Нещо за намаляне на апетита ? Хром Пиколинат ?

Темата е заключена.

20.11.12
16:42

Здравейте. Първо искам да кажа,че целта ми не е отслбване, а запазване на килограмите. Тичах всеки ден едно 20,30 или 40 минути зависи от свободното ми време, но сега вече 2-3 седмици в това време не тичам. Храня се 5-6 пъти на ден по около 300-400 калории на хранене ( ям само бавни въглехидрати и предимно белтъчни,мазнини само от ядки приемам )през 3 часа и пия много вода около 3 литра. Не искам да намаля драстичнно калориите и да забавя метаболизма си,но вечер изпитвам неконтролеруем глас и вече 4-5 месеца се мъча така. Търся някаква хранителна домавка която да пия само вечер при този зверски апетит и не да го “убивам” и да не ям нищо, а едни 200-300 калории да ми стигат за последното ядене. Вечер попринцип в повечето случай от този вълчи глас приемам повече от 800 калории, а уж закусвам обилно едно 400-500 калории и никога не изпускам закуската,понеже е жизнено важна за добрия метаболизъм. Въпроса ми е дали ако пия по една или две таблетки ( незнам колкос е приемат) САМО ВЕЧЕР от този Хром Пиколинат, ще овладявам апетита си вечер и ще мога да приемам същото количество храна както при другите хранения ( не повече от 300 калории) ? Благодаря ви предварително :)

Модерация: Дублирана тема

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.11.12 16:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1