13.12.12
23:05
Здравейте , незнам дали е странен проблема , но докато се напрегвах повреме на тренировката , кое и упражнение да направя усещах как ми почервенява и ми става много топло дясното ухо ?? Някой имал ли е такъв проблем и на какво може да се дължи ?
13.12.12
23:18
Не, не е странен проблем да усещаш как ти почервенява ухото, особено дясното.
Виж ако беше лявото, това вече щеше да наложи консултация със специалист.
При мен е по различно, почервеняват ми двете уши и ноздрите, когато се напрягам.
Мнението беше редактирано от megabolic x на 13.12.12 23:20.
Помоли някого да ти удари един як шамар по лявото ухо и така двете ти уши ще са червени и ще пръщят. :D :D :D
13.12.12
23:35
:D :D :D :D :D значи си е нещо нормалнооо ??
Купи си шапка ! Предполагам те е духнал малко ветрец преди да влезеш във фитнеса и да налазиш железата.
14.12.12
00:05
не .. вътре беше нормална температура , а аз бях в фитнеса от няколко часа и накрая преди да си тръгна реших да я направя , защото преди това играхме на тенис , билярд и така ...
Мнението беше редактирано от Георги Андонов на 14.12.12 00:06.
14.12.12
09:13
Вдишвай и издишвай правилно, ако не - доктор уши,нос,гърло :D
17.12.12
12:46
Струва ми се тежка диагноза , трябва да търсиш специалист !!! :D :D
Ако същото ти се случи, но не когато тренираш, дори състоянието да е променливо през деня, тогава това може да е симптом за някакъв проблем и подобни зачервявания и затопляне на едното или двете уши се дължи на леко повишената температура до 38 градуса, така наречената - “субфебриална температура”, която може да от доста неща, проблеми със сливиците, проблеми със зъб(корени), огнищни инфекции, хипертиреоидизъм и много други. Лимфните възли също може да са уголемени локално в близост до проблема. Това е доста коварно състояние, дълго време човек може и да не разбере, че има проблем. Има го и обратният вариант открива се увеличената температура и други симптоми и много трудно се открива причината, защото причините могат да са много и понякога дори автоимунни заболявания, които доста трудно се диагностицират. Весели празници ! :)
Мнението беше редактирано от Хри$то® на 19.12.12 23:59.