Вземане на протеин без тренировка

09.12.12
20:24

Здравейте нов съм тук и в областта и предварително се извинявам, ако съм объркал раздела, но искам да разбера, няколко неща четох/питах на доста места и ще се радвам ако ми помогнете и вие и не ми налетите с някакви нападки.
Та въпроса ми е: Мога ли да вземам протеин без да тренирам с цел да покажа значително теглото си. На 18 съм висок 1.65 и тежа 53кг. Нямам възможността да тренирам, понеже имам друг проблем, който не ми позволява. Обаче искам да кача килограми и то доста, от известно време започнах да ям доста по-често, но няма ефект, а и съм забелязал, че явно организма ми е такъв, че трудно качвам килограми. Няма какво да ви разтягам локуми, мисля че ме разбрахме, ще се радвам да ми помогнете, защото наистина доста четох из форуми и се надявам тук да ми кажете какво е нужно да направя. Също и искам да добавя, че нямам възможност всеки ден да ям храна богата на някой вещества и затова реших, да прибегна до протеин който мисля че ще ми набавя доста от нужното. Очаквам съветите ви и благодаря предварително.

09.12.12
20:28

казано от Дидо Петров на 09.12.12, 20:24:

Та въпроса ми е: Мога ли да вземам протеин без да тренирам с цел да покажа значително теглото си.

Не. С протеин тегло не се качва.
А ако не тренираш, а само ядеш (независимо какво и колко), единственото тегло, което може да качиш евентуално са мазнини по шкембето. Едва ли ще си много доволен от това.

09.12.12
20:41

Добре, а тогава нещо да ми препоръчате за ефекта който искам ?

09.12.12
21:49

Най - близката фитнес зала.

10.12.12
00:16

Мускули без тренировки - НЕ СТАВА !

10.12.12
00:24

... Аз искам кила да кача не е нужно да е мускул/сланина/мазнина и т.н. с 2 думи от 50 кила да стана 60-65 ...

Мнението беше редактирано от Дидо Петров на 10.12.12 00:25.

10.12.12
00:35

А тия кила ако не са мускул, от какво ще дойдат? Или от мускул, или мазнини и вода. Трети вариант няма.
Ако е от мускул, добре. Ако са от мазнини - вярвай ми, 15 кила мазнини на слаба фигура без мускули няма да ти стоят никак добре.

Мнението беше редактирано от Петко К на 10.12.12 00:35.

10.12.12
16:21

Сам избери какъв искаш да си, никой не харесва дебелаци и чено казано по добре да си слаб от колкото дебел и това е ако имаш наистина сериозна здравословна причина, ако е просто мързерел иди в някоя зала и само погледай момчетата за да разбереш искаш ли да се промениш или не ...

Мнението беше редактирано от Петър Бадюк на 10.12.12 16:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1