Нужда от съвети при изграждане на тренировъчна програма.

01.12.12
10:55

Здравейте! Аз съм момче на 16 години, ръст 185см и тегло 85 кг. Преди около две години започнах да ходя на фитнес и от тогава имам няколко прекъсвания. Последните няколко месеца нямах възможността да тренирам и сега искам вече да започна сериозно и да постигна нещо . Но като начало искам да отбележа, че въпреки прекараното време във фитнеса няма кой знае какъв напредък поради простата причина, че досега не бях сериозен в това, което вършех. Избрах тази тренировъчна програма http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata ,работил съм по нея и преди обаче не ме натоварваше достатъчно . Говорил съм с доста хора, които имат значителен опит и ми казаха да увелича повторенията и сериите ( например 4-5 x 10-12 , вместо 3 x 8 ) И на мен ми звучи по-логично в моя случай, защото за разлика от повечето, които искат да качат килограми , аз нямам този проблем, а напротив в повече са ми . Според вас ако правя повече серии и повторения какъв ще бъде ефектът и след като горе долу знаете какво е моето положение бих се радвал ако ми дадете някои съвети или да ми препоръчате друга тренировъчна програма. Всеки съвет ще бъде от полза за мен и затова Ви благодаря предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1