right);
4) Horizontal Pull-ups;
5) Weighted Leg Lift;
6) Weighted Crunch;
- 50sec work/10 rest;
* и така,тъй като съм разсеяна днес,направих 3 повторения на целия кръг упражнения без „Weighted Leg Lift” ядосах се и направих още 3 както подобава,та от 20 минути,тренировката стана 30+...да си знам следващия път.
+
> 5 minutes HIIT.

Overeating (от 15:00 до 17:15ч):
- запечени броколи,тиквички,лук на фурна със соев сос и малко масло,два пилешки шницела на скара;
- кисело мляко с мед,канела,какао;

И днес си кляках с дъмбела,трябва да се размърдам и да направя „the sandbag”.Уж да го карам леко днес...все не ми е достатъчно,че и се разтягах след това.Понякога максимализмът ми е враг.
Малко off-topic.Покрай oбстановката в дръжавата се сетих за една „пророческа“ творба:
„ Нощта ражда из мъртва утроба
вековната злоба на роба:
своя пурпурен гняв -
величав...“

Който познава съдържанието на „Септември“ може да се съгласи,вероятно.Стига толкова българска литература,back to Murakami-sama.

27.02.13
19:31

27.02.2013

Undereating:
- кафе;
- ябълка;

Тренировка:
> HIIT the Ground.

*На последния рунд ми спря интернета...веднага продължих с:

> ZWOW 56.

Overeating (от 16:00 до 19:30ч):
- зеле,моркови с лимонов сок,няколко карфиолчета от „сурова туршия“;
- гювече с месо и зеленчуци,сирене и мъничко кашкавал;
- солидно количество печена тиква(домашно прозиводство) с лъжичка мед;

„Това не беше моят ден,моята седмица,моят месец,моят живот...по дяволите.“
Винаги се сещам за тези думи на Буковски,след ден като този.Няма да навлизам в подробности,просто не ми беше ден. *ругатни,ругатни и пак ругатни*
Дано бедрата ми утре функционират...
Най-глупавото е,че усещам странна болка в долната част на гърба и не мога да преценя мускулна треска или бъбреци.Кризи не бях правила от години,но според останалите симптоми,може и да съм настинала.Това ми и трябваше...anyway изследвания скоро време.

28.02.13
10:32

Мнението беше редактирано от Стоян на 28.02.13 10:33.

28.02.13
23:21

28.02.2013

Undereating:
- кафе;
- ябълка;

Тренировка:
> Upper Body;
1) Standing Dumbbell Press (left);
2) Standing Dumbbell Press (right)
3) Bent Row (left);
4) Bent Row (right);
5) Push-Ups;
6) Tricep Chair Dips;
- 5 кръга,30sec work/10sec rest;
- почивка около 30-40 секунди между кръговете;
Total ~ 22min

+
> HIIT abs #2.
- 3 повторения на цялото видео;
*...хем на стола,хем на пода...ръцете ми трепереха доста след първото натоварване.

- омлет (4 яйца,лук,шарена сол) с плънка от топено сирене,два пилешки шницела и резен сирене;
- кисело мляко с лъжичка мед,канела,какао;

На последните кръгове,“dumbbell press” ми дойде малко измъчено,но пък вече знам на какво да обърна повечко внимание.Иначе се постарах да си довърша повторенията,макар че забавях темпото.Доволна съм.Старах се минимално да не натоварвам бедрата,тъй като утре ги чакат разни,приятни занимания.
До сега не бях правила тренировки от новите издания на bodyrock.Нищо лично,просто британският акцент на „мацката“ не ми харесва (и не само,хейтър съм от както Зузка я няма).Преглътнах неприязъна си,защото ми се стори доста добро съчетание на упражненията.Пък не слушам акцента,слушам си извратения плейлист.Със сигурност ще я повторя,но с малко модификации.

*след редакцията поста придоби смисъл...Blah,im sleepy.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 28.02.13 23:37.

01.03.13
17:22

01.03.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> Lower Body;
1) Split Squat (left);
2) Split Squat (right)
3) Squat;
4) Stiff Legged Dead lift;
5) Squat;
6) Stiff Legged Dead lift;
- 6 кръга,30sec work/10sec rest;
- почивка около 30-40 секунди между кръговете;
Total ~ 27min

* Като за начало започнах да си работя с дъмбела.След третия кръг,си взех раницата с пясъка.Макар и леко скъсана,още недовършена,успешно „изкляках“ и се поизпотих до края.
След като изсуших пясъка и го прибрах по пакетчета,тежестта остана 13,500кг.Като за начало ще се примиря с толкова.Вече съм се заела с правенето на импровизирана торба.

- зеленчукова запеканка от картофи,морков,тиквички,броколи и лук,сирене,малко пилешко на скара.
- овесена палачинка (тази която си правя в последно време) с лъжичка мед и една огроооомна ябълка;

Хубаво,бъбреците не се обаждат,май съм се позакрепила и мерките,които взех свършиха работа.Остана само леката мускулна треска на страничните коремни мускули от вчера,както и на бедра и задни части.Енергична съм anyway.
Сигурно започвам да звуча като счупен грамофон,но не мога да се нарадвам на времето!Слънцето ми се струва необичайно приятно.Интересно е как замрялата и заспала природа,която наблюдавах всеки ден,се съживява постепенно.Ставам свидетел на кръговрата.Понякога дори и на пръв поглед незначителни неща,будят в мен „философа“...

02.03.13
00:16

Come at me sis

02.03.13
09:35

Аааа уникално!!! *twistedhappyface*
Made my day.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 02.03.13 09:37.

02.03.13
10:49

Сваляте ли се (giggle)

03.03.13
08:19

02.03.2013 /вчера/

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:
> Bodyweight Workout;
1) Burpee with Opposite Toe Touch;
2) Dive Bombers;
3) Alt. Forward to Reverse Lunge;
4) One Arm-Toe Touch Table Maker;
5) Wide Leg Runs;
6) Hand Walkouts;
7) Power Jump Squat;
8) Iron Cross (plank);
9) Double Leg Ab Raises;
10) Crouching Tuck Jumps;
- 3 повторения на целия кръг,60sec work/15sec rest;
- почивка 2 минути между кръговете;
Total ~ 41min

- зеле,моркови с 2 с.л майонеза;
- три средно големи пълнени чушки с елда и тиквички,два пилешки шницела на скара,резен сирене;
- кисело мляко с лъжичка мед,3 с.л настъргани ябълки,канела..;

Йъп!Тази тренировка ми хареса.Първоначално мислех,че няма да се справя,но се изненадах приятно.Като погледна назад,разновидностите на squat + jump винаги са ме измъчвали,още при Insanity.Ето,че краката са ми по-силни и се радвам,че squats не ми представляваха проблем. Мислех да добавя още един рунд,но имам склонност към претрениране и мирнах за днес.Разтягах се също.Продуктивна седмица btw.

03.03.13
18:36

03.03.2013

Undereating:
- кафe;

Тренировка:
/нетренировъчен/

Overeating (от 15:00 до 18:00ч):
- пилешка запеканка със заливка от яйце и 4 с.л кисело мляко,няколко колелца от варена тиквичка,резен сирене;
- ябълка,филиика домашен,препечен хляб с половин ч.л. мед;

“Торбата” е готова.
HDD на скапания ми настолен компютър издъхна...ще спасявам колкото мога от информацията на него,която съхранявам от 5 години.
Две добри няма и никога не е имало при мен.Сега ми е хейтърско,много хейтърско. f* the world…
...a тъкмо похвалих седмицата.Каква ирония.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 03.03.13 18:38.

04.03.13
16:52

04.03.2013

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:
> Upper Body.
Circuit #1 – 4(+1) rounds
1) Bicep Curl (left) - 8reps;
2) Bicep Curl (right) - 8reps;
3) Squat and Press with sandbag - 12reps;
4) Tricep Kickback (left) – 15reps;
5) Tricep Kickback (right) – 15reps;
* Днес сгреших,като допуснах егото си да ме направлява.Всичко мина добре,но бицепсовото сгъване с 10кг ми дойде в повече.Направих си повторенията с голяма мъка иначе,а не трябваше(за това и тренировката ми отне време)...Ядосана съм на околния свят и рефлектира върху мен.После направих допълнителен кръг като сгъвах с торбата и двете ръце,увеличих повторенията до 12.Осъзнах,че така е по-удачно вместо да си докарам травма и втория кръг продължих с нея.Ще ми се да разполагах с по-разнообразен набор от тежести...

- кратка почивка;
Circuit #2 – 4 rounds
1) Push-Ups - 15reps;
2) Sandbag Curls from Squat (both hands) - 12reps;
3) Plank Dumbbell Row (left) - 15reps;
4) Plank Dumbbell Row (right) – 15reps;
+
> Abs.
1) Reverse Weighted Crunch;
2) Side Twists with Dumbbell;
3) Weighted Crunch;
4) Knee Tuck Crunch;
5) Weighted Pendulums;
6) Regular Crunch;
- 30 work/5 prepare;
- 45sec rest between rounds;
- 4 times;

- зеле;
- пълнозърнести спагети с доматен сос и оскъдно количество месо,резен сирене;
- кисело мляко с лъжичка мед и настъргани ябълки,канела;

От вчера всичко е назад.Поне оправих компютъра.Не съм доволна от тренировката днес,постъпих безотговорно.Извода е,че няма да се повтори.Не бива да позволявам на агресията да рефлектира върху мен. ‘Passive Agressive Bullshit’  На всичкото отгоре,колита ми се обажда.
Скапано ми е...

04.03.13
17:01

Не трябва да позволяваш на външни фактори да влияят върху настроението ти .

04.03.13
17:05

казано от Стоян на 04.03.13, 17:01:

Това е моята проклета слабост...

04.03.13
17:06

казано от Lucifer на 04.03.13, 17:05:

Това е моята проклета слабост...

И моя, Котенце, и моя, все пак сме метъли, позволено ни е ;)

04.03.13
17:08

Препоръчвам ви тази книга щом имате такъв проблем :

http://www.helikon.bg/books/268/Мъдростта-на-Джеймс-Алън.-Пет-класически-книги-в-един-том_122432.html

04.03.13
17:11

То,това си е чист мазохизъм.Човек осъзнава какво му се случва,осъзнава че си вреди,но продължава.Яростта се влива във вените като токсин и остава там за кратко,но достатъчно за да разяде разума.
Контролирането на гнева ми изглежда някак недостижимо на този етап.Благодаря за четивото.

04.03.13
17:15

Моля ти се, по-добре външни, отколкото вътрешни. Казвам го с над 20-годишен опит в изтрайването на ПМС, ПМС и ПМС (предменструален синдром, презменструален синдром и постменструален синдром). :D

04.03.13
17:25

По-кофтито в случая е,че не мога даже да си позволя лукса да се осланям на оправдания с ПМС и подобни.
Избухлив характер,thats all.Когато чашата прелее....

04.03.13
18:09

казано от Boby_ на 04.03.13, 17:15:

Моля ти се, по-добре външни, отколкото вътрешни. Казвам го с над 20-годишен опит в изтрайването на ПМС, ПМС и ПМС (предменструален синдром, презменструален синдром и постменструален синдром). :D

Дет`  се вика - Нон стоп :D

04.03.13
22:52

Колитът не е ли свързан точно с агресията и стреса от нея?

04.03.13
23:08

казано от Lachezar Tomov на 04.03.13, 22:52:

Колитът не е ли свързан точно с агресията и стреса от нея?

Да,така е.Преди години получих спастичен колит и корена на проблема е именно безпокойствието.Освен това съм и генетично предразположена.Все “добри” предпоставки.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1