Коледен Стак за 18 годишен

Темата е заключена.

05.12.12
19:24

Здравеите , на 18 години съм блъскам в фитнеса активно и сериозно от 7 месеца. (качил съм 3 кила и половина чиста мускулна маса С минимално омазняване 1-2 % просто не ми се лепи ген)  Meso-Ektomorphen съм и до сега от хранителните добавки съм  взимал само протеин и креатин. Развивам се добре и съм спестил 200-220 max лева за да си купя за коледа стак с добавки.  Но този път искам да пробвам обичаините протеини с допълнително нещо по-силно и съм се спрял на следния примерен стак : Animal M-Stack + Syntrax Whey Shake + BSN Syntha-6.

Имам приличен хранителен режим и искам да разбера вашето мнение относно стака ми и ако имате критики да се изкажете с аргументи и да ми дадете евентуално предложения за друг стак които ще свърши наистина добра работа.

Модерация: Дублирана тема.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 05.12.12 19:33.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1