Как да кача килограми ?

Здравейте казвам се Кристина и съм на 29 г., висока съм 1,70 см и тежа едва 50 кг. имам 1 дете. До преди да забременея теглото ми бе добре 54 - 56 кг. по време на бременността не качих много 15 кг. След като родих всичко свалих за норматив без упражнения без диети, но и доста отслабнах. От известно време се опитвам да кача но без резултат, работата ми не е физическа по цял ден седя и пак не качвам. Дайте съвет дали да си взема протеин или гейнъри ?

Протеин и гейнъри - не.
Увеличи количеството на храната и подобри максимално качеството й.

по колко да ям 5-6 пъти на ден ?
Точно какви храни да употребявам ?

Според мен и 4 хранения дневно са напълно достатъчни за постигането на всякакви цели.
Ето ти и нещо за четене. Не е всичко, но е добра отправна точка.

Много благодаря :)

12.12.12
11:34

някаква физическа активност няма да се отрази зле :)

с удоволствие бих посетила някоя фитнес зала но нямам време, доста съм ангажирана.
Кажете някое и друго упражнение което може да се прави в домашни условия ?

MF

12.12.12
16:58

Увеличи калориите. Гледай да хапваш месо, яйца, млечни продукти, зеленчуци, студенопресовани олия, сурови ядки, тахан, авокадо. Увеличаването на тези мазнини е добра идея при желание за качване.
Доста добре би било да започнеш силови упражнения. Подходящи за у дома са тези със собствено тегло - клекове, лицеви опори, планк. Но ако имаш свободни тежести, възможностите се увеличават значително. Така че ако няма да ходиш на зала, инвестирай в тежести за вкъщи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1