Помощ при изграждане на базова тренировка за цялото тяло?

Темата е заключена.

Здравейте, на всички. Казвам се Петър на 17години съм 182см и 71-2кг..Та така занимавам се с фитнес от кажи-речи 3-4 месеца от начало започнах да ходя с приятели, които ми “показваха” какво и как да правя после отново тези приятели ме убедиха да започна на разделна тренировка(сплит) и от тогава до сега съм си на сплит [4 дневен(1-гръб,2-гърди,3-почивка,4-ръце,5-крака,рами,6-7-почивка и цикълът се повтаря..)] само че от както започнах с това разделно трениране нещата вървят много бавно, тялото ми се оформя(бавно),силата ми расте, но покачвам ММ и това никак не ми харесва имам чувството, че с този сплит да тренирам по 1 в седмица всеки мускул работите не вървят, защото може би нямам изградената ММ, затова смятам да започна базова тренировка в 3+1 дни(3 дни базово,4 ти ден-крака) ,та вчера четох доста време, но като цялото не намерих това, което ме интересуваше затова реших да пусна тема тук. Също така бих искал да попитам, ако някой е тренирал така, или тренира да сподели неговото мнение..Ще съм много благодарен на всеки, които ми помогне.

Модерация: Една тема е достатъчна.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 23.11.12 13:01.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1