Имам сериозни проблеми с гърдите!

WH

11.05.05
12:49

Значи аз почнах да тренирам от около месец.Искам да ми обясните какво е гинекомастия заштото мисля че страдам от това заболяване ако мога така да го нареча. На 14 години сум, 1.63, 54 кг.
Моля ви разяснете ми какви са виншните изгледи на тази болест за да преценя да ли страдам от нея.
Благодаря ви предварително

11.05.05
13:31

Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук.
Ще преместя темата ти в друг раздел, надявам се да проявиш разбиране. :)
А относно въпросът ти, колкото и банално да звучи, отиди да те види лекар. Най-вероятно няма нищо тревожно, дори и да има зачатъци, все пак си в пубертета, но докторът е компетентното лице, което може да ти каже повече. Сигурно по-компетентни от мен ще ти отговорят, но в случая медицинският преглед е най-доброто според мен.
Поздрави

11.05.05
15:04

Слушай какво ти каза МАртин и не се тревожи излишно, на твоява възраст някой привидни аномалии са “в реда на нещата”.

И междувпрочем, на 14 години, аз не ти препоръчвам да посещаваш системно и да тренираш яко във зала с допълниотелни тежести. Можеш да прочетеш малко повече информация във форума. Помисли си.

Много поздрави

11.05.05
15:39

Недей толкова да се спичаш!На твойте години и аз имах същия проблем!Зърната ми бяха увеличени и ме боляха.Това не е болест,  просто на тази възраст хормоните ти започват да бушуват, споко след известно време ще мине!Въпреки това няма да е лошо да те види лекар.

11.05.05
21:54

не е за подценяване но едва ли страдаш от гинекомастия тъй като то се появява при употреба на анаболни стероиди и при ГОЛЯМО количество тестостерон което тялото превръща в естроген и се образува “женска гръд”.Ако все пак си притеснителен иди при лекар тои ще те успокои.И още нещо спри да тренираш и почни когато станеш на 16.остави тялото ти да се доразвие не бързай да ставаш голям :D :D

WH

12.05.05
21:07

ок мерси ви :) ама искам да питам кога ще ми се оправат гърдите , то им няма нищу само каде зърната са увеличени малко иначе сичко е
ОК :)

12.05.05
21:13

на мен през пубертета,в началния му стадий само едното зърно ми беше доста уголемено и ме болеше и много се бях шашнал,даже си мислех по едно време че съм болен от рак на гърдата и бях побъркал наште,ходихме на лекар и казаха че било напълно нормално за тази възраст,и наиситна с времето се нормализира

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1