16.12.12
18:21
- 9ч Сутрин овесени ядки с мляко 200г общо
- 13:00ч Обяд Месо + салата и 2 фили хляб 400грама общо
17:00 Шоколад Милка 100грама
17:30 Тренировка
19:00 вечеря месо + ориз и 2 фили хляб 300грама
Не ми пука дали ми вярвате така тренирам от 5месеца и се чувствам супер добре , 90кг бях сега съм 84кг и изкарах всички плочки на корема, това че трябвало преди тренировка да се яде, ориз, картофи, бавни въглехидрати (за мен са пълни глупости ) пробвах го, и се бях отчаял че нямам сила да тренирам, един стар човек ми каза, пробвай, преди всяка тренировка на гладно да се наядеш с шоколад, и ефекта е на лице, изчистих се супер, а най якото е че, когато към 17:00 изям шоколада на почти празен стомах, усещам как се вдига кръвната захар и се изпълвам с сила, тренировката ми е 1ч и 25минути,
(НЕ ви карам да го пробвате, който иска нека опита!)
Темата беше редактирана от Julian Gallardo на 16.12.12 18:22.
16.12.12
18:32
Сутрин 100г овесени ядки + 100грама прясно мляко
Обед 250г месо + 180г салата (Хляба незнам колко грама е 1 филия)
Слет-обяд 100грама шоколад на милка, или своге*(един цял шоколад)
Тренировка 1ч 25мин
Вечеря 150-60грама месо,+ 150г ориз и 2 фили хляб
варираш малко над 2000 кк,нормално е да изкараш пресата...Дори без тренировка.
16.12.12
18:42
Искам да го споделя на хората дето си мислят , че трябва да ограничават от към храни, всичко трябва да се яде но в определено време и в определено количество.
Идеята е,че дори да не подбираш храните си,ти си в дефицит и е нормално да сваляш.Въпроса е колко време ще издържиш така и после ако почнеш по-стабилно ядене какво ще се случи ;).
Помежду другото си ядеш храните които казваш че са пълна глупост...с изключение на шоколада
16.12.12
18:46
Да ти кажа, от начало ми беше адски трудно да свикна, болеше ме корема, но с времето се свиква, и ако реша да качвам кг, няма да нагъна 1 прасе на обяд, ще гледам да е кача малко примерно закусак 300грама обед 400г слетобед 150г вечер 400г, ако реша да качвам
- Но ако реша да качвам , ще махна сладкото от меню то си, а ще сложа повече месо и салати, с сладко не става да се качва мускул
(Най голямата грешка на хората според мен е като цяло<<<
>> всеки се оправдава че нямал време да яде, а сутрин да буташ организма с тези храни според мен не е добре, на мен ми действат гадно де!, почнах сутрин, овесени ядки и мляко и е по добре, даже като нямам овесени ядки и нямам пари, пия само мляко домашно 200грама и обядвам в 1 ч (Предпочитам да не ям закуска от колкото да ям, баничка кренвиршка или там другите.....
Мнението беше редактирано от Julian Gallardo на 16.12.12 18:52.
Тъй като цялата тема си е лишена от смисъл - автора не е открил нищо ново и иноваторско.Храниш се с дефицит и тренираш - отслабваш,ядеш лайна(банички,кренвиршки) -мазнееш,логично.Ще споделя една друга голяма грешка,доста по-страшна(лично мнение) - не се набляга на четенето,било то специализирана литература за фитнес/хранене или просто някакъв учебник,с цел да се подобри езиковата култура.Толкова ми е обидно,че чак ми се плаче,като гледам как се пише.Както е тръгнало - циганите ще почнат да пишат по-грамотно.
УВАЖАВАЙТЕ СИ ЕЗИКА!
16.12.12
19:26
Азне съм Българин , за какво да уважавам езика, уважавам тези който уважават мен.Пиша тема за да пробват хората и дано да им помогна
това че вие Българите сте така негативно настроени към всяко мнение немога да помогна
успех на всички който пробват програмата, и весели празници
Мнението беше редактирано от Julian Gallardo на 16.12.12 19:41.
Нищо лично,приятелю,но и този ти опит да пишеш грамотно се оказа неуспешен.Както и да е,друго ще ти кажа.Как може да съдиш по това,как пише някой,какъв живот е водил? Меко казано е комично.Просто,за да разбереш колко грешиш ще ти споделя на две на три какъв живот съм водил,с цел да спреш да толкова лесно да даваш присъди - кой бил богат и кой беден.Най-голямото от 4! деца съм,майка ми се е развела когато съм бил на 7 годинки.От 13-14 годишен работя по строежи,в последствие и малко по-квалифициран труд.И въпреки всичко пиша що-годе грамотно и не съветвам наляво и надясно да ползват нещо толкова индивидуално,което е работило за мен,като една диета за догма.
Айде със здраве!
ПП
Не си едитвай така гадно поста,че моя сега е леко некоректен.Както и да е.
Мнението беше редактирано от balabanov на 16.12.12 19:45.
16.12.12
19:47
Разбрах те, както и ти мен, надявам се всичко да е ясно, браво за което си направил, не всички сме били така. успех и весели празници