22.11.12
13:07
22.11.12
14:55
И на мен ми стана интересно къде си ги натрупала тези кг и то без спорт. В смисъл аз като качвах без спорт и по нежелание разбира се беше на всякъде. В смисъл не разбирам как равномерно е при теб. По-хубаво е да ги имаш тези кг и да си оформена отколкото да застрашават здравето ти под формата на мазнини. Желая ти успех с целите!
22.11.12
22:56
Кольо Пияндето,предполагам,че като количества има какво да се желае.Относно ядките и аз ги предпочитам сурови,в печените добавят сол и им променя вкуса.Относно мазнините,гледах да хапвам ядки и олио-зехтин екстра върджин,обаче ми е с много тръпчив вкус.Другото масло е нерафинирано слънчогледово/царевично.Те ми допадат повече като вкус.Но се старая да приемам и зехтин.Тези дни наистина изоставам с мазнините.
Относно количеството храна,може да е добра идея да започна да меря,имам електронна везна.Сиренето ми обикновено е колкото четири събрани пръста,грамаж точен засега не мога да дам.Месото,което ям на обяд е колкото дланта ми почти (тя не е особено голяма).За салатите е така-нужни са ми полезни вещества,за да оздравявам.Ще се радвам ако ми дадеш идеи как да организирам храненията горе долу ,че белтъчините и мазнините да са повече.
Храните, които са богати на мазнини, са едно от основните решения в случая. Като правило те съдържат много енергия в малко количество храна. Такива са суровите ядки, маслини, зехтин, тахан, сметана (бита и заквасена) и други.
Значи ще наблегна на тези храни,устройват ме :)
Ивчето Пивчето,килограми натрупах почти навсякъде,с акцент на долната част на тялото.Права си за здравето,така си е,ще ми се наложи да намаля,но няма да се насилвам.Благодаря много (sun)
22.11.12
23:40
22.11.2012
~Закуска (7:30):
Овесени ядки+ленено семе+кисело мляко
~Втора закуска (10:40):
1 банан;400 гр. кисело мляко 2%;
~Обяд (към 15:30):
Изчистено печено свинско;1 домат;малко готвен спанак с лимонов сок;1 чаша портокалов фреш
~Трета закуска отново няма..
~Вечеря (към 20:40,този път продължи по-кратко):
1 домат; парче сирене; 2 варени яйца
ВОДА:излагация,няма и литър...въобще не се сетих да пия,а техниката с чашките след храненията я забравих тотално..
Днешния ден приключва сравнително добре.Радостна съм,че утре приключвам с теорията (sun) и ще имам повече време.С първите две закуски се справих успешно,обяда обаче малко ме затрудни,не можах да изям всичко.Вечерята я понесох добре.Водата днес ми беше проблем,постоянно я забравях >.
< Като цяло днес ми беше лошо,чувствах се уморена и ми се спеше в един момент,а в следващия съм свежа.След като свърших даскало,се оправих.За пръв път на курса от две седмици насам не се почувствах така уморена и да имам нужда да полегна,което ме изненада.Попринцип има някакъв период от 5-10 мин,в който ми става адски скапано,изморено,спи ми се,искам да легна и това,което ме притесняваше повече бяха очите.Погледа ми се размазваше до степен да не виждам добре (ако сте запознати с ефекта на капките за разширение на зениците),е така се чувствах и беше ужасно.Казаха ми ,че се случва при преумора,а аз тези дни не си почивам добре и го отдавам на това.С нетърпение очаквам да мине и петъка,за да мога да се заема с подбиране и оправяне на храната и да видя как ще наглася тренировките :)
22.11.12
23:48
Ето снимка от обяда.Спанак,готвен по такъв начин за пръв път опитвам,но ми хареса :)
Мнението беше редактирано от Triumph на 22.11.12 23:53.
22.11.12
23:51
А това е остатъка,с който не можах да се справя.Доста ми дойде храната.
