Загуба на апетит, отпадналост

26.11.12
22:01

Здравейте, преди няколко дена след поредното ми стабилно похаване сутринта (овесени ядки с мляко, бъркани яйца с извара) след няколко часа усетих болки в стомаха, които бяха на периоди и нещо като ’ контракции ‘, ако мога така да се изразя. Таа, после ми стана и малко кофти, гадеше ми се, имах и разстройство - и до днес са още меки и мазни :S. Вечерта пък ме втриса..
Тааа, стигнах до мисълта, че това е вирус най-вероятно - няма какво друго да е. Обаче нямам никакъв апетит и поради това и нямам енергия... даже малко трудно ям, нямам ‘типичното’ привличане към храните... и залагам повече на храни като кисело мляко, че минава по-лесно...
Някой има ли опит с такова нещо? Да ми даде някакъв съвет, дали е възможно да ускоря подобряването си, защото така си забавям тренировките, а и едновременното чувство да усещам лек глад, но да нямам желание да ям - е повече от неприятно ; ).
Благодаря!

26.11.12
22:18

Едва ли има някой на който да не му се е случвало ;)

Просто си пий лекарствата и почивай, тренировките няма да избягат...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1