Как да се развивам максимално?

Темата е заключена.

01.12.12
16:10

Здравейте приятели и фитнес маняци, не знам дали темата е за тук, но все пак ще ви помоля да не я триете. Нека започна по същество.. Тренирам от почти три месеца. Знам малко са, за да искам нещо, някакви големи резутати и т.н, но искам да раста. Преди всичко, нека споделя, че пия Креатин монохидрат 100%. Напоследък се хванах сериозно с фитнеса, знам че повечето се хващат и им е интересно в началото, но аз не мисля така. Аз искам да стана нещо повече, знам че не е достатъчно само да искам, а ще трябва и много труд. Знам, че нещо при мен не е както трябва. Не съм сигурен дали в програмата или храненето ( може и в двете, може и в едно от двете ). Нека ви споделя моята програма.

Понеделник - Гърди
Лежанка 3х10
Флайс 3х10
Кофички 3хдо отказ
Крос-овър 3х10
Корем

———————————————————————————-

Вторник - Гръб
Скрипец зад врат 3х10
Скрипец - долна част 3х10
Гребане с щанга 3х10
Мърва тяга 3х10
Корем

Сряда - Крака
Разгъвач 3х15-20
Лег-преси - 3х15
Сгъвач - 3х15
Прасец - 4х20

Четвъртък - Рамене
Раменни преси - 3х10
Разтваряне в страни - 3х10
Корем

Петък / Бицепс / Трицепс /

Бицепс Трицепс
Сгъване с щанга 3х10 Разгъване на скрипец 3х10
Скотово с дъбел 3х10 Френски преси - 3х10
Чуково 3х10 Френски преси - 3х10

Това е моята програма.

За храненето, ще кажа само, че хапвам по три пъти на ден. Знам, че не обясних определено изчерпателно как се храня, но не съм си и създавал режим. Тежа 55-6 килограма. Висок съм 1,80. Ще ви помоля да ми дадете някакъв хранителен режим, да ми обясните ако е възможно с какво да се храня кога, по колко, кога да пия креатина, кои дни да почивам ( сега почивам събота и неделя ). Също може да ми дадете и нова програма ако тази нещо куца и така. Моля ви да ме разберете, искам да ми обясните как да се развивам максималко. Знам, че няма да стане бързо, но искам да ми как да се храня и тренирам правилно, за да има развитие, а не загуба на време. Моля ви да ме разберете правилно, надявам се, че ще има хора, които ще ми помогнат.

01.12.12
16:36

Моля темата да бъде изтрита, аз ще я пусна в друг раздел, защото не трябва да е тук...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1