Animal Cuts vs OxyElitePro

26.11.12
14:51

Здравейте, въпросът ми е с кой от тези бърнари да направя следващия си цикъл ? Знам че двата бърнера са коренно различни (взимал съм и двата). Чудя се защото от Оксито свалих над 10 кг за целия цикъл (мисля че беше 4-5 седмици) а от Анимала само 5 кг (3 седмици). Чудя се дали влияние оказва, че Оксито ми беше първата добавка и започнах да го взимам точно когато започнах свалянето на мазнина и заради това свалих доста повече, а Анимала започнах да го вземам след доста свалени килограми и заради това не виждам такъв голям ефект.

С 2-те раце “ЗА” Оксито много съм доволен от него почти приключвам цикъл с него а резултатите са -6кг за 30тина дни горе доло имам още 9-10 дни до края на цикъла тези килограми ги свалих дори без да потдържам специален хранителен режим направих преди оксито един цикъл с Кътс-а никакъв ефект не видях свалих килограм-два и то не от бърнера ами от кардиото което правих 4пъти седмично по 20минути

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.11.12 18:42.

24.06.13
09:15

Здравейте, бих желал да поискам съвет за избора на фетбърнър. Минах 1 месец на ОксиЕлит Про, но при мен ефект нямаше особено и не съм доволен - изчистих, но малко и то защото пазя НВД и тренирам 4/7 в залата + доста кардио.
Сега мисля да пробвам нещо друго, и се чудя между комбинацията Анимал Кътс + Супер Кътс или StimX+LeanFX, какво мислите?

24.06.13
09:24

казано от alle на 24.06.13, 09:15:

Здравейте, бих желал да поискам съвет за избора на фетбърнър. Минах 1 месец на ОксиЕлит Про, но при мен ефект нямаше особено и не съм доволен - изчистих, но малко и то защото пазя НВД и тренирам 4/7 в залата + доста кардио.
Сега мисля да пробвам нещо друго, и се чудя между комбинацията Анимал Кътс + Супер Кътс или StimX+LeanFX, какво мислите?

Там е работата, че “ефекта” от бърнера до голяма степен зависи от теб самия! Ако разчиташ нещото просто да върши твоята работа, тогава и кофи да изпиеш “ефект” няма да видиш. Това че тренираш 4/7 и “достата” кардио, принципно нищо не значи. След като щом казваш, че резултат няма, значи не правиш нещата както трябва.

24.06.13
09:27

Ами в дневника си имам хран. режим, макар че не съм писал от известно време, нещата са ми подобни - ако имаш предложения.. :) Наясно съм, че не може да се разчита просто на суплементи. Резултат има, но не достатъчен на базата на сравнения с други “потребители” на продукта. Единственото, което усещах от Окси, е много енергия по време на тренировка. Да уточня - старата формула.

24.06.13
09:41

Ми да ти кажа,прилива на енергията е най-съществената част от ефекта на бърнера. При това при Оксито, го имаше силно изразено. Не знам какво повече очакваш, честно казано. При правилно изготвена тренировъчна програма, и оптимизиран хран режим, тази екстра енергия от бърнера отива за да си направиш тренировката на 100%, и бързо да възтановиш. Сега видях хран ти режим, и ми направи впечатление че нямаш никакви включени въглехидрати. Това че си на НВД едва ли значи да си само на салатки и тиквички. Искам да ти кажа, че излишъка на въглехидрати е също толкова вреден, колкото и липсата. В менюто ти, всички съставки трябва да са балансирани като процентно съотношение, за да може организма ти да работи правилно. Ограничавайки въглехидратите, според мен в дългосрочен план рискуваш да се изтощиш, и нищо повече. Не знам кое как си изчислявал, но така на прима-виста ми се струва че освен липсата на комплексен въглехидрат, и количеството протеин ти е малко. Със 100гр. месо на ядене, едва ли и жена може да се нахрани. Нещо режима ти ми се вижда кофти. Но аз не съм и разбирач, за да ти помогна.

ЖЧ

26.06.13
15:18

казано от alle на 24.06.13, 09:15:

Откакто смениха формулата на Окси, вече за нищо не става.
Относно двете комбинации заложи по-добре на  StimX+LeanFx, защото комбинацията от термогенен фетбърнър с кортизол блокер сваля яко мазно и пази мускула.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1