24.11.12
00:35
23.11.2012 Веселият петък (party)
~Закуска (7:50):
Биотинов шейк
~Втора закуска (9:50):
1 кебапче ;кисело мляко 400 гр 2%
~Обяд (15:00):
Риба на скара ;салата от зеле,морков,копър и лимонов сок ;малко домашен хляб (няколко хапки) ;1 малка чаша портокалов фреш
~Вечеря (22:25):
Печена скумрия в пликче;1 домат;малко чесън
ВОДА:1,5л
Петък-последния ден от теорията (sun) мина успешно и с happy end.За две седмици изписах тетрадка от 60 листа + още няколко двойни допълнителни.Сега остава само да се подготвя добре за изпита :) Радвам се,че всичко приключва ✿◠‿◠ .Отдавна не се бях усмихвала толкова и не съм била в някакво еуфорично настроение.Бях с приятна компания и се забавлявах.Върнаха ми бележника и резултатите бяха добри,доволна съм (ако изключим само 1 оценка).Днес се чувствам енергична и храненията не ми бяха такъв проблем.Вечерята само не можах да изям цялата,но реших да не се насилвам.Яд ме хвана,че вечерях толкова късно,но нямах възможност по-рано.Бях в добро настроение почти през цялото време.Утре ме очаква среща с инструктора (който не съм виждала никога) и ми е любопитно какъв е.Надявам се да идем на някой полигон и да се покефя малко на колата :D Очертава се интересен ден,пък да видим :P
Мнението беше редактирано от Triumph на 25.11.12 15:55.
24.11.12
00:39
Поздрав с тази цветна песничка,с пожелание за лека нощ,изпълнена с много сладки и прекрасни сънища (sun)
Само искам да допълня нещо, по повод печените ядки и кебабчето, които според мен трябва да “изхвърчат” от менюто ти: в много от печените ядки, освен сол, производителите блъскат с брашно, нишесте и мазнини, за да добият една “брашниста”, хрупкава обвивка, което им добавя и рафинирани въглехидрати, както и хидрогенирани мазнини. Същото важи и за всички купешки кебапчета и кюфтета, особено ако не са на скара - “валят” ги в брашно, пържат ги в мазнина...никакви полезни вещества, много некачествено съдържание... и така.
24.11.12
09:25
Така е Kath,отвратително е да знаеш как търговците могат да съсипят един иначе хубав продукт.Затова предпочитам суровите ядки,без сол и тн.Мога да кажа че на вкус са даже по-хубави от печените.
казано от Kath на 24.11.12, 05:51:
С Същото важи и за всички купешки кебапчета и кюфтета, особено ако не са на скара - “валят” ги в брашно, пържат ги в мазнина...никакви полезни вещества, много некачествено съдържание... и така.
И тук си права за жалост.Яла съм истински кебапчета и по вкус са доста различни от тези в топлите витрини на магазините.Тези,които аз си купувам имат близък вкус до истински,но и мен ме съмнява съдържанието им.Проблема е,че това ми е закуската в даскало и се старая да ям повече протеини,обаче от всичко друго в тая витрина това ми се вижда най-удачно.Другите неща са пържени,панирани със сто тона мазнина..Не харесвам мазни храни като цяло.Вариант е да си нося от вкъщи някакво месо.
Не продават ли печено пилешко на шиш? (сори за спама, но принципно почти на всяка витрина ги има поне, където аз живея де)
Иначе като цяло вчера, в сравнение с другите дни, е доста по-добър ден откъм храна. Продължавай в същия дух ...
Иначе за училище можеш да си носиш сандвичи примерно, варените яйца също не са лош избор. Стига да имаш желание, можеш да си носиш храна от вас и да се въздържаш от храната, която ти предлагат там.
24.11.12
15:32
Те може и да продават,но никога не съответства с моето междучасие.Има изкарани само определени неща и то към 10:30,преди това на топлата витрина няма почти нищо.
