Фитнес ок. Мусагеница/Студентски град на нормални цени?

03.12.12
00:17

Здравейте, може ли да препоръчате някакъв фитнес на допустими цени за начинаеща в тези или съседните райони (близо до спирки, главни пътища и т.н., че отскоро съм в София и не знам дали ще мога да ги намеря). И дали случайно има някой, който желае компания? :D Малко ми е кофти като си нямам представа от нищо и сама да ходя и да не знам какво правя :S

03.12.12
09:06

Аз лично тренирам в Power Gym в 8-ми блок на Студ. град - намира се откъм Дървеница, почти на спирката на автобусите. Цените са сравнително ниски, а за дамите има и допълнителни намаления. :)
Има фитнес в училището в Мусагеница - и там цените не бяха лоши, но аз не го харесвам, защото таванът е нисък и се получава потискащо усещане, а музиката е силна и обикновено е някакъв досаден, адкси еднообразен рейв. Ходя там по празници, когато основният ми фитнес е затворен.
Компания обаче няма да ти предложа, че може да се изтълкува превратно. :D

Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.12.12 09:08.

03.12.12
20:46

В Студентски град също има много и хубави фитнеси...

05.12.12
00:29

Аз тренирам във фитнеса в зала “Христо Ботев”,не е нито лъскава,нито много голяма зала,но е практична и като че ли най-малко се пълни от останалите в Студентски град..
Боби,може ли да дадеш мнение за пауър джим,има ли много хора,защото искам да правя кръгови тренировки,до момента не съм намерил зала в Студентски град която да е подходяща за това..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1