Моят дневник

Темата е заключена.

09.12.12
08:11

Здравеите, казвам се Авра, на 37 години, 71 килограма, 167 см.

Реших да си направя дневник най вече, за да получа компетентни съвети как да постигна целта си, а тя е сваляне нa килограми (поне 8) и тонизиране на тялото.
Хранителнят ми режим е следнят (изготвен от поредният диетолог):

Закуска (една и саща всеки ден)
2 филийки пълнозърнест хляб, тънко парче варено пуешко филе, тънко парче обезмаслен кашкавал
Обяд:

риба и салата/пиле и салата/ чаша леща и салата/ картофена салата и 2 варени яйца/ чаша паста и салата/салата с риба тон/ свинско филе и салата
Вечеря:

плодова салата/салата с риба тон/ 1/2 арабска питка сас шишче и салата/2 яйца и салата/2 парчета вегитариянска пица/чаша ориз и зеленцуци/риба

Между храненията:

2 пъти седмично малко плодово кисело мляко(диетично), мюсли бар, шепа сурови ядки/един път 2 блокчета черен шоколад/останалите дни плод

3-4 кафета дневно, литър зелен чаи и около литър вода на ден

Физицеска активност:

2 пъти седнично клас body pump, един път седмично body balance и един път седмично упражненята във фитнеса всички групи мускули без фитнес инструктор. Предполагам, че доста от упражненята та ги правя неправилно, но не живея в Българя и тук не мога да си позволя личен трениор.
Всичко това от около 6 месеца, резултат никакъв, така че ще се радвам на съвети какво и как да променя.
Разгледах хранителните режими тук и по спецялно НВД, но чесно казано доста се обърках сас сметките. Иска ми се да пробвам нещо със 5-6 хранения дневно, защото сутрин ставам в около 4-5 часа и в 8-9, когато нормалките хора закусват аз се чувствам готова за обяд.

Благодаря предваритено.

Извинявам се за грешките, ползвам кирилизатор и най вероятно съм пропуснала някой

09.12.12
11:40

Честит дневник и успех с поставените цели ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1