казано от Nathan на 24.11.12, 11:37:
Иначе като цяло вчера, в сравнение с другите дни, е доста по-добър ден откъм храна. Продължавай в същия дух ...
Надявам се храненията ми да стават все по-добри с напредване на дните.:) Обмислям варианта скоро да започна да си нося храна от вкъщи и да си купувам примерно само киселото мляко от там и тук таме някой плод.
25.11.12
15:54
24.11.2012 Интересната събота
~Закуска (8:30):
1 чаша биотинов шейк ; купичка овесени ядки+овесени трици+ленено семе и кисело мляко
~Обяд (16:20):
Кисело мляко 400 гр. 3,6%
~Вечеря (21:45):
Печена риба в пликче ; салата от зеле+морков+копър+лимонов сок ; 2 хапки домашен хляб
ВОДА:1,5 л.
Съботата беше интересна,запознах се с инструктора ми,голям пич се оказа,допадаме си :D Отидох към 11:00 в автошколата,видях си автомобила Peugeot 206 е.Качихме се в колата и започна с обясненията.До тук добре..отворихме капака и започна с обясненията тук се сипва охладителна течност,там са ремъците..И стигна до интересния въпрос това за какво е и аз му казах тук се сипва течност за спирачките,той:каква е течността,която наливаме?След дълго блеене от моя страна,изцепих антифриз!Подхили се и тогава загрях що за глупост изръсих и почнах да се смея :D Бях много разсеяна цяла сутрин,постепенно започнах да се оправям.Сервира ми една хубава новина:от школата са поръчали нови коли и скоро ще бъдат готови за експлоатация.С пежото най-вероятно рече,че съм до десетия час някъде и после ще съм с нова таратайка (inlove) Подметна,че някои от новите коли ще са CITROËN C3 и се надявам да ми се падне това (sun) После отидохме на тренажора,обясни ми какво да правя и стартирах.През цялото време ми казваше да намаля,че ще хвръкна:D И понеже не знам защо реших,че ще ми е по-удобно с една ръка да държа волана и след малко чувам “Алоо баровеца с две ръце!” :D ,”Доста време ще мине докато започнеш да държиш така с една ръка,до изпита само с две,после ако искаш и без ръце карай”,и това го чувах през 5 минути xD Стана ми смешно,обаче не го послушаш много (не нарочно),все забравям и пак почнам с една ръка :D Трябва да свикна обаче с две ръце да хващам волана,че съм много в нарушение,особено през изпитващите.След това ми казваше на къде да карам и извенъж ми каза да спра на една пешеходка.Зад мене обаче някакъв автобус,хем пуснал мигач,хем може да ме изпревари,хем ми бибитка,а същевременно Явор(инструктора)ми обяснява дадена ситуация.Бибиткането обаче го изнерви и той почна да му свирка и да се ядосва “Аре нещастник такъв,млъквай!” и продължава да надува клаксона.Умрях да се хиля :D Хубав и еуфоричен ден беше :) Но не беше на ниво хранителния режим.Цял ден не бях гладна.Закусих добре и до там май.Прибрах се към 13-14:00 и би следвало да обядвам тогава,но съвсем бях изключила (обикновено майка ми ме подсеща като ми е направила нещо за хапване,но нея я нямаше).Пих вода само и чак към 16:15 се сетих,че имам нужда от храна,макар да не ми се ядеше.След малко чудене какво да взема,най-лесното,което измислих беше кисело мляко.Адски недостатъчно за обяд,но и с него се справях бавно.Започнах да го ям към 16:20..залежете до 16:55,голямо протакване му ударих.После дойде ред на вечерята,нея изядох цялата,лошото е само,че се състоя толкова късно.Относно днешните хранения не съм особено доволна.Можеше да се постарая повече и го знам :) Поне този път пих повечко вода (освен тези 1,5 л.)
