20.11.12
08:54
Здравейте....
Искам да чета списание “FLEX”-на български език,но го няма,не го издават!
Може ли да предложите варианти:
как да се снабдяваме,в бъдеще със списание “FLEX”?
“Атлас лаб” ООД-Пловдив го издаваха преди време,но го спряха,и си оставиха “Мускули и фитнес”!
Искам българската версия на “FLEX”-да излиза месец,или два месеца, след оригиналната версия на английски—-ако може дори да е по-пълна,с всички статии,с всички яки снимки!
Какви са вариантите да се снабдяваме със списание “FLEX”-във версията му на английски?
Някъде в София например получава ли го някой магазин,който да го продава?
Нека се опитаме да възродим списание “FLEX”-в българската му версия!
Ако някой го получава всеки месец/абониран е от сайта му/получава го от САЩ -нека напише точно процедурата,цените!
Вариант е да предложим на фирми-издатели,да започнат да издават това списание “FLEX”-тук е въпроса с пари/авторски права/малък тираж...въпреки,че списание “FLEX” си е много яко!
Възможно е издателите на “Мускули и фитнес”и “Олимп” да не искат да го издават,защото ще пренасочат рекламите от техните списания към българската версия на “FLEX”,и затова,да го няма!
Ако намерим издател,може да опитаме да възстановим българската версия на “FLEX”—-ако списанието излиза,би трябвало да има рекламодатели в него!
Така ще се насърчи конкуренцията още повече—ще имаме “FLEX”, “Мускули и фитнес”, “Олимп”!
Ако предложим на издатели,и изнамерим фирма,която реши да го издава на български език ще е супер!
Всяка информация,би могла да бъде полезна за всички ни!
Eто малка част от визията на ноемврийския брой на “FLEX”:
http://www.flexonline.com/general-news/november-2012-flex-magazine-issue-sneak-peek
Темата беше редактирана от nasko_1983 на 20.11.12 13:51.
20.11.12
13:24
Идеята ти е прекрасна. Аз също не съм го виждал тук из София и ако някой го е виждал наистина да каже. :)
А за български вариант на това списание - може би трябва да се говори с издателствата и те да се навият да го издават и тук, само че е въпрос до колко ще се купува, особено ако като цена е по-скъпо, защото то си е мног яко наистина, ама не знам как ще идва като пари.