Съвет от вас, корем и сладко

21.11.12
16:32

Без хляб не мога! пробвал съм и не-става...! ям си по 2-3филии
Сладкото мога да го махна  не ми е проблем, но ще има ли ефект ако спра да ям всякакви захари?

Темата беше редактирана от thestrong myfamilyhhhh на 21.11.12 17:07.

21.11.12
18:28

Не

А ако премахна всичкото сладко от хранителният ми режим, и хляба го сменя с пълнозърнест?

21.11.12
20:19

Пак не.
Трябва радикално да промениш представите си за метаболизъм и да си изготвиш подходящ хранителен режим ,съчетан с правилните тренировки.

21.11.12
20:37

2-3 филии на ден, на ядене? Колко пъти дневно? Колко са големи тия филии? Колко тежиш, колко калории ядеш дневно, от какво са тия калории, колко протеин, мазнини, въглехидрати, тренираш ли, не тренираш ли?

90КГ ям по 3-4 пати на ден, от вчера , не ям сладко и не пия газирано, ще видиме след 10 дни
Тренирам кик бокс, не тренирам фитнес, няма как да отида в зала не ме влече

Мнението беше редактирано от thestrong myfamilyhhhh на 22.11.12 19:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1