Мнението беше редактирано от Triumph на 25.11.12 16:00.
25.11.12
16:13
Днес сутринта реших да се премеря,кантара показа 60 кг (миналата неделя бях 62).Предполагам е добър напредък,въпреки,че не успях да се зарадва.Майната му :D все пак денят е хубав ,малко по-късно ще въведа останалите мерки (sun) Поздрав с тази весела песничка
26.11.12
00:33
25.11.2012 Празничната неделя
~Закуска (15:00):
1 купичка овесени ядки+овесени трици+ленено семе и кисело мляко
~Обяд (18:30):
Кисело мляко 500 гр 4,5% ; 1 кренвирш [водят го истински по някакви стандарти]
~Вечеря (22:30):
Изчистено печено свинско месо ; салата от маруля,краставица и лимонов сок ; 3 хапки домашен хляб
ВОДА: 3 л.
Днес ми е повод за празник,11 навършени месеца с прекрасната ми приятелка (sun) Денят беше приятен,жалко че вече се вижда края му :) Събудих се към 14:00 (необичайно за мен),пооправих се и закуската се оказа към 15:00.Късното ставане обърка всички предстоящи хранения,но горе долу позакрепих нещата.Обяда си го представях по друг начин,но майка не беше сготвила нищо,цял ден я нямаше.После се прибра късно и направи вечеря,не съм фен на късните вечери,но забелязвам,че сравнително често взеха да ми се случват.Надявам се с началото на предстоящата седмица този проблем да изчезне.Днес подготвих храненията си за следващите два дни.Ще се постарая броят им да не пада под 4.Седмицата се очертава да бъде интересна :P Лека нощ прекрасници (F)
26.11.12
00:54
казано от Triumph на 26.11.12, 00:33:
11 навършени месеца с прекрасната ми приятелка (sun)
Малко ме обърка :D
26.11.12
01:32
Гаджето ми е жена (но не съм лес) :D
26.11.12
11:16
Хванахаааа тееее
казано от Triumph на 25.11.12, 15:54:
....Прибрах се към 13-14:00 и би следвало да обядвам тогава,но съвсем бях изключила (обикновено майка ми ме подсеща като ми е направила нещо за хапване,но нея я нямаше)...
...Обяда си го представях по друг начин,но майка не беше сготвила нищо,цял ден я нямаше.После се прибра късно и направи вечеря,не съм фен на късните вечери,но забелязвам,че сравнително често взеха да ми се случват...
Голямо момиче си вече, повече ще ти отива ти да й направиш една вечеря, а не да разчиташ тя да се прибира, да ти готви и да ти сервира, че даже и да ти напомня кога да ядеш...
казано от Triumph на 26.11.12, 01:32:
(но не съм лес) :D
Айде бе :D
Като преспиш с две-три, ще ти стане ясно дали си или не си.
А може и да си от тези, които гледат друг неща, не пола, енергията примерно :D
Аз харесвам и мъже и жени, но не съм бисексуална, може би свръхсексуална :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 27.11.12 16:45.
26.11.12
18:25
Кимчи, Блага добре те законтри! :D:D:D:D
26.11.12
19:16
казано от Инис на 26.11.12, 15:09:
казано от Triumph на 25.11.12, 15:54:
....Прибрах се към 13-14:00 и би следвало да обядвам тогава,но съвсем бях изключила (обикновено майка ми ме подсеща като ми е направила нещо за хапване,но нея я нямаше)...
...Обяда си го представях по друг начин,но майка не беше сготвила нищо,цял ден я нямаше.После се прибра късно и направи вечеря,не съм фен на късните вечери,но забелязвам,че сравнително често взеха да ми се случват...
Голямо момиче си вече, повече ще ти отива ти да й направиш една вечеря, а не да разчиташ тя да се прибира, да ти готви и да ти сервира, че даже и да ти напомня кога да ядеш...
