Дневника на Kalata

Темата е заключена.

Здравейте,
От няколко седмици започнах отново фитнеса. Малко характеристики за мен:
-Ръст: 1,88
-Тегло: 73кг
-Години: 17
Еми целта ми е да кача маса и килограми, без да се впускам в луди диети и такива работи. 

И така започвам го от днес:
Яденето за деня беше слабо като цяло: кифла с мармалад, джоб, 5-6 филии със маргарин и конфитюр и 1 с мед, след тренировката 2 вафли :D , Сега ми предстои още едно ядене на боб.

Тренировката беше за гърди днес:
3х6 кофички
1х20кг; 3х40кг - Лег
1х20кг; 1х30кг; 1х35кг; 1х40кг - Полулег
1х9; 1х6; 1х4 - Пак кофички (тука бяха до отказ)
3х10 - Повдигане на дъмбели от полулег
3х10 - Флайс с дъмбели
3х10 - Затваряне на ръцете на портален скрипец ( незнам как му се вика на това упражнение)

Коментар: Тренировката ми се струва добра, чувствам лека умора в гърдите.

13.11.12
21:09

Храната ти е ужасна.Тренировката също.

13.11.12
21:15

казано от Калоян Йорданов на 13.11.12, 21:02:

Здравейте,
От няколко седмици започнах отново фитнеса.

А колко време си ходил на фитнес преди прекъсването?

3х10 - Затваряне на ръцете на портален скрипец ( незнам как му се вика на това упражнение)

Кросовър. А какво е това 1х20, 3х40? Първата цифра броя серии ли означава или броя повторения?

Мнението беше редактирано от Миро на 13.11.12 21:18.

казано от Миро на 13.11.12, 21:15:

Здравейте,
От няколко седмици започнах отново фитнеса.

А колко време си ходил на фитнес преди прекъсването?

Кросовър. А какво е това 1х20, 3х40? Първата цифра броя серии ли означава или броя повторения?

За храната знам че е ужасна, но на училище нямам голям избор. Да първата цифра е броя повторения.  Преди няколко години съм ходил около 4 месеца след това спрях...

Здравейте,
Днес ми беше почивен ден, храненето отново не беше на ниво, а именно- джоб, 5 риби (чернокоп), 3 картофени кюфтета и зелена салата и парче торта.

15.11.12
06:18

Като си на училище можеш да ядеш някакви пълнозърнести сандвичи с месо като първо ядене и ядки като второ- аз лично така правя. А преди училище ако си първа смяна е добре също да хапнеш обилно, като напр.- кисело мляко с овес и варени яйца.

Мнението беше редактирано от Влади . на 15.11.12 06:19.

Здравейте,
Вчера не ми остана време да пиша, но накратко- почивен ден, слаба храна, 1 час футбол (бях труп).

Към днешна дата съм 74 кг. Днес тренировката беше за бицепс и трицепс:
3х8 - набирания с подхват за бицепс
3х10 - бицепсово сгъване с ЕЗ лост
3х10 ( на ръка)- концентрично сгъване
3х10 - сгъване за бицепс на долен скрипец
3х10 - повдигане на щанга от лег с тесен хват
3х10 - френско разгъване
3х10 - придърпване на горен скрипец за трицепс
3х10 - пак за трицепс на скрипец с въже
За храната - джоб, шарен ориз, 2 филии с мед, пържен пипер със сирене, печени картофи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1