Хранителен режим с цел релеф

13.11.12
23:43

Здравейте нов съм във форума не знам къде да пусна темата си но дано съм уцелих раздела . Целта ми е релеф искам да съм релефен преди 7 месеца бях 110 кг ся свалих 33 кг за 7 месеца . Сега съм 80 кг и искам да направя релеф защото до колкото знам на тези кг се прави скромен релеф . Но не знам как вървят порциите как да го направя . Бих искал да направя хранителният режим  по опростен че не разполагам с големи финанси от другия месец почвам фитнес . И сега бихте ли ми разяснили как стоят нещата с релефа . И как да си го направя опростен да не струва космически суми .Желанието не ми липсва волята имам и просто ми трябва меню за почване и здраво трениране в фитнеса . Ученик сам на 17 години 80 кг и 175 см .Целите са ми здраве и релеф .Благодаря :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1