Скъсани мускулни влакна помощ!

24.11.12
22:43

Здравейте,
Извинявам се ако това не е правилното място където си пускам темата но съм много объркан и незнам какво да правя. Та, занимавам се с акробатика доста сериозно, от 6 години и няколко месеца, сега съм на 15.През месец Май тази година усетих болка в долната част на гърба (над кръста където са мускулите), защото тръгнах да скачам без да загрявам и направих много рязко движение.Отидох на лекар (уж се води един от добрите лекари тук в Бургас) и ми каза че имам скъсани мускулни влакна, и като почивам за около месец  и се мажа с 1 лекарство (deep relief) щяло да се оправи.Почивах си точно както той ми каза ,но след това след тренировките усещах болка и изтръпналост в левия мускул(той беше по-сериозно контузен), а десния ми се оправи и си е както преди, не усещам болка нито изтръпналост.Сега след всяка тренировка, накрая като си тръгвам, като се наведа да си завържа обувките и след това като се изправя още усещам болка в лявата част.Не е подуто нито пък има синина.Някой може ли да ми даде съвет какво да правя, имам чувството, че никога няма да се оправя и да бъда както преди, да не усещам никаква болка на това място.:( Благодаря предватирелно ! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1