kak i kolko

Темата е заключена.
X

30.04.04
19:25

nowak sam ...s kakwo i za 2 meseca i kolko s nego shte kacha

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 10:48.

01.05.04
12:45

Taka prosto naburzo zadaden vupros i bez nikakvi obqsneiq za samiq teb, kilogramite i godinite ozna4ava, 4e:
1 variant - iska6 da ka4i6 kilogrami(za 2 meseca :? ) kolkoto se moje pove4e, bez zna4enie po kakuv na4in, na kakva cena(zdarvoslovna), samo i samo da zadovoli6 maniikata deto te e obzela.
2 variant - iska6 da ka4i6 kila, no ne na vsqka cena, misleiki si, 4e za 2 meseca s vdigane na nqkoq i druga 6tanga, malko tam protein dr. takiva, 6te stane6 “bate Zdravko”!
Spored men si izbral purviq variant i ako e taka vzemi idi v aptekata, kupi si ******** , pii po 20 tabletki na den, ama tva nqma da ti e dostatu4no, moje6 da si bie6 2 puti sedmi4no ot oniq hubavite preparati, deto mnogo ka4vash ot tqh, ama ti izqjdat 4erniq drob i izob6to kade 6to nameri6 steroid si go izpolzvai,  muai proteini i geineri s kilogrami, qj kato lud i ti garantiram, 4e sled 2-3 meseca 6te si stanal ogromna rumja6ta me4ka, s 4eren drob kato 6veicarsko sirene, problemi s insulina i o6te polovinata organi.  :twisted:  :evil:  :evil:
Az li4no bih ti preporu4al vtoriq, no s tvoeto uslovie za 2ta meseca…prosto zabravi, osven tova tozi sport ne e matematika, 4e da moje da se presmetneza kolko vreme kakvo 6te stane. Pove4e ni6to ne iskam da kaja, 6toto i bez tova ne6to se qdosah. Sorry pi4, ama taka si zadal vuprosa, 4e se iznervih. Nqmam navika da pi6a taka zaqdlivo, naprotiv, no ti napravo si go napisal kato ultimatum. Ako mom4etata imat jelanie, mogat da ti obqsnqt edno-drugo…Vse pak ako re6i6 da trenira6 pove4e ot 2 meseca :roll:  ...mislq, 4e ve4e pravi6 razlikata.

02.05.04
14:25

White донякъде е прав - за два месеца нищо няма да направиш, дори да пиеш протеин като нас**н! В смисъл, че няма да станеш като батковците дето им се възхищаваш, а не че няма да има резултат - ще има, но не магичен! Аз като започвах ад дигам питах тоя който ме запали и с който вдигахме заедно - “за колко време ще стана като тебе?”! Той се подсмихваше и ми казваше, че сам ще разбера! Да ти кажа сега съм като него, ама не ми стига - искам още и се мисля за слаб (аз и съм такъв де, ама преди години 38-39 ръка ми се струваха много :D )! Изобщо - по-добре не се захващай, ако няма да си сериозен и ако нямаш волята да вдигаш години наред!
Само да поправя малко White - от неговия пост някой ще си направи извода, че с хаповете ще се натрови по-малко отколкото с инжекциите- ТОВА Е АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ! Децата бухат Бионабол и се тровят за някакви мизерни резултати - ОРАЛНИТЕ СТЕРОИДИ СКАПВАТ ПОВЕЧЕ ЧЕРНИЯ ДРОБ, а най-вече евтиния и достъпен Бионабол! Не я пийте тая отрова!

02.05.04
17:11

Izob6to ne sum sravnqval oralnite i injekcionni steroidi. Dadoh grub primer na pi4a kakvo stava, kogato se izpolzvat - osobeno bezotgovorno i v golemi kolil4estva! 6toto e qsno, 4e toi hi4 ne e naqsno :roll: A za oralniq priem i az mislq taka za pove4eto, no ne za vsi4ki preparati.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1