06.12.12
12:07
Здравейте, смятам да си купя витамини но се колебая между Daily vits на now food или на pure nutrition. Основната разлика която аз виждам е ,разбира се, в цената и в това че витамините на now food съдържат малко повече минерали докато при pure nutrition има ензимен комплекс. Друг фактор е че Now food, до колкото съм осведомен, е по-добра и изпитана марка. Ще помоля за съвет кои витамини да избера от двата, а също ако имате някои други на ум споделете :). Не съм разглеждал опти мен, адам, армор и други такива по-силни понеже нямам средства в момента.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 06.12.12 12:34.
06.12.12
13:10
Които ти си избереш - НАУ са малко по-добри на хартия, малко по-скъпи. Все пак е дейли формула и разлика почти няма.
Принципно от двата вида NOW са по-добре , но за такъв тип витамини бих ти препоръчал ->
http://shop.bb-team.org/universal-nutrition-daily-formula?sku=1112
Леко по-евтини са и желязото е малко по-малко в тях, което мен лично ме интересува.
06.12.12
19:10
Да ги сравним за улеснение. Аз последно пих тези на Now Foods, като допълнително приемах магнезий и цинк.
19.12.12
18:28
Според мен, критейриите ви за подбор на витамините са неправилни! Най-важното, е не количеството, а качеството. В повечето препарати на пазара, витамините са под формата на биологично неактивни изомери. И съответно и тонове да изпиете от тях, полза няма да има. NOW поне на книга, са най-добрия избор, защото в съдържанието ясно са обозначени източниците на витамините, и те са от естествен произход! Аз лично, пия мултивитамини на Solgar вече втора година, и не бих ги заменил с други.