Не, че нещо, но момичето има едва сили да се прибере вечерта от болести и не виждам как може да направи тя на майка си вечеря, но това не означава, че не го е правила.
26.11.12
19:39
Инис,достатъчно голяма съм за да си направя храна,така е :) Физически времето не ми стига да и правя такива неща,+ не съм от тоя тип хора.Удобно ми е,че все още ми готви и ме подсеща за храната,улеснява ме много и ми е приятно.Тя работи вкъщи и не виждам причина да не го направи.Прибирам се сравнително късно и нямам нерви и желание да се занимавам с организирания на яденетата и приготвянето им.От този тип съм,който по-скоро ще умре от глад отколкото да си направи храна (+ не съм добра в кухнята).Най-вероятно този маниер няма да допадне на доста от тук присъстващите,но за мен така е добре :) Ел,благодаря за защитата.
26.11.12
19:42
Блага,мене ми е ясно,аз доуточнявам,за да няма неразбрали :D Водя се Би,но с тебе може да сме свръхсексуални,кой знае :D
Тъкмо щях да питам на колко години сте и да кажа нещо за възрастта, ама се сетих за моя 12-и клас... и за една съученичка, дето от 7 до 10 клас се мразехме до смърт и после стана тя, каквато стана. (wasntme)
Но ракията е виновна!!! :D
Съжалявам ако се обидите, но не мога да се сдържа. :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=STg2KT84Q-A
Мнението беше редактирано от Old Timer на 27.11.12 17:11.
27.11.12
17:46
Ехх момее,ракията си е коварно нещо :D всичко се случва в тоя живот,днеска плачеш-утре те оплакват ,you know :D
Абе Old Timer,това някакъв тънък намек,че трябва да ям повече краставички ли е или разбирам погрешно? :D:D :D
28.11.12
19:23
26.11.2012 Липсващият понеделник
~Закуска (8:00):
1 чаша биотинов шейк
Плодово мляко кайсия 200 гр. ; 1 кебапче
***малка чашка кафе без захар***
~Обядо-вечеря (18:10):
Ориз със спанак ; салата от домати,краставици и натрошено сирене отгоре ;1 чаша портокалов сок
ВОДА:почти литър /излагация../
Събуждане-с триста зора и звучен чуждоезиков израз “What the fuck do you want from me bitch?!”-talking to the alarm-clock.Понеделникът мина сравнително добре,но объркано.Нямах никаква кондиция и имах чувството,че съм някъде другаде.От доста време насам не ми се беше случвало да усещам понеделника като петък.Бях разсеяна и някак с нагласа като за парти.Отново закъснях за практика,нямах време да ям обичайната закуска и минах с един бърз шейк,колкото да не е без хич.Даскалото приключи.После излязох на кафе с едни дружки и си изкарахме супер,малко шопинг след това и вкъщи :D По отношение на храната,се справих подобаващо зле :D Почти целият ден не бях гладна и не се усетих,че трябва да хапна.Сега като го виждам черно на бяло забелязвам колко недостатъчно е било.Поне вечерята изядох цялата,беше вкусна.Положението с водата е плачевно,понякога имам чувството че съм камила о.о Скоро трябва пак да си припомня техниката с чашките.
Мнението беше редактирано от Triumph на 28.11.12 19:31.
28.11.12
19:45
Супер си си изкарала гледам. :) Давай все така .
28.11.12
22:20
Ако ще променяш нещо - давай да говорим. Ако ще се извиняваш за това, че нещо не се е получило - кажи, за да си спестим времето и усилията да обясняваме. Инис е много права в преценката си. Не е сериозно това.
