Глутамин+Креатин+Протеин

SO

12.05.05
11:46

тежа 62кг. висок съм 185см и тренирам от 3 месеца до сега съм пил само 1.5 кг. гейнар но не качих нищо  :( И искам да пипитам дали от комбинацията Глутамин+креатин+протеин ще има добър резултат и коя марка ще ми препоръчате, но да е нещо на добра цена :)

12.05.05
12:00

Тази комбинация е много добра,според мен!Виж,всичко опира и до парите,ама всичко в този спорт!Ако имаш възможности,може да включиш и Таурин+Креатин+L-Glutamine!
Всичко е въпрос на средства,но да ти кажа аз започнах така като теб,и имаше резултат!Но,ако ти е слаба храната,и 2кг протеин да пиеш на ден,то ефект няма да има!
Успех!
P.S.
Поразтърси се малко,но не е лошо  да се пие и протеин и гейнер!Има още по-голям ефект!КАКТО КАЗАХ,ВСИЧКО Е ДО ФИНАНСИ В ТОЗИ СПОРТ!

12.05.05
12:26

сори за офтопика
германец ти как пиеше таурина?!

12.05.05
13:51

да използвам темата за таурина какво представлява,как се пие и колко мангизи е горе долу за6тото аз си набавих БЦАА и Л-Глутамин и Креатин и Декстроза дали ще е добре да го прибава

12.05.05
15:10

[quote author=“Sourcemag”]тежа 62кг. висок съм 185см и тренирам от 3 месеца до сега съм пил само 1.5 кг. гейнар но не качих нищо  :(

Възможно ли е диетата ти да не струва, както и тренировката и съня? :D
Инфо: http://www.bb-team.org   :lol:

SO

13.05.05
07:35

благодаря на всички за помоща :) а имам и още един въпрос как да изчисля колко въглехидрати,белтъчини и мазнини са ми необходими за 1 ден ???

13.05.05
11:38

2,2 грама белтък 4 въглехидрат и 0.5-1 мазнини(тва на коло телесна маса)

SO

13.05.05
19:18

ама тези цифри минимума ли са??? или това е необходимото количество за да мога да качвам??  :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1