Ursolic Acid (Урсолиева киселина) - начин на прием?

12.12.12
12:06

Днес си го поръчах E-Pharm Usrobolic от БГ и започвам приема утре като ми го доставят. Мисля да стартирам 3 пъти по 3капс след трите основни хранения и ще направя пирамида до 3 пъти по 6капс на ден. Много четох по Американските форуми отзиви и начин на прием и съм доста надъхан да видя какъв ще е ефекта при мен. Накой ,ако го е тесвал да казва ,защото съставката е много интересна.

Valdis- ти беше по-компетентен по темета, помагай :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 17.12.12 11:55.

14.12.12
13:36

казано от Иван Стоянов на 12.12.12, 12:06:

Днес си го поръчах E-Pharm Usrobolic от БГ и започвам приема утре като ми го доставят. Мисля да стартирам 3 пъти по 3капс след трите основни хранения и ще направя пирамида до 3 пъти по 6капс на ден. Много четох по Американските форуми отзиви и начин на прием и съм доста надъхан да видя какъв ще е ефекта при мен. Накой ,ако го е тесвал да казва ,защото съставката е много интересна.

Valdis- ти беше по-компетентен по темета, помагай :)

Имам 2 опаковки съдържащи 74гр. чисто вещество, които са при мен повече от месец, но още не съм ги почнал. От това, което аз съм чел, за постигане на добър ефект ще са ти необходими около 2гр. урсолиева киселина, демек двойно на предвидената от теб доза.

14.12.12
13:39

Ако ще се чудиш още, давай едната опаковка насам:)

14.12.12
16:15

казано от Valdis на 14.12.12, 13:36:

От това, което аз съм чел, за постигане на добър ефект ще са ти необходими около 2гр. урсолиева киселина, демек двойно на предвидената от теб доза.

Как ги смяташ? В смисъл, гледах изследването дето  доказва запазване на мускулната маса при намален прием на храна, и там ползват 200мг/килограм - инжекционно; т.е. ефекта при мишоците се проявявал при 10mg/kg телесна маса, което май е около  1.6mg/kg телесна маса за човек. Това за 80 кг. човек би трябвало да са 128 мг. Но може и да бъркам.

14.12.12
16:39

А колко ли ябълки...или по—точно кори от ябълки тряя да изям докатo си набавя нужната доза :D ?

14.12.12
17:48

казано от Solomon Kane на 14.12.12, 16:15:

Как ги смяташ?

Не ги смятам по абсолютно никакъв начин. :D Просто съм следил доста независими логове, и препоръчителната доза за Ursobolic от 6 капсули дневно се оказа крайно ниска като дозировка, а 2 гр е средната доза, при която има доволен и забележим прогрес. Оралната усвояемост на урсолиевата киселина е изключително ниска, затова Патрик Арнолд пусна UR Spray като трансдермална алтернатива на оралния метод на доставка. Лично за себе си съм спрял да се интересувам как определена добавка влияе при плъховете, защото ти много по-добре знаеш от мен, че ако нещо работи при тях, не винаги ефекта е същия и при хората, както и обратното.

казано от slavko на 14.12.12, 13:39:

Ако ще се чудиш още, давай едната опаковка насам:)

Не им се чудя, прецаках си рамото и от месец и нещо, чак вчера ми беше първата тренировка. А и двете са предвидени за един цикъл, тъй че няма да те огрее :D Но ако някога, случайно, поради някаква причина ми остане излишна опаковка, ще те имам предвид. :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 14.12.12 18:11.

14.12.12
19:38

казано от Valdis на 14.12.12, 17:48:

Не ги смятам по абсолютно никакъв начин. :D Просто съм следил доста независими логове, и препоръчителната доза за Ursobolic от 6 капсули дневно се оказа крайно ниска като дозировка, а 2 гр е средната доза, при която има доволен и забележим прогрес. Оралната усвояемост на урсолиевата киселина е изключително ниска, затова Патрик Арнолд пусна UR Spray като трансдермална алтернатива на оралния метод на доставка. Лично за себе си съм спрял да се интересувам как определена добавка влияе при плъховете, защото ти много по-добре знаеш от мен, че ако нещо работи при тях, не винаги ефекта е същия и при хората, както и обратното.

И аз го следя Патрик какви ги бърка...бих пробвал спрея, но е бая скъп. Оралната усвояемост излиза към 0,6% - горе-долу като при екдистерона и другите такива. За плъховете го казвам, защото съм забелязал че много фирми не конверират коректно стойносттите от опитите върху животни и затова се получава разликата. А сметките не са лесни - има няколко формули за BSA конверсия...Както и да е - ще чакаме ревю на продукта.

15.12.12
00:02

казано от Solomon Kane на 14.12.12, 19:38:

Както и да е - ще чакаме ревю на продукта.

Ако се отнася за мен, едва ли съм най добрия избор за целта, стака ми включва много компоненти, така че едва ли ще мога да дам обективно мнение конкретно за урсолиевата киселина.

15.12.12
00:23

казано от Jikata на 14.12.12, 16:39:

А колко ли ябълки...или по—точно кори от ябълки тряя да изям докатo си набавя нужната доза :D ?

Достатъчно за да сметнеш, че е по-удачно да ги свариш на ракия, пред това да се занимаваш с глупости. :D

17.12.12
07:34

В много от форумите , дозата беше  3 пъти по 6 капс от този на e-pharma . В момента го взимаме вече 6 дни 3x3caps и усещам ,че леко започва да ми забързва метаболизма. Мисля да вдигна дозата на 3 пъти по 6 капсули ,но никъде не мога да намеря продължителност на приема.
Valdis имаш ли инфо горе долу продължителност на прием, и дали си срещал някакви странични ефекти от приема на тази съставка ,защото аз не намерих?

17.12.12
11:53

казано от Valdis на 15.12.12, 00:23:

казано от Jikata на 14.12.12, 16:39:

Достатъчно за да сметнеш, че е по-удачно да ги свариш на ракия, пред това да се занимаваш с глупости. :D

Тц,и ракията не е много удачен вариант :) захарността им не си струва ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1