Въпрос относно добавките.

18.11.12
14:45

Значи на купих си доста хранителни добавки. Въпроса кое кого и как да приемам, така че да не стане едни вид некативен резултата.
Имам гейнер 50% протеин 50%бързи въг.
Креатинова матрица
Азотен бъстър olimp-amok
Протеин

Не правя сметка да ги приемам всички неща че ми е мил черния дроб :D Отделно миналата година имах проблеми с бъбреците, камъни, но вече ги няма. Въпроса ми е дали няма да ми стане нещо на бъбреците пак ? Като бях на доктор му казах той категорично ми забрани но ...

18.11.12
19:14

Гейнера го пий преди тренировка след тренировка и като заместител на някое от яденетата.Матрицата я пий след тренировка.В нетренировъчните дни със закуската е удачен вариант.Бустер , а не бъстър се пие преди тренировката .Протеина си го остави като свършиш гейнера,щом е 50:50 този твои гейнер.

Черният ти дроб няма да пострада от тези съставки все пак се водят ,че са безвредни в определени дози.Ако започнеш да приемаш всичките тези добавки няма да е лошо да увеличиш приема на вода .Това е което мога да ти кажа от информацията ,която даваш за себе си.

18.11.12
20:44

Той информация за себе си не дава, а дава какво си е купил, а това с бъбреци и черен дроб няма да се коментира. Имайки в предвид написаното е излишно да ти обеснявам, че си си дал парите на вятъра. Подходящ прием на добавките според мен е - сутрин на ставане гейнера с креатиновата матрица, бустера 30-40мин преди тренировка на празен стомах (празен стомах - това означава да не си приемал храна около 2 часа преди това) и след тренировка гейнера с креатинова матрица отново. В дните когато почиваш бустер не се приема, а гейнера и креатина можеш сутрин след ставане и следобяд в удобно за теб време. Вода поне 3 литра дневно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1