27.11.12
18:57
Здравейте, някой може ли да ми препоръча фитнес зала в Младост. Като най - важното за мен е във въпросната зала да има компетентни инструктори,тъй като съм пълен лаик на тема фитнес уреди и правилното им използване,фитнес програми и т.н. в този дух. Цената като цяло не е определяща, е не че мога да си позволя някакви космически цени,но все пак не държа на ниска цена , а на това да получа компетемтма помощ.
27.11.12
19:06
Не е лошо да уточниш за кой район на Младост имаш предпочитания (хвърлих боб и видях, че става въпрос за София). :) Ако намериш време за четене на този форум и сайт, ще спестиш много пари от инструктори.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.11.12 19:07.
:) Мдам,поспестила съм явно подробности. София, Младост 3,Младост 4.
А за четенето - определено има много информация в сайта,даже не мога да смеля всичко което изчетох последните 1-2 седмици,но все пак мисля като за начало да си взема инструктор .В зала съм влизала преди 12-13 години.Имам бегла представа за уредите ,а за правилното им използване почти никаква,и като за начало ще е добре да има някой да ме ориентира какво,как ,къде се прави
27.11.12
19:29
Е, с четене няма да спестиш всичките пари за инструктор, но все пак вероятно голяма част от тях. Да, хубаво е някой да обръща внимание лично на теб, поне в началото, докато се ориентираш за основните неща.
Според личните ми впечатления условията са добри в G & R Gym (в бившата Деница, до Happy) и в Titanium, но нямам впечатления от инструкторите, тъй като не ползвам техните услуги.