празни витрини на Optimum

11.05.05
12:56

забелязвате ли напоследък изчерпване на някои продукти на Optimum и тяхната липса. вчера отидох с намерението да си взема креатин (Optimum 600g) и няма. в софия също нямали и чакали доставка която някъде от щтатите я бавили вероятно. та интересно ми e и в вашите градове ли има липса или е някой търговски трик. та си взех креатин на ABB (Crea-Force 500g) който според мене не отстъпва на Optimum, ако някой го е ползвал нека да сподели впечатленията си понеже съм ползвал само на Optimum и винаги оставам доволен.

11.05.05
13:48

Много скоро пих такъв креатин на АББ . Ами да ти кажа не съм пил на Оптимум креатин, защото последния път като отидох да си купувам имаше същия проблем, а именно че липсваха разфасовки и не ми се даваха 80 лв за креатин(имаше само от толкова) и си купих като твоя, а след като Оптимум е дъщерна фирма на АББ следва и креатина да е със сходно качество. Впечетленията ми от него са, че не се качва вода, разтваря се много лесно и ме зарежда с енергия.  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1