25.11.12
18:08
Здравейте аз съм на 17 години тренирам на лостове от около 8 месеца (Силови,Набирания,Кофи,Коремни), но за сега няма голям резултат.За това се чудя какви добавки да избера.Искам мускулна маса сега съм 65 кг. Аз ще съчетавам тренировките с добавки.Парите не са проблем...
Благодаря предварително
25.11.12
18:31
Добавките са храна, храна и също добави храна. Намират се във всеки супермаркет.
На 17 си и още растеш. Добавки не ти трябват. Приеми че все още си на “стероидите”, които природата ни е дала. Трябва да се възползваш от това със здрави тренировки и силна храна. Почети за храненето при спортуващите и за други упражнения, освен описаните от теб. Щом парите не са проблем, можеш да си позволиш качествено месо, млечни, ядки и т.н.. Добавките далеч не са това, което е написано на етикетите им.
Ако сам можеш да прецениш, какво и защо да пиеш, с радост аз, а предполагам и други ще ти помогнем с избора. Но на въпрос от типа - ” Кажете какво да пия за да направя мускули?”, няма да получиш отговор. Причината е, че подобни добавки няма. Има добавки, които се обявяват за такива и разчитат на невежеството на начинаещите. Постъпи умно и се увери, че всичко друго ти е наред, преди да даваш пари напразно.