10.05.05
15:58
Здравейте ! Искам да ви попитам от къде мога да си взема такива ръкавички за фитнес че ми излизат мазоли по ръцете ! Дайте някакви предложения и къде са най-евтини , че във фитнеса в който аз ходя са по 16-17 лева
Режиш зимните ракавици и си 6 ;)
Аз така опрапастих на бащата едни яки ракавици като ги резнах станаха по яки и от Професионалните за фитнес ;)
10.05.05
21:27
хахах яко :)
варви в някой магазин за к0лелета там има едни с мрежичка отгоре те са добри кам 7 лв са ама са здрави пак от метро за 5 кинта като ги гледаш и са късат
10.05.05
21:34
И от на Мусаши фирмения магазин можеш да си вземеш евтини. Гледай в Метро също има.
чакаи не разбрах от мусаши евтини :shock:
аз за 4 си взех кожени от един спортен магазин,много сполучливи излязоха,водят се за фитнес и колоездене
с нищо не можеш да се предпазиш от мазолите
тъй че свиквай с тях
не е толкоз фотално,като ти загрубее кожата на възглавничките
ракъвиците помагат когато ти са изпотени ръцете и ти се плъзга щангата
10.05.05
22:29
мойте ракавички мусаши с накитници за 17 кинта СА ПРАСНАХАА в буквалния смисъл
ето ги мойте ракавици :) взех ги от метро ! за 6лева мисля,че беха не си спомням вече
мда,моитое са същите без ластиците,ама така ми е по-добре че не ми спарват много ръцете,много съм доволен от тях,не са мръднали вече половин година
10.05.05
23:19
чакаи не разбрах от мусаши евтини :shock:
Ами за 9лв. Като иска по евтини от метро.
моите са от пазара-за 5 лв :oops: и учудващо как ги ползвам вече бллизо година
Вземете си качествени защото аз пробвах едни едва си ги сложих и се скъсаха за норматив
Мойте се скъсаха малко отпред щото трескам по боксовата круша когато се ядосам :)
11.05.05
22:48
Манете ги тия ръкавици дунапренчетата рулират ем може си ги земете безплатно ем вършат същата работа аз поне съм с такива и нямам забележки пък и ръкавиците сигурно запотяват
Аз ползвам евтини от метро с мрежа, от 2 години не са мръднали. Естествената кожа е много добра, а отгоре така и не се скъсаха и разшиха. Доволен съм.
Харесам също и тези с пристягащи ластици за китки, ако човек има нужда, но важно е да има естествена кожа, тези от изкуствените ми се струват много неприятни, не бих си взел.