29.11.12
00:52
27.11.2012
Дразнещият вторник~Закуска (7:49):
1 чаша биотинов шейк
Кисело мляко 400гр. 2%
~Обяд (14:00):
Изчистено печено свинско месо ; салата от зеле и морков ; малко чесън ; 1 филийка домашен хляб ; 1 чаша портокалов сок
~Вечеря (20:00)
Ориз със спанак ; 1 кренвирш (истински по някакви стандарти)
ВОДА:почти литър
Успах се.Станах с кофти настроение,закъснявах за даскало и за да стигна на време си хванах такси.Бях там в 08:05 (в 8:00 почват часовете) и скапаната учителка ми писа закъснение (а доста хора от класа стояха навън пред даскало и на тях нищо),това ме вбеси.Като изключим първите два часа,училището мина добре.После се прибрах и учих.Накратко,така прекарах деня.Горе долу се справих с храната.Течностите пак не достигат обаче.Надявам се останалите дни да са по-хубави (F)
Мнението беше редактирано от Triumph на 29.11.12 00:53.
29.11.12
17:40
Кольо Пияндето,не разбрах за какво съм се извинявала,че не се е получило,ще се радвам да обясниш.Относно изказването на Инис -всеки действа по различен начин.Това,че не ви харесва,че майка ми ми готви и сервира,не мисля,че ще повлияе на мнението ми по този въпрос.Не виждам причина да се коментира толкова.По-полезно ще ми бъде,ако изказвате мнение за храната,отколкото за това кой я приготвя и кой ми е сервира.:)
казано от Кольо Пияндето на 28.11.12, 22:20:
Ако ще променяш нещо - давай да говорим.
Аз вече го променям,просто се случва бавно.
казано от Кольо Пияндето на 28.11.12, 22:20:
Ако ще се извиняваш за това, че нещо не се е получило - кажи, за да си спестим времето и усилията да обясняваме
Не си спомням да съм се извинявала за нещо,че не се е получило (поправи ме,ако съм).Сам виждаш как върви дневника ми,ако мислиш,че имаш да кажеш нещо и искаш да коментираш,заповядай.Приемам градивна критика.Ако не виждаш смисъл,по-добре не си прави усилията.
29.11.12
17:54
28.11.2012 Забавно-скапаната сряда
~Закуска (8:24):
Купичка овесени ядки+овесени трици+ленено семе и кисело мляко
Кисело мляко 400 гр. 2% ; 1 кебапче ; малко шоколадче
~Обяд (16:00):
Изчистено печено свинско месо ; 1 домат ; парче сирене ; 1 филийка домашен хляб
~Вечеря (21:00)
1 кренвирш (по стандарти-истински)
ВОДА:1 л.
Денят стартира тъпо,пак закъснях,но този път нямаше санкции.Разходих се до една детска градина даже.После даскало.Приключи добре и забавно,в последния час дори не присъствах.Днес бях на полигон и се справих прилично.Успях да усетя газта и тук нямаше забележки.Със съединителя в началото не се разбрахме,както и предположих,че ще стане,ама после всичко си дойде на мястото.Държах волана пак с една ръка и инструктора не ми спести критиката.Чудя се кога ще свикна да правя нещата като хората :D Успях да си начешам малко крастата относно карането.Срядата беше ден на признания,чувства,болка и радост.Пълен миш-маш...Доста изненадващи неща се случиха.Изтощих се отвсякъде емоционално,тялото ме боли.Ще се радвам края на седмицата да дойде възможно най-бързо и да си почина от всичко.Лека нощ и сладки сънища (sun)
29.11.12
18:15
казано от Triumph на 29.11.12, 17:40:
Кольо Пияндето,не разбрах за какво съм се извинявала,че не се е получило,ще се радвам да обясниш.
Все нещо се случва, та плановете ти за промяна в храненето се провалят... :)
Това имах предвид. Нямам лоша умисъл или лично отношение.
Аз ти написах някои неща, които според мен ще ти се отразят добре. Не виждам да ги променяш, то все нещо се случва. Приемаш думите ми много буквално - не си се извинявала в прав текст, а все нещо/някой ти е отнел възможностите да направиш нещата така, както искаш. Не съм уверен дали мислиш за тези неща или просто импровизираш и после гледаш какво се е получило. Търси причините за проблемите преди всичко вътре в самата теб.
