Липотропен Fat Burner

17.11.12
16:36

Можете ли да ми препоръчате липотропен fat burner :?

Опитай Pure Nutrition Herbal Burn. Формулата е добра.

20.11.12
20:33

ДА попитам този бърнер как се зима?На опаковката пише по 4 капсули дневно,но никъде не пише дали това зависи от години или тегло.Аз съм на 18,тежа 74 кг и 181см висок.

Мнението беше редактирано от Kraso Kostyrkov на 20.11.12 20:33.

20.11.12
21:28

Ако е имало значение да са го написали...Не мислиш ли,че производителя е по-наясно от съфорумците.Вече ако питаш някой който го е пил дали е правил друга схема,е друго нещо.

Здравейте! Ще бъда благодарна някой да ми обясни разликата между липотропен и термогенен фет бърнър.Как да избера между двата?

Мила

29.11.12
15:10

казано от цветелина петрова на 29.11.12, 15:01:

Здравейте! Ще бъда благодарна някой да ми обясни разликата между липотропен и термогенен фет бърнър.Как да избера между двата?

Здравей. В тези 2 линка ще откриеш разликата между липотропен и термогенен бърнер. :)
Липотропни фет бърнари
Термогенни бърнери

Благодаря ти, Мила!:)

02.12.12
18:24

Модерация: Въпросът е извън зоната на здравословния начин на живот и няма място в този форум!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.12.12 13:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1