Bright Light Fat Fight

Темата е заключена.

18.11.12
07:39

Здравейте на всички :-)
  След много занемареност и малко здравословни проблеми, лошо хранене и т.н. се оказах 72кг.
Края на Април 2012 започнах така известната във Великобритания и не само, Cambridge weight plan диета (шейкове заместващи храненията) Минах всички 6 стъпки до края на Юни, когато бях 61кг.
  Започнах да ям здравословни храни и да избягвам сладкишите, да не пия газирано и да избягвам големите количества натурални сокове и да тичам в парка през вечер.
  Септември започна да се стъмва по-рано и към края на месеца започнах да ходя на фитнес. Там съм 5дни в седмицата, които ще опиша в следащ пост.
  От скоро включих протеинови шейкове и барчета. Диетата ми включва много яйца, риба, птиче месо, стек, овесена попара, и мнооого салата. Пия много вода. Когато излизам или ходя на партита (1 или 2 пъти в седмицата) се старая да се придържам към диетата си, но пък не отказвам чаша или две винце :-)
  И тук ще кажете БРАВО Bright Light продължавай така, е да но имам голям проблем с храненето ...Започнах нова работа...  Работя на смени като 3дни работя от 8 до 16, после започвам 3 дни нощна смяна от 23 до 7 и един почивен ден, който го спя :-/
Нощно време огладнявам много, понякога ям, понякога стоя гладна... И така когато вечер съм си вкъщи пак глад по никое време и нито ми намаляват мазнините, нито пък виждам някакъв резултат от фитнеса. Вечно съм изморена и ми се спи, спя около 7-7.30 часа на денонощие.
  Ще се радвам да прочета мненията ви относно ... Кога да ям и кога да не ям и трябва ли да гладувам през ноща, и редно ли е да лягам да спя сутрин с пълен стомах ?!
  Хубав ден на всички :-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1