Зала в Пловдив

08.12.12
17:51

Здравейте, от доста време тренирам в BIZAR фитнес.От доста време съм там, като цяло всичко е ОК, но напоследък започна да става прекалено комерсиален, дори трябваше да наслагат още шкафчета в коридора м/у двете мъжки съблекални.И вечерта просто става пълния шит, знам че е нормално тогава да има повече хора, ама вече стана too much, и всички сме запознати със that one guy който взима за 1 серия 10 различни вида дъмбели и ги зарязва на различни ъгли из залата, и за следващата взима твоите, проблема тук е че не е само one а десет във пиковите часове.Затова реших да се сменя залата и проблемът ми е че живея на борбите(малко по-надолу от панаира) и около мен няма никакви зали, TITAN-а ми е на + - 25 минути пеш, и това е най-близката дестинация за която знам.Та някакви други алтернативи?Преди BIZAR бях във Масъл Арт, нямам желание да се връщам.Имам на разположение 1,9, 15, 16, 25 като рейсове.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1