closed

24.11.12
02:30

.

Темата беше редактирана от Капитан Салам на 23.03.13 17:40.

24.11.12
07:06

Слушай сега наистина ЦЕНЕН съвет, който ще ти спести много пари за в бъдеще. Като си свършиш протеина голд стандарт, който е най-вкусния протеин, който е влизал в червото ми, запази си кутията за спомен и повече никога не си купувай протеин на прах. НИКОГА. Вместо това парите ги дай за хубава храна. За БЦАА то съм сигурен, че ще ти се дадат менения. Някогашните културисти и силачите преди тях не са си и представяли протеин на прах, а някои от тях са останали в историята като легенди. Това трябва да те наведе на мисълта, че работата не е в протеина на прах, освен ако не си 120 кг състезател по културизъм, който пък не е станал такъв с протеин. Може и да не ме послушаш. Твоя си работа. Едно време в Стара Загора имаше един сърбин собственик на зала и той ми викаше да зарежа праха и казваше, че е изял равностойността на един мерцедес в протеини на прах и че съжалява за това когато бе на 47 години. Аз тогава го помислих за изкуфял фанатик и продължих известно време, а не трябваше. Това е моят съвет.

.

Мнението беше редактирано от Капитан Салам на 23.03.13 17:41.

24.11.12
09:00

Няма здравни проблеми, просто финансови. Няма да се разболееш ако вземаш продължително време протеин или БЦАА. Това е при положение, че са годни за консумация.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1