малко помощ :)

Темата е заключена.

17.11.12
21:55

Здравейте хора,знам че има други такива теми но не намерих отговора който търся.Искам да ви попитам,аз съм на 16 год висок съм 176 и тежа 80 кила.Тренирам 2 пъти седмично плуване 2 пъти седмично фитнес и 3 дена по 50-60 мин футбол.Проблема ми е следния.Когато бях малък бях много дебел(приличах на топка) и сега са ми останали около 5-6 кила мазнини които трябва да махна,обаче въпреки всичките си тренировки не се махат ..... седя си на 1 място пък даже и малко качвам.Тренирам с дъмбели и щанги.Не съм релефен и то няма как с толкова мазнини,но пък съм доста як.Моля ви от сърце да ми кажете какво трябва да ям.Аз се ограничавам гледам да не ям много сладко.Ям плодове доста,но всеки ден може да се каже че приемам нещо сладко,като пример 1 парче шоколад,кремче нещо такова.Моля не казвайте отслабвай с ultima diet или там подобно нищо не разбирам от това.Искам само да ми кажете горе долу какво трябва да приемам като ядене.Ако имам правописни грешки съжалявам ама писах бързо. Мерси предварително

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1