Избор на препарат

Т. Тодорова

16.11.12
19:00

Здрасти.

От сума ти време мрънкам по темата и най-накрая ми дойде моментът да си купя нещо за ставите.

Бях се спряла твърдо на Енимъл Флекс , но като дойде времето за купуване , започнах да се чудя между него , Глюкозамин & Хондроитин & МСМ на “Нау Фуудс” и това ново нещо , което сега рекламират - ФлексКод или нещо подобно.За последното съм малко скептична.

Вие как мислите ?

*** Това е съдържанието на ФлексКод.

Темата беше редактирана от Т. Тодорова на 16.11.12 19:17.

16.11.12
20:28

Преди  няколко месеца и аз бях на твойта чуденка. Маях се, маях се и накрая си взех Orange Triad, доста добър комплекс. Имах болки в лакътя, които не минаваха дори и след месец пауза от тренировки. Две седмици след тези витамини болката изчезна.
Това е може би единствения продукт който съм пил  и категорично мога да кажа че робити на 100%.

Повечето такива комплекси съдържат основно една, две съставки, такаче би трябвало което и да вземеш да ти помогне.

16.11.12
20:37

Flex code го рекламират по аптеките и не излиза хич изгодно, от към състав е по-слаб спрямо Animal Flex. Лично съм приемал 2пъти Animal Flex и за мен това е един отличен продукт и силно го препоръчвам ! Animal Flex с прайс мач можеш да го намериш за под 50лв и е 44 дози. Приема е 1 пакет дневно, но ако положението е по-сериозно според мен може да се приема 2 пъти.

Препарат не е точната дума, а добавка ;)

Мила

16.11.12
20:40

ФлексКод на хартия е малко по-добър, заради по-големите дози + хиалуроновата киселина. По етикет ти стига за 25 дни, продукта на НАУ за 30 дни. Ти си прецени, на хартия и двата продукта са добри.

Т. Тодорова

16.11.12
20:51

А хиалуроновата киселина не може ли да се приема отделно ?
Не че гоня някаква бройка хапове,които да гълтам всеки ден (giggle)

Не се ли зоват всичките тия щуротии “препарати” ? Звучи логично,не знам.

Мерси за написаното на вас,а ако някой има какво да добави ,ще се радвам да го прочета :)

Мила

16.11.12
20:56

казано от Т. Тодорова на 16.11.12, 20:51:

А хиалуроновата киселина не може ли да се приема отделно ?

Може, но не е толкова важна, а и тя е добре да се приема с колаген тип I и II.

казано от Т. Тодорова на 16.11.12, 20:51:

Не се ли зоват всичките тия щуротии “препарати” ? Звучи логично,не знам.

Ами под ‘’препарати’’ аз разбирам такива за чистене, нещо, което не е пригодено за да се приема от човека. Под ‘’препарати’’ често се визират и забранениете медикаменти. Хранителни добавки, суплементи е по-точната сума :)

Мнението беше редактирано от Мила на 16.11.12 20:58.

Т. Тодорова

16.11.12
21:02

Чувала съм доктори да го използват,де да знам.

Ок,добавки да са.как да си преименувам темата сега  ? :D

Т. Тодорова

18.11.12
22:40

Интересуват ме препоръки за още един вид добавка - за подобряване на концентрацията и паметта.Нещо подходящо за сесийно време.  (giggle)

DO

18.11.12
22:46

За да са ефикасни няма как да се подберат универсални суплементи за концентрация и памет,до този извод съм стигнал,иначе добавки,медикаменти има доста.
В най-бощия случай една гинко билоба на НАУ.

Т. Тодорова

18.11.12
22:59

Мерси за бързото включване :)

А това ДМАЕ,което е пак на Нау,някой използвал ли го е ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.11.12 23:00.

DO

18.11.12
23:19

Както няма магически азотни бустери правещи мускули,така и няма хранителни добавки,които да попиват информация,или ако има то или са медикаменти,които се използват със специални професионални предназначения,или е нужно голямо напасване на хранителни добавки според индивидуалните нужди (примерно ако не ти трябва ацетилхолин,тогава защо да го пиеш допълнително като добавка),в този ред на мисли витамини Б,лецитин и гинко билоба са безопасни и универсални алтернативи.

Т. Тодорова

19.11.12
15:38

И като съм тръгнала да опустошавам семейния бюджет,набавяйки си разни АпчИнцЪ ,искам да взема някакъв комплекс витамини,подходящи за силната половина на семейството,които да борят преумората,отпадналостта,стреса и да подпомагат имунната система,и общото състояние на организма.
Личната ми лекарка ми препоръча някакви за различните кръвни групи,тя е дистрибутор на въпросната фирма - КалиВита .Взехме ги за дядо ми миналия месец и май имат положителен ефект.

Вие какво бихте препоръчали за много работещ,изложен на постоянен стрес,почти 40годишен мъж .. ?

казано от Т. Тодорова на 19.11.12, 15:38:

Вие какво бихте препоръчали за много работещ,изложен на постоянен стрес,почти 40годишен мъж .. ?

EcoGreen Multi на Now.

Между другото, коментирали сме доста продуктите за стави и сухожилия. Animal Flex е добър избор, но личните ми впечатления от Glucosamine, Chondroitine & MSM на Now са много по-добри.

Т. Тодорова

19.11.12
17:00

Тъкмо одеве щях да пиша,че съм решила да те послушам и да взема продукта на Нау.Преди около година ми го препоръча и мисля да му/ти се доверя.

Тцтц,цяла година и още не съм стигнала до т’ва.Ужас.

Мерси за поста !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1