казано от Triumph на 29.11.12, 17:54:
Денят стартира тъпо,пак закъснях,но този път нямаше санкции
(rock) :D
Туй е важно улеснение,
щом не пишат закъснение. (wait)
Щомто няма сакатлъци,
даскалските будалъци
нямат никакво значение! :D
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 29.11.12 18:39.
29.11.12
18:54
Кольо Пияндето,сега разбрах за какво говориш :)
казано от Кольо Пияндето на 29.11.12, 18:15:
Аз ти написах някои неща, които според мен ще ти се отразят добре. Не виждам да ги променяш, то все нещо се случва. Приемаш думите ми много буквално - не си се извинявала в прав текст, а все нещо/някой ти е отнел възможностите да направиш нещата така, както искаш. Не съм уверен дали мислиш за тези неща или просто импровизираш и после гледаш какво се е получило. Търси причините за проблемите преди всичко вътре в самата теб.
Отново благодаря за нещата,които ми написа.Все се случва нещо-така е.Няма да крия,че напоследък не мога да се организирам добре и това пречи доста на цялостната ми програма.Не виждам смисъл да се оправдавам,предпочитам истината,дори и да не е хубава.Аз съм виновна за това,че не се справям подобаващо и го знам.Тъпо би било да търся вина у другите.Пример:правя някакъв план за храненията за деня(кога да са,какви да са),но туко виж изникнал важен ангажимент,за който не съм предполагала.Следователно аз трябва да действам по него,ето това нещо често обърква плановете.Непредвидените неща.Такива изненади ме спохождат доста напоследък.Прав си относно това,което написа-трябва да се постарая повече.Но понякога се случват неща,за които не си знаел и прецакват твоите планове (искам да подчертая,че с тези думи не целя оправдание,виждам къде ми е грешката).
Също така не съм приела думите ти с лоша умисъл или лично отношение.Ще разгледам отново онзи пост,в който беше написал какво ще е добре да направя,ще ми е от полза :)
Мнението беше редактирано от Triumph на 29.11.12 18:55.
29.11.12
19:08
Изненади се случват на всички, не само на теб ;)
Което можеш, обаче - опитай да планираш, поне по отношение на храненето.
Давам пример със себе си.
Утре съм на работа цял ден, след това директно отивам на тренировка. В събота рано сутринта заминавам за Русе (от София), ще играя мач там и късно вечерта ще се прибера. В момента приготвям храната си - за утре на обяд и за утре вечер. Понеже предпочитам утре да си почивам повече и да легна по-рано преди пътуване и мач, сега си приготвям храна и за събота - за по път (защото спиранията за хранене не е ясно кога и къде ще са) и за в събота вечер (когато ще съм се прибрал смачкан от умора и гарантирано няма да ми се готви, а няма начин да не съм гладен). Днес си напазарувах храна, която ще ми стигне до неделя на обяд, когато ще отида да пазарувам за следващата седмица. Е, не е много весело в момента, защото съм повече от час около печката, но знам защо го правя - за да съм с всичките си сили във всеки един момент. Не е нужно ти да правиш същото, твоето ежедневие е коренно различно. Искам да ти насоча мислите в посока на това да се постараеш да елиминираш значението на случайностите, до колкото ти е възможно. :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.11.12 19:12.
29.11.12
19:15
казано от Кольо Пияндето на 29.11.12, 19:08:
Изненади се случват на всички, не само на теб ;)
Което можеш, обаче - опитай да планираш, поне по отношение на храненето.
Вярно е.Ще се опитам да планирам храненията за 3 дни напред.Заемам се още сега.Благодаря за полезният коментар :)
29.11.12
19:23
Сега ще да въведа мерките,които се каня да запиша от цяла седмица.Поздрав :P