Моля за съвет

07.12.12
00:20

Здравейте момче съм на 16 години 1,76 висок 65-66 кг..До преди половин година бях 85 кг и започнах да се храня разделно и всеки ден да карам колело в къщи или да ходя да ритам...Отслабнах с около 20 кг ,но все още има какво да свалям..Та въпроса ми е да ми препоръчате дали да ходя на фитнес и какво да правя там ...Не искам толкова да свалям килограми (смятам ,че за височината ми и годините ми 66 кг. е нормално ,но вие ще прецените) ,а искам да стегна бедра,корем,задник,гърди...И да продължавам ли с разделното хранене ( обещал съм си ,че каквото и да става, дори и да отслабна напълно аз няма да започна да ям като преди тестяно,сладко,газирано и т.н ) или да започна някоя диета...Основно когато съм на училище към 10:40 ям по 2 средно големи ябълки.Като се прибера в зависимост от това колко часове имам между 13:50-14;40 ям каквото е сготвила майка ми ,но винаги е разделно никога не смесвам Месни продукти с варива и т.н и комбинирам с салата.Вечер ям отново разделно каквото има ...Позволявам си да хапвам на хранене по 1 филия хляб-черен ,този който е без брашно на ВИТА...Моля за съвет какво да тренирам в фитнеса :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1