Бодибилдинг тренировки при язва?

02.12.12
09:31

Здравейте всички ,
извинявам се за новата тема,но.... не намерих нищо подобно. Случаят при мен е следният:имам установена язва,която съм лекувал. Почнах да се занимавам с бодибилдинг преди 4 месеца,следя форума ,чета инфо и т.н.,но проблемът ми е там,че понякога ми е толкова лошо, че не мога да тренирам даже.
Искам да попитам ,тъй като имам язва,проблем ли е натоварването и трябва ли да спра,не съм ходил на лекар от няколко години,но тогава ми казаха да не се занимавам с такъв вид натоварване .

Нека видя вашето мнение и благодаря предварително,а също така се извиянвам за новата тема !!!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.12.12 11:22.

02.12.12
11:03

Тук се е питало доста по твоя проблем. Имало е потребители с хронични и обострени гастрити, мисля че и с язва е имало.
То гастритът в днешно време всяка трета девойка си го има, но избутват. Повечето тренират без проблеми, диетата е по-проблемна.

По мое мнение може да се тренира, но това прилошаване и отпадналост напомнят най-много за анемия. Препоръчително е да ходиш периодично (на година- две) на фиброгастроскопия. Кръвни изследвания можеш още утре да си направиш след консултация с личния лекар. От него не е зле да измолиш направление за гастроентеролог.

Мнението беше редактирано от introducer на 02.12.12 11:03.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1