Проблем с довършване на започнатото отслабване

02.12.12
15:57

Здравейте! Не пиша за пръв път по тема близка до отслабването, въпреки, че този път е по-различна. До февруари месец тежах 99 кг. на ръст 177 см. Успях с много усилия да сваля 16 кг. и да постигна резултат от 83 кг. Остана ми обаче едно леко коремче, което в светлината на постигнатите резултати ми е като трън в очите и каквото и да опитвам не иска да изчезне. В момента съм със счупена ръка и ми се наложи принудително да преустановя тренировките и теглото ми варира в диапазон 82.7-85.5 кг. и всеки път като видя промяната нагоре на кантара се паникьосвам. Следя си КБ и се ограничавам и не мога и не мога да сваля последните 3-4 кг. Моля за помощ, постигнах доста и искам да го довърша докрай. Било с добавки, специален режим или специални тренировки, моля за идеи. Пил съм 2 различни вида фет бърнър и един път Л-Карнитин, но имаха ефект близо до нулата. Четох за малиновия кетон но изглежда като голяма измама, самият сайт си звучи като измама :), ако някой има мнение, моля да сподели. Благодаря предварително!

02.12.12
21:16

Дай си малко почивка от режимите и не бързай. “Малкото коремче” е всъщност най-упоритата мазнина, която ще махнеш малко по-нататък. Просто на тялото ти му е нужно време да се адаптира и в момента му е трудно да се раздели с последните мазнини, които дълго е трупало. Казваш, че си свалил от февруари 16 кг. А колко време си ги качвал? Сигурно 3 пъти по-бавно. Така че и обратния процес е дълъг...
Движи се въпреки ръката: ходи пеш, а ако можеш, потичвай сутрин на гладно.
Успех!

BD

02.12.12
23:28

...

Мнението беше редактирано от Bestial Devastation на 11.12.12 21:40.

03.12.12
10:28

казано от Mitko Maidena на 02.12.12, 23:28:

Може да пробваш да спреш храненето след 18,но си е голямо мъчение.

Разбираш ги нещата... :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1