Механичните пътечки вършат ли работа за ходене под наклон?

28.11.12
01:50

Виждам и не само тук, че хората се оплакват от механичните пътечки ... но не разбирам при тях има проблем само при тичане или и при ходене?Аз използвам пътеката във фитнеса единствено за ходене под наклон и ми е интересно дали механичните пътеки вършат работа за ходене под наклон.Не ми се дават пари за хубава електрическа, ако и механична може да ми свърши работа за моите цели.Във фитнеса ходя по 90-100мин  под наклон със скорост около 5.5км/ч и в режим на чистене ми се отразява много добре.Вкъщи имам вело на Кетлер, но от него ме заболява задника при ползване повече от 25мин ... мисля да го продам и да си взема пътека вкъщи, но се чудя дали ще сбъркам с механична пътека.Има ли магазин в София където могат да се пробват ... или да ми препоръчате някой модел, който не създава проблеми при ходене... мерси предварително. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1