G.O.O.D (Getting out your dreams)

Темата е заключена.

14.12.12
22:33

Реших и аз да започна своя дневник в BB-Team с цел да следя прогреса си по - добре и разбира се да получа някой друг добър съвет. Накратко за мен, на 22 години съм, в училище спортувах няколко години баскетбол, сега се занимавам активно с фитнес и плуване. В залата ходя от близо 5 - 6 години, но никога не съм постигал мечтаната форма.  Обичам също така да карам колело и да бягам, когато времето позволява. От скоро спрях да ям месо и си набавям нужния протеин от  яйцата, рибата, млечните и растителни продукти. През седмицата два дни ходя на плуване и три дни отделям в залата. Програмата ми е следната:

Ден 1: Гърди, Бицепс, Корем
Ден 2: Гръб, Трицепс, Трапец
Ден 3: Крака, Рамо

Смятам да я променям на всеки 6 - 8 седмици. Правя кардио в края на всяка тренировка, като всяка седмица увеличавам продължителността му. В момента за повечето упражнения използвам 8 повторения, искам да повиша тежестите, с които тренирам. Целта ми е да изгоря всички излишни мазнини, като същевременно покача мускулната си маса. При първа възможност ще кача сегашните ми мерки и ще напиша някой от тренировъчните ми дни. Това е от мен засега. :)

Темата беше редактирана от pjdeep на 14.12.12 22:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1