AX Stimulant X 1-MetiQ - годен ли е за пиене

13.11.12
13:41

Здравейте ! Лятото (преди около 3 месеца) си взех от този продукт и изпих от него 55 хапчета и бях доволен от резултата и ми останаха 29 хапчета и сега се сетих за него и искам да го допия като ходя да тренирам поне да имам нещо стимулиращо вместо да стой ей така.. Та въпроса ми е възможно ли е да му има нещо като е  отворен преди 3 месеца ?Гледам капсулите са си същите на вид не са се овлажнили и т.н ?Срок на годност пише : 2014 ? Моля да кажете дали мога да го допия или е за боклука :(

Мила

13.11.12
22:10

Нищо му няма, щом е в срок на годност. Няма значение, че си го отворил преди 3 месеца.

14.11.12
13:59

казано от Мила на 13.11.12, 22:10:

Нищо му няма, щом е в срок на годност. Няма значение, че си го отворил преди 3 месеца.

Благодаря много за